1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Co naši kuchyni necháváte testovat lidmi, jejichž národní strava není k žrádlu. Naše jídla jsou taková jaká jsou, minimálně 200 let je bez problémů konzumujeme a o nějaké hamburgery s colou, kterými se živí Amerika i celý zbytek světa, nestojíme. Konec konců někomu kafrat do talíře je značná neomalenost a o něčem to svědčí!

40
Před 7 měsíciUpraveno
Vladimír Jirka

Málokteré (víceméně žádné) naše “národní jídlo” existuje už 200 let. A že by se celý svět živil hamburgery a colou? Opravdu?

13
Před 7 měsíci

Já bych zase nedala ty jejich smažená jídla na přepáleném tuku, která nabízejí na každém rohu 🤮

7
Před 7 měsíci

A kdo řekl, že Češi česnečku nemusí ❓❗😡

31
Před 7 měsíci
Jv Jaroslava Váňová

Třeba můj žlučník ji nemusí.

3
Před 7 měsíci

Určitě je výrazně lepší dobře udělaná česnečka než špatně udělaná svíčková nebo smažák z polotovaru. V restauracích jsem často měl špatnou svíčkovou nebo podprůměrný smažák. A jen jednou jsem dostal česnečku bez chuti.

20
Před 7 měsíci
Petr Hajner

Česnečka nemůže být lepší nebo horší než svíčková. To je prostě jiné jídlo.

To je jako tvrdit že zmrzlina je lepší než buchta.

8
Před 7 měsíci

A to zřejmě neochutnali i gulášovku bramboračku či držkovou.

21
Před 7 měsíci
Jan Florián

Co já vím,tak dršťkovou nemají v cizině moc rádi kvůli tomu,že je z vnitřností.Ale to je jejich problém,já ji rád.

16
Před 7 měsíci

Ja treba nejedl cesnecku nikdy a to proto, ze proste nesnasim chut cesneku a dela se mi z ni spatne (i fyzicky), takze logicky nebudu vyhledavat polevky, pomazanky apod. prave s touto chuti. Taky si myslim, ze v Cesku se vari rada mnohem lepsich jidel, nicmene pokud cizincum to chutna, tak nakonec proc ne.

1
Před 7 měsíci

Hmmm… z té mezinárodní kuchyně ty tzv. “nejlepší” nemusí být nutně nejlepší pro každého. Na naši českou kuchyni nedám dopustit, v zahraničí jsem si nikdy moc nepochutnala - ještě tak v Rakousku nebo v Bavorsku bylo jídlo dobré

18
Před 7 měsíci
Renata Havlíčková

Tak ona ta česká kuchyně je spíš původem rakouská a bavorská, ta původní tradiční česká už se nevaří, to už by nikdo ani nežral.

8
Před 7 měsíci

Mezinárodní vítězové jsou jasní. Ti čeští, tam autor trochu plave a odfláknul to. Tam to chtělo ukázat víc zástupců jídel a ne se na to vykašlat. Ono totiž receptů na svíčkové jsou desítky, ba stovky. Česnečka i halušky jsou jasné. Takže těžko posuzovat. záleží také kdo a jak to uvaří. Takže závěr článku ubohý.

8
Před 7 měsíci
Mira Vaněk

On je to ale článek o mezinárodním žebříčku jídel, kde hlasují lidé z celého světa. V první stovce je jen jedno české jídlo a to je zmiňovaná česnečka. Slovensko tam má hned 2 jídla (halušky a kapustnicu). Jak píšete, je to hodně subjektivní, ale hlasují lidé z celého světa. Česká kuchyně je podle oblíbenosti na 35. místě na světě. Odkaz, Odkaz, Odkaz

www.tasteatlas.com
These are the 100 Best Dishes in the World to try in 2024 - TasteAtlas Awards 23/24
100 best dishes in the world according to audience ratings.
www.tasteatlas.com
Eat Local in the Czech Republic
Explore 117 national, regional and local dishes and products of the Czech Republic. Cooking Czech: learn to cook with the best authentic Czech recipes. What to eat in the Czech Republic? Great...
www.tasteatlas.com
These are the 100 Best Cuisines in 2023 - TasteAtlas Awards 23/24
Best cuisines in the world according to the average audience ratings for dishes, food products, and drinks from each country.
1
Před 7 měsíci

Češi moc nemusí?? Neznám nikoho kdo by si nedal dobrou česnečku!

68
Před 7 měsíci
Jan Florián

Tak česnečka je žlučníkářova noční můra...

Před 7 měsíci

Česnečka:lžíce sádla na talíř, namačkat česnek, zalít vařící vodou, sůl, pepř, a třeba kostičky smaženého chleba a je to🤣

8
Před 7 měsíci
Zdeněk Procházka

...my dávali ještě syrové vajíčko...vřící vodou zatuhne bílek a žloutek je napůl tuhý 🙂🙂...plus dochutit majoránkou....

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt