1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Zajímalo by mě, jestli s tím má někdo zkušenosti a a řez chutná dobře..?

Před 8 měsíci
Pavla Míčková

Najděte si na internetu recept na roládu bez mouky, třeba tuhle Odkaz, ale receptů na toto těsto je tam víc. Já dělám z 5 vajec. Na plát potřený šlehačkou dám banán, nebo naskládám mandarinky a smotám do rolády. Tento recept se mi nezdá, protože bílky jenom se solí do tuha nikdy nevyšleháte. Po přidání těch žloutků se ta hmota rozteče. Ale zkuste to, nechci abyste si myslela, že Vám chci zkazit radost. Však uvidíte sama.

fresh.iprima.cz
Kakaová roláda bez mouky plněná šlehačkou
Roláda lehounká jako dech! Nadýchané těsto s lehounkou šlehačkou vás pohladí v každém soustu. Dokonalého efektu docílíte, když se těsto propeče, ale zároveň ještě pruží na dotek, tak zůstane roláda...
1
Před 8 měsíci

Bez cukru a pouze se solí nikdy z bílků nevyšleháte tuhý sníh, který dělá ta pověstné špičky. Tohle se po přidání žloutků a toho sladidla musí zákonitě roztéci. Neříkám že se z toho neupeče sněhová placka na roládu, ale stoprocentně to nebude vypadat tak, jako na té fotografii. Tento dezert znám už dlouhá léta, ale do bílků rozhodně kromě špetky soli, která se tam dává spíše pro zlepšení chuti těsta, dávám normální cukr. Pak mám placku na roládu opravdu tak vysokou, jako je na obrázku. Ale nikoho nenutím, aby mi věřil, klidně může postupovat podle uvedeného receptu. Však uvidí sám, co se bude dít.

Před 8 měsíci

Tak podle receptu je to sladká našlehaná omeleta s kakaem.... A podle toho to bude i tak chutnat

1
Před 8 měsíci
Halina Kotíková

Ano, bude to nízká placka a podle mne bude i tvrdá.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt