1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Nepoužívám, tak je mi jedno kolik stojí.

9
Před 8 měsíci
Ivona Metelová

Děkujeme za informaci! 🙂

2
Před 8 měsíci

Byli jsme bez něho v minulosti, budeme i do budoucna. Abych dávala za něco, co je věčně pod hledáčkem kontrol a věčně hodnoceno jako nekvalitní odpad, který k nám vozí, majlant, to raděj budu zase topit sádlo, jako naše babičky v minulosti.

15
Před 8 měsíci
Ludmila Halaštová

Sádlo domácí a škvarky mám doma stále. Jsem ze staré školy. Jinak vařit než na sádle a másle neumím.

11
Před 8 měsíci

Vždyť je tu dnes článek, že potraviny velmi zlevňují. Jedině, že by olivový olej nebyla potravina, ale elektronika.

7
Před 8 měsíci
Vladimír Ševela

Brambory za 44 Kč. Tož nekupte to. Mrkev je dražší, než v lednu.

3
Před 8 měsíci

Olivový olej vůbec nepoužívám - připadá mi chuťově hnusný. Takže řepkový za 29,- v akci.

1
Před 8 měsíci
Vítězslav Drozd

Nechte si čvachtat. Nic proti řepkáči, za studena lisovaný je v poho použitelný, ale za tři pětky leda jako bionafta.

Před 8 měsíci

Oliváč rozhodně nepatří do české kuchyně. Je dobrý jedině jako projímadlo.

17
Před 8 měsíci

Jsem zrovna v Řecku. V normálním Lidlu mají olivový olej za cca 200,- Kč bez akce. Jak je možné že v ČR stojí 700, - Kč? Protože nás ty šmejdi okrádají a my si to necháme líbit!

18
Před 8 měsíci
Tomáš Král

Ano 8€ ,ale 0,5l.

Litr tam stojí cca 14€ a nejsou to pokrutiny.

Před 8 měsíci

Je na to jen jeden lék: Nekupovat,nekupovat a zase nekupovat Je sice pro lidský organizmus zdravý ale obejde se bez něho jinýma adekvátníma surovinama.Pokud půjde na odbyt může se stát že bude litr za 1000kč a všichni co se kolem něj točí se budou smát.Jdu si koupit dobré víno než mi ho zdraží 😬🍷

2
Před 8 měsíci

Článek se ne zcela zakládá na pravdě. U nás na Moravě máme ceny za oliváč jiné. Pravidelně několik let kupuji na v a ř e n í, nikoliv jen do salátů olivový panenský Kreolis. 750ml stávalo 280,- teď v Tescu s kartou 340,- Je to Řecký olej a použiji ho i do táčů, moučníků, zjemňuje těsto a žádná pachuť po oleji tam není znát. Olej Franc Josef za 699,- za litr jsem nikde u nás neviděla a za tu cenu nevěřím, že by ho někdo koupil. On také za moc nestojí... 😉 Takže pokud tak nestydaté ceny, tak je nestydatý prodejce a ne nějaké " mušky" chudinky, zase se to svede na ně. Ale že byla neúroda oliv, to je pravda...

4
Před 8 měsíci

Na to ale přece platí bojkot.Když to nebude nikdo kupovat,dojde jim že přestřelili.Zásadně co je neůměrně drahé-nekupuji.Jsou i jiné oleje,nebo jako tuk,sádlo a máslo.Žádný problém.A navíc mnoho těchto olejů,zvláště italského původu je pančovaných.

12
Před 8 měsíci

Tragédie. A co kaviár, také ho čeká zdražení? To už by byla úplná katastrofa.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt