1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 22 hodinami

Sušenky oplatky bez palmoveho oleje byly,a jsou mňam. Nejhorší je, že palmový olej neni absolutně zdravý a cpou jej všude, potom se podepisuje na zdraví...

16
Před 8 hodinami

Mejdlička si nepamatuju, asi jsem byla mlsná. Ještě jsem lízala z dlaně zmrzlinu v prášku a kupovala si čokolády nebo spíš sójové pochoutky...žlutou s motýtem a bílo zelenou se starožitný autem. A turecké medy takové tyčinky. Menší za 20 haléřů s buráky a bez větší za 40 haléřů. A bonbóny griletky....mňam.

Před 17 minutami

Nejlepší bombóny, jak již někdo zmínil Atlasky, Barimandle a hlavně Ledovky za 3 kčs.

Před 1 dnem

Vlnky byly moc dobré. Nebyly to ale sušenky jak uvádí článek ale oplatky. Co se sušenek týče měl jsem moc rád Princezky. Z oplatek si ještě vzpomínám na Sportky z čokolád na mléčnou oriškovou Barilu malá za 4 Kč velká za 8 Kč . Pak byly takové oplatkové kuličky ve tvaru vlašských ořechů naplněné griliášivou naplni ale název si již nepamatuji. Z bonbónů si vzpomínám na Medovky. oríškové karamely Praga, ovocné karamely Sisi nebo na Arabesky. Bylo toho hodně ale člověk si už na vše nevzpomene. Mejdlíčka jsem ale nemusel.

17
Před 1 dnem
Jaroslav Mádl

Ty oplatkové kuličky si taky pamatuji, byly v dost velkém sáčku a jmenovaly se Hořec (jako ta horská kytka, ta byla i na obalu). Byly moc dobré, hlavně té náplně tam bylo hodně. Vlnky jsem taky měla ráda. A z bonbónů jsem měla oblíbené Atlasky a Bari mandle. No a rumové pralinky. Z těch, co přežily dodnes, kupuji občas Slavie.

18
Před 1 dnem

Mejdlíčko bych si koupila i dnes, celé za 1,-Kčs,jeden dílek za 20 haléřů, nejlepší bylo růžové,alespoň podle mě.

15
Před 14 hodinami
Simecek Budislav

Větší hnus než než to ,,mejdličko" snad neexistoval.

7
Před 1 dnem

Mně třeba hodně chybí právě vlnky. Ale není mi líto, že zrušili jejich výrobu. přijde mi, že co dostal do pracek mondélez, to šlo k šípku chutí i kvalitou. takže těch vlnek s "novou recepturou" nebyla škoda žádná. A nechyběly by mi ani současné lentilky a další šmakulády. Kde jsou ty staré lentilky z hořké čokolády s cukrovým sladkým obalem. Staré cukrovinky dnešní děti ochutnají jen málokdy a málokde a většinu už vůbec. Ale zase je větší výběr. A přesto není moc z čeho vybírat stejně jako kdysi.

23
Před 13 hodinami
Dita Smítalová

Pro mne z dnešní doby jsou nejlepší citronové oplatky-zlaté.

3
Před 8 hodinami

Žvýkačkové cigarety by neprošli..jasně že ne,oni je totiž u dětí nahradili elektronické cigarety

5
Před 12 hodinami

Jo kde jsou ty časy, dříve tobylo nĕco a mĕlo to aspoň nĕjakou chuť. Dneska ty vyblitiny nstojej za nic a nemají žádnou chuť. Protože se všechny továrny prodali kdejakému volovi.

9
Před 1 dnem

Sušenky Lucie vanilkové a vlnky a arašídová čokoláda moc dobré ne jako dnes se to nedá jíst samá umělotina

16
Před 13 hodinami
Hana Mičková

Vlnky z griliášem byly vynikající. později už mi tak nechutnaly, změnila chut ta sušenka , byla tvrdá a bez chuti.

8
Před 1 dnem

Já jsem milovala "Kafíčka". Bonbóny ve tvaru zelených a čokoládových kávových zrnek.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt