Televizi mám z roku 1989, a řekl jsem si, dokud holka bude hrát, tak ji měnit nebudu....byly časy co běžela téměř celý den v kuse...je pravdou, že teď ji zapínám tak jednou za měsíc...hraje...
Mám asi špatnou zkušenost měl jsem televizi Tcl 65 c 815 za 22000 před týdnem odešlo podsvícení obrazovky a to půl roku po dvouleté záruce.Diagnostika závady stála 1000 Kč a oprava nacenēná na 8000 kč a to nepočítám dopravu do servisu Nechal jsem ji tam a teď objednal Samsung za 22500Kč pro jistotu s pětiletou zárukou . Nezdá se mě to jako levná záležitost kde je doba kdy televize nebo pračka vydržela 15 roků?
diagnostika 🙂 vadný podsvit poznáte okamžitě a není potřeba to rozdělat .
To myslíte za posledních deset let? No to asi ano, ale za poslední měsíce jsou bombastické slevy u šunek co už nikdo nechce, ale u nových technologií stále marně čekám...
Není to proto že by to bylo nutné, jsme přeplnění reklamou a zbytečnými TV programy které jsou financovány z drahé reklamy. To zdražuje potom zbytečně výrobky prodávané v obchodech. Často se inzerují i podvody. Třeba TV Barrandov má snad tři programy, jeden horší než druhý, a plno reklamy ze které ty mizerné programy financuje. Ostatní na tom nejsou lépe. Ale novou TV kupujeme protože se ceny propadly na minimum. Máme přeplněné globální trhy a odbyt se propadá. Chudáci jsou ti kteří nepočkali a kupovali před Covidem, ti na to doplatili. Jsme ve velké krizi která nám přinese velká zlevňování výrobků, pokud jsme opatrní a umíme čekat na příležitost. Na druhé straně bude ale bankrotovat průmysl, bude se propouštět a budou se hledat nové perspektivní trhy které ale nikde nejsou.
No že by se dalo popsat jako cenový pád tak to určitě ne ale je pravda že už jsou cenově dostupnější a hlavně kdo v dnešní době by chtěl televizi k které musíte ještě přidat septobox asi už nikdo to je taková paráda že mám vše v jedné televizi a nemusím tahat další přístroje a kabely za tohle jsem velmi rád
8% stastnych lidi. Kdyz jsem sam tak nad tim uvazoval, tak sem zjistil, ze televize u nas bezi asi tak 2hod.denne a z toho 1hod.jako podkres. Zbylou hodinu venuji nejakemu poradu, co neni uplnou ztratiu casu a i tak je hodina asi moc. Tak si sam rikam, proc vlastne tu televizi doma mam. Evidentne jsem proste konzerva.
Panasonic, 12 let, jede denně. Proč bych jí měnil? Za větší? Nové Panasonicy např. už nemají DTS. Dokud pojede, tak nemám jediný důvod měnit.
Televize to ještě existuje ? Nebyla to ta bedna plná keců a děsných pořadů co jsem vyhodil před 25 lety ?
Tak to už naštěstí neřeším.
A nebylo by lepší "Už 8%"🤔