Co to je za lživé zprávy, já se vrátil z VIRU, týden zpět a zmrzlina 1,80 a max. 2,20 euro, ale 3x kopec, zmrzlinu dcera ve věku 17 let měla problém celou sníst. Komu toto prospívá, tyto lži?
Já jsem v Chorvatsku začátkem července byla a je skutečná pravda to, že je tam předraženo a to jsme si s vnukem vařili. Ale aby kopeček zmrzliny a že nebyl bůhví jak dobrý stál takovou palbu, o ovocném pivu nebo kousku pizzy ani nemluvím. A to nebylo přímo na pláži. Byla jsem znechucená a víckrát jim jen tak, protože na prodeji místní prodejci rýžují a není jim to vůbec trapné, nedám. Prostě hnus a já se nedivím, že se turisté chovají tak, jak se chovají.
Ještě jedna zkušenost...drink Mochito, ve kterém bylo spousta ledu a trochu máty - asi máty o nějakém alkoholu v něm raději ani mluvit nebudu, protože tam zkrátka nebyl, stál 15 euro stejně tak jako i Mochito bez alkoholu pro vnuka. 👍 Fakt se letos vytáhli...prodejci !!
Jak někdo může takhle lhát jako autorka tohoto článku. Pravděpodobně v Chorvatsku nikdy nebyla. V druhé polovině června jsem byl na Istrii v Umagu. Zmrzlina stála od 1,50 euro do 2 euro. K tomu je nutné dodat, že za ty 2 eura dávají porci větší nežli u nás ve stánku u Lidlu. Tzv zmrzlina z Opočna, která stojí 49,- Kč. Eura jsem si kupoval cestou na dovolenou na benzínce v Dolním Dvořišti za 24,40 Kč. Umíte počítat paní Susedikova? Jestli ano, tak nepište takové bláboly a jestli ne, vraťte se nazpátek do školy.
Článek pro hlupáky,nebo spíše hlupák -čka co toto píše.Mělo by snad být vše zadarmo?.Kolik zmrzlin lze koupit za takový napsaný hnůj?
Jen ať platí když jsou na palici a jezdej tam. Vyhulil bych se na ně a komu by to prodávali kopeček za 10okc.vubec nikomu protože by je každý kopnul do analu.
1.prazdninovy týden:
Zmrzka Biograd 2€, ale kopec jak u nás 3
Pivo v hospodách do 4€
Pizza v Šibeniku 10 až 15, v historickém centru a velmi chutná. Pro 2+2 stačily 2
Mořské plody pro 2, resky salát, olihne, chobotnicov salát, 4x hranolky, 2x Cola, 2x pivo 130€ v Drage....
Kafe vsude do 2€ a fakt dobré, včetně vody
Burek s mesom i syrom nebo i jiné pečivo v pekárnách jako loni.
Pivo v obchodech 1,3
Jen pro příklad...
Není to tak strašné
Nevím kdo to píše, ale v Chorvatsku asi nebyl. Jsem na místě a kopeček zmrzliny mě stojí 62 Kč. Teda v přepočtu na naše. Jenže kopeček v Chorvatsku je jak dva u nás. Tyto články asi píšou maníci s cestovek, aby jim lidi nejezdily samostatně autem, ale aby si koupily zájezd u nich.😁😁😁😁
Přesně tak, dáma píše blbosti. Jsem na Pagu, zmrzlina 2 E, v Zadaru 2,5 E, pivo 3,5 E.
Mě by zajímalo, kdo těmhle prolhanejm pisálkům platí. Nikdy nebyli v Chorvatsku, nikdy si tam nedali pivo a nikdy ani kopeček zmrzliny. Nepište články chudáčkové z principu, jeďte do Chorvatska a pak si běžte koupit na Václavák zmrzču, pivo a hambáč. A potom napište článek o cenách,. Samozřejmě, že může bejt levnějc, ale když se Ti to nelíbí, jeď jinam a poznáš co je drahota...
Pozor to není pravda!! Je to lživé. Dnes jsem se vrátil po 14 dnech . Jen chce autor vzbudit nějakou senzaci . Ani v luxusní cukrárně v centru Dubrovníku nestojí přes 3 eura .
v přepočtu kopeček jen za 50 na naše, ale ten kopeček za 50 je na český tři kopečky. U Českého vlasteneckýho podnikatele, který řádně NEplatí daně by jste zaplatily cca 120 za to samý. Takže asi tak nějak!
Souhlasím s většinou komentářů... U nás malý kopecek, několikrát otřený o hranu nádoby, stojí 30 Kč a musím si dát aspoň dva, abych si vůbec pochutnala, takže 60 Kč. Mimochodem jsem právě kvůli ceně, neměla u nás kopeckovou zmrzlinu už asi 8 let. V Biogradu v červnu krásná velká porce tak, jak ji prostě naberou, tudíž o velikosti tak našich tří kopečků za 2eur. Takže mega porce za 50 Kč, tak teda nevím, kde jsem na tom lépe. Syn si naivně dal 2 kopečky, no nedojedl to a už to nikdy neudělal.