Do obchodu jdu cíleně koupit jen to co mám v plánu.
Koupím jen to, co mi žena napíše na papírek.. A pokud jde o prezervativy. Žijeme v 21. století, fakt si nedokážu přdstavit že by se někdo styděl si je koupit. Snad jedině chlap který je doma nepoužívá a za pokladnou sedí jeho manželka..
V životě jsem si nekoupil nic z těch drobností až u pokladny. Je mi jasné, že je to mucholapka na nepřemýšlející a malé děti.
Ne...já sem úplně v klidu.. kdysi byl pořád kde pan uváděl že přímo před pokladnou jsou ty nejmíň výhodné položky..a já se toho držím
Článek je pravdivý, ale lze si také všimnout, že pokud má market víc pokladen, tak u některých nejsou vůbec vystaveny sladkosti, žvýkačky a jiná lákadla pro děti. Bývají tam prezervativy, holící potřeby, vitamíny.
Co je to za volovinu? Jaká past? U pokladny jsou drobnosti, které by se jinde mohly snadno krást. Do obchodu jdu se seznamem a téměř nikdy nic jiného nekoupím bez ohledu na to, kde to je vystavené. Navíc téměř všude už je možné použít samoobslužnou pokladnu, u které se nečeká.
U samoobslužných pokladen se bere hotovost?
Ne
Jelikož jsou tam převážně sladkosti, a ty já nemusím, tak mne to nechává netečným. Jediné, co občas kupuji je velký tic-tac, a ten nikde, kam chodím nakupovat, u pokladen nemají. Takže nic.
Co koupit chci tak koupím v obchodě a to i tyhle tyčinky. Takže nemám potřebu si ještě něco navíc u pokladny vybírat. Navíc ty ceny těchto malých hloupostí jsou už opravdu neskutečné,takže jedině případně v akci za polovinu
Paní Jaroslava se nejspíš stydí říct pokladní, aby položku bonbony zrušila. Karty má mít v mobilu, pokud nemá, může si je připravit předem. V mobilu také.