1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíciUpraveno

Občas se stane, že jdu pro pár věcí, tudíž vezmu malý košík, a ke kase ho donesu plný. Ale když si ho nevezmu (třeba proto, že jsou všechny malé košíky rozebrané), tak koupím opravdu jen těch pár věcí, které poberu do ruky. Klidně je zrušte, já aspoň ušetřím a nenakoupím ani ň navíc. A věřím, že nebudu sama.

24
Před 6 měsíci

Není problém

Když potřebuji dokoupit jednu věc, tak si neberu žádný košík a nesubjo b ruce o pokladně. Když budu chtít jen pár věcí a nebude košík do ruky, dám si je do tašky a u pokladny je vyndám.

2
Před 6 měsíci

Hmm... tak si přinesu košík svůj a pokud mne s ním vykážou, půjdu nakoupit jinam.

20
Před 6 měsíci

No nehledejte za tím nic nového je to obchodní psychologická strategie - malý košík lidi používají pokud chtějí jen to nejnutnější no a obchodníci chtějí aby lidi nakupovaly i další blbosti které nepotřebují protože to že mám velký vozík mě láká nakupovat víc než potřebuji ! Jenže lidi budou mít stále víc a víc hluboko do kapsy takže budou nakupovat jen to co potřebují no a to obchodní řetězce moc dobře ví. Proto mizí košíky . Já chodím do obchodu najezená a jen pro to co fakt potřebuji .jednou za měsíc jdu na větší nákup a mám napsaný co potřebuji koupit . Jinak bych neušetřila. Je to prostě psychologický marketink nic víc a nic míň!!

29
Před 6 měsíci
Jana Starková

Když v našem supermarketu Albert zmizely košíky do ruky a já se po nich ptala, bylo mně řečeno, že je zákazníci rozkradli. Bylo mi jasné, že jde o marketingový tah a jejich vysvětlení mne opravdu urazilo. Také jsem se ptala, jak často košíky čistí, ale na otázku jsem žádnou odpověď nedostala. Po čase se na prodejně vyskytly nové malé košíky.

3
Před 6 měsíci

Jejich obchod, jejich pravidla. Když jdu rychle pro jednu nebo dvě věci, tak je beru do ruky, jinak vozík je ta správná volba. Košíky do ruky logicky zrušit. Když vybíráte zboží, tak je položíte buď na zem, což kdy se potom skládají na sebe tak se rozšiřují bakterie na vnitřek druhého košíku a nebo si ho odložite někde do regálu, kde tím samým způsobem ten regál kontaminujete nebo dokonce poškodíte obchodníkovi zboží.

30
Před 6 měsíci
Josef Marek

Máte pravdu, že jednu věc vezmu do ruky, Ale treba 5 do ruky nevezmu a na vozík je to málo.

2
Před 6 měsíci

ty tahací košíky mi vadí, každý to za sebou tahá jako kačera. Mě maximálně vyhovuje košík do ruky. Nikde nepřekáží a vím, kolik toho ponesu domů v ruce. Velké nákupy si nechávám vozit domů, takže ruční košík je přesně to, co potřebuju.

41
Před 6 měsíci

Totální nesmysl, přeci když jdu koupi 5 - 8 ks , tak si nebudeme brát velký koší ! To je jrnom vymsl českých manažerů!! nutí nám nám tady samoobslužné pokladny a v zahraničí je postupně ruší!! Bila vymyslela dlouhodobé slevy na nějaké cukrovinky , ale neuvádí z jaké ceny je ta sleva, takže podvod na občany.. A takových podvodů je stále víc a víc.. dopředu nakrájené uzeniny ,kzeré okamžitě oxiduje- nechápu proč nedají vyvolávací kod ,kdy zákazník nemusí čekat ve frontě. Zahraniční supermarkety si v Česku dovolují to co by si v jejich a jiné zemi nedovolili. To vše se děje pod vedením českých manažerů a p.ministra Prouzi...

14
Před 6 měsíci
Dagmar Maňasová

sama píšete nesmysli...v zahraničí májí samoobslužných pokladen vice než u nás... nakrájené jsou uzeniny je nutnost jinak by byly neuvěřitelné fronty... a jen pro info Prouza není a ani nikdy nebyl ministr... píšete samé blbosti...

4
Před 6 měsíci

Vozík na kolečkách s teleskopickým držadlem, je jeden velký, špinavý a nehygienický hnus.V supermarketu, kde jsou neustále zastavěné uličky zbožím, do toho se motajícími lidmi zacpaný i ten mini prostor, co zbývá, takže velké vozíky, kde mají lidé pár věcí, tomu taky nepřidá.Vláčet za sebou, nebo tlačit před sebou tu špínu na kolečkách, stojí taky dost nervů.Osobně jdu vždy jen pro pár věcí, takže košík do ruky mi vyhovuje a když není k dispozici, klidně to poberu do ruky, skočím na samoobslužnou pokladnu a v 5 minutách mám nakoupeno.

8
Před 6 měsíci

Je vidět, že protestující zákazníci nikoho nezajímají. V našem Penny už dávno žádné malé košíky nejsou, jako důchodkyně odmítám koše s dlouhou rukojetí (kdo by se k tomu ohýbal), takže u pokladny pak pouštím před sebe ty, kteří si přišli jen pro svačinu a drží ji v ruce. Uličky v Penny jsou úzké, vozíky zabírají moc místa, není tam k hnutí.

22
Před 6 měsíci
Libuše Holbová

V Penny je saé podřadné nekvalitní potraviny a proto tam ani nechodíme nakupovat!!!

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 6 měsíci

Právě proto jsem si koupila vlastní košík. Akorát v Kauflandu mi tvrdili, že je to jejich košík, a chtěli, abych ho zaplatila. Vždyť vidíte, že je používaný. Ne, je od nás. Není. Je. Tak mi ukažte, kde je máte. Jo aha, my jsme je vlastně už vyprodali. Plácli mi na něj nálepku a od té doby bez problémů.

7
Před 6 měsíci
Vlasta Benešová

To můžete, když jedete cíleně na nákup, ale když jedu přes celou Prahu do práce, pak mně to samé čeká večer z práce, tak si košík fakt vozit nebudu 🙂

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt