Prodejna Lidl, P-4, budějovická.
Žena mě poslala obhlédnout nějakou hračku pro děti. Nezaujala mě a nic jsem nekoupil, ochranka začala otravovat, že chtějí filcovat můj batoh.
Vtipná byla vedoucí, taková blondýna, že když odmítnu spolupracovat (jako by mě Schwarz platil nebo co) tak že zavolá policii. Nadšeně jsem souhlasil. To ji trochu znervóznilo a za chvíli z ní vypadlo, že mě tedy milostivě pouští.
Kdybych se choval nějak nestandardně, beru, vím že doba je zlá, ale jim šlo vyloženě o buzeraci na pokladnách, v obchodě mě ochranka nijak nesledovala.
edit: batoh jsem samozřejmě ke kontrole neposkytl, do toho, co v něm nosím, žádnýmu čičmundovi nic není
Nikdy jsem neměla jediný problém. Možná to bude tím, že se chovám normálně.
Jeden nahlas obvinil přítelkyni z krádeže a když vysypala tašku a nic, řekla mu ať se omluví stejně hlasitě, jako ji obvinil, protože ona tam bydlí. NIC. V Kauflandu u samoobslužné pokladny stojí těsně za mnou 150 kilový Ukrajinec s bachařským výrazem a čumí mi přes rameno. Škoda, že jsem nekupoval deodorant, vyzkoušel bych ho na něm.
Autorka článku se mýlí. Ochranku ve smyslu člověka z bezpečnostní služby (pokladní jaksi není ochranka) nemůže dělat kdokoliv. Příloha 5 živnostenského zákona říká, jaké jsou požadavky na odbornou způsobilost jejich zaměstnance. Pokud nemá odpovídající vzdělání (což v drtivé většině nemá), tak musí mít zkoušku z odborné způsobilosti Strážný. To, že někdo porušuje zákon a nemá takové lidi (jako ochranka v Českých Budějovicích při tom útoku na fanouška), je samozřejmě věc druhá. Co všechno musí strážný umět je k nahlédnutí na odkaze Odkaz
A víte, co je "nejlepší"? Poté co vám taková existence udělá veřejnou scénu, řetězec se vám jenom omluví s tím, že "pracovník byl znovu proškolen". Takže vlastně druhá urážka. Že, Billo??
Otevřeli si obchod a oni jim tam začali chodit lidi... 🤦♂️
Tragické, aspoň tedy v obchodech,kam chodím já. Např.u nás v Albertovi běžné dva takoví chlápci....oba vypadají jako bezdomovci. Jednomu jsem už musela vynadat, ať za mnou nechodí přes celý obchod a nečumí,co kupuji. Druhý se neustále někde plete a zaclání. Standardně u pultíku na nákup,kde už je i tak málo místa. A textuje. Ale že po obchodě chodí lidé bez košíku či vozíku a normálně si nakupují do náruče, což asi úplně ok není nebo že tam lítají děcka a křičí a berou si věci, tak ti nikoho nezajímá
Při dceřině odchodu ze ZARA pískal rám. Dcera koutkem oka zahlédla, že za ní mávnul ochrankář rukou. Když po ní chtěl vidět obsah kabelky, tak po něm chtěla nejdřív vidět, co má v ruce. Nechal ji odejít. Měl v ruce asi bezpečnostní čip ze zboží.
Osobně s nimi problém nemám. Nevšímám si jich. Pouze 1x za mnou a mamkou jeden moc aktivní stále slidil, když jsme v Albertu vybiraly aviváž, tudíž jsme čichali k více, abychom si vybraly. Jinak klid.
Já mám nepříjemný zážitek z Baumaxu. Před několika lety jsem tam šla s mojí 70ti letou maminkou. Maminka bez kabelky, já kabelku o velikosti 15x 20 cm. Byly jsme se podívat na dlaždičky. U pokladny mne zastavila ostraha a nevybíravým způsobem vyzvala, abych ukázala obsah kabelky. Kdybych tam byla sama, rázně bych se ohradila, ale s ohledem na maminku jsem chtěla věc vyřešit co nejrychleji, a tak jsem vysypala obsah - léky, klíče, doklady, kapesník. Nic jiného tam nebylo. Když viděl, že v pidikabelce neskrývám ukradený pytel cementu či cokoli jiného, beze slova odešel, aniž by se omluvil. Stěžovala jsem si na vedení obchodu - omluvili se, ale i tak jsem tam od té doby nebyla. Maminka z toho měla dlouho trauma.
Výmluva na maminku, je výmluva za sebe sama, že se bojíme bránit a ohradit se.
Jednou při odchodu od samoobslužných pokladen v Kauflandu můj nákup "zapípal". Člen ochranky, pán vyššího středního věku, zdvořile požádal, abych mu nákup ukázala. Problém byl v tom, že na lahvi alkoholu byl zespoda přilepený štítek, který obsluha, která potvrzovala, že mi už bylo 18, neodstranila ani mě na něj neupozornila. Vzhledem k tomu, že jsem měla doklad o zaplacení, s pánem jsme se s úsměvem rozloučili. Od začátku ke mně nepřistupoval jako ke zloději, ale tak, jako by předpokládal, že došlo k nějakému nedorozumění. Jinak tomu bylo před mnoha lety v Bille, kde mě mladík v pokladně neurvale vyzval, abych mu ukázala tašku. Z jiného obchodu jsem v ní měla několik kalhotek a pánev. Ironicky jsem se ho zeptala, jestli taky prodávají kalhotky, a on na mě vybafl "A co ta pánev?" No, ani tu v prodejně neměli. Ten přístup mě natolik rozčílil, že jsem si šla stěžovat k vedoucí. Ta se mi omlouvala a vysvětlovala přístup pokladního tím, že se u nich hodně krade a zaměstnanci musí manko hradit ze svého. Už jsem do toho obchodu nikdy nešla a útěchou mi bylo, že zanedlouho byl zrušen. Asi se přístup personálu nelíbil více zákazníkům.