1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Do obchodu jdu cíleně koupit jen to co mám v plánu.

21
Před 7 měsíciUpraveno

Koupím jen to, co mi žena napíše na papírek.. A pokud jde o prezervativy. Žijeme v 21. století, fakt si nedokážu přdstavit že by se někdo styděl si je koupit. Snad jedině chlap který je doma nepoužívá a za pokladnou sedí jeho manželka..

6
Před 7 měsíci

V životě jsem si nekoupil nic z těch drobností až u pokladny. Je mi jasné, že je to mucholapka na nepřemýšlející a malé děti.

24
Před 7 měsíci

Ne...já sem úplně v klidu.. kdysi byl pořád kde pan uváděl že přímo před pokladnou jsou ty nejmíň výhodné položky..a já se toho držím

11
Před 7 měsíci

Článek je pravdivý, ale lze si také všimnout, že pokud má market víc pokladen, tak u některých nejsou vůbec vystaveny sladkosti, žvýkačky a jiná lákadla pro děti. Bývají tam prezervativy, holící potřeby, vitamíny.

2
Před 7 měsíci

Co je to za volovinu? Jaká past? U pokladny jsou drobnosti, které by se jinde mohly snadno krást. Do obchodu jdu se seznamem a téměř nikdy nic jiného nekoupím bez ohledu na to, kde to je vystavené. Navíc téměř všude už je možné použít samoobslužnou pokladnu, u které se nečeká.

6
Před 7 měsíci
Jan Tomek

U samoobslužných pokladen se bere hotovost?

3
Zobrazit další 3 reakce
Před 7 měsíci

Ne

Před 7 měsíci

Jelikož jsou tam převážně sladkosti, a ty já nemusím, tak mne to nechává netečným. Jediné, co občas kupuji je velký tic-tac, a ten nikde, kam chodím nakupovat, u pokladen nemají. Takže nic.

7
Před 7 měsíci

Co koupit chci tak koupím v obchodě a to i tyhle tyčinky. Takže nemám potřebu si ještě něco navíc u pokladny vybírat. Navíc ty ceny těchto malých hloupostí jsou už opravdu neskutečné,takže jedině případně v akci za polovinu

7
Před 7 měsíci

Paní Jaroslava se nejspíš stydí říct pokladní, aby položku bonbony zrušila. Karty má mít v mobilu, pokud nemá, může si je připravit předem. V mobilu také.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt