1) Samozřejmě jen 4 obchod na celou ČR.
2) Prý: "Boty byste ideálně měli přinést suché a vyčištěné. Nezáleží na značce ani jejich stavu používání. Samozřejmě se využijí spíše boty, které v sobě nebudou mít díry nebo zkrátka v nich půjde chodit. Nemusíte si s tím ale moc lámat hlavu, všechny boty se hodí! Ty, které již nepůjdou poslat dál, budou použity na výrobu dalších předmětů. Nemusíte se tedy bát, že byste je nosili zbytečně."...
... Nosím jen tenisky. Vyhazuju je, až když se protrhá síťka. Pohybuju, že je někdo vezme. S tím mě spíš pošlou do háje.
Tohle je spíš akce pro slečinky, co si dají boty 2x a už je nudí.
No a co? Možná akce pro "slečinky", ale funkčnost snad přetrvává. Podle mě, dobrý nápad. Akorát jestli funguje.
Když už se tak řeší ta udržitelnost, byla bych raději, kdyby zase existovala místa, kde mi je opraví, znovu podrazí, apod. a nebudu je muset vyhazovat.
Jistě vám to opraví, já jen opravuji patníky u lodiček, stojí 250 -300 Kč, u jiných botů se to nevyplatí
Nevidím žádnou udržitelnost, jen snaha o další byznys, manipulaci s hloupymi 10 procenty na nákup další nekvalitní obuvi v ccc... jsem pro snižování uhlíkové stopy, tak nekupuju předražené nekvalitní v ccc. Výrobky z kůže, s pořádnou výstelkou, podrážkou a nadčasový styl mě vyjde levněji a neničím si nohy a páteř.
Nemám tu zkušenost, že zrovna v CCC jsou boty méně kvalitní než jinde. Značková obuv vydrží rok, neznačková taky.
A dostanou se tam, kam nošené oblečení? Do zemí třetího světa, kde už to nikdo nechce a jsou tam celá pobřeží tvořená obnošenými hadry ze západu? Odkaz
Vyzkouším, jedu z prodejen mám blízko. Takhle by to mělo fungovat ve všech obchodech. Třeba si to někdo vezme z obchodníků k srdci a bude se inspirovat.
No vzhledem k tomu, ze boty z CCC se po 14 dnech rozpadnou , tak super kšeft
Mně boty z CCC vydržely víc, než značková "Puma". Možná to byla náhoda, ale tu zkušenost prostě mám.
zrovna CCC tam kde by si místo uznání reklamace raději podřezali žíly , tam budou zachraňovat svět
Škoda, že sběrné boxy na obuv jsou pouze v těchto čtyřech městech. Přimlouvala bych se za Olomouc.
V CCC se přece nikdy žádné boty, ve kterých se dá chodit, koupit nedaly.