1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Televizi mám z roku 1989, a řekl jsem si, dokud holka bude hrát, tak ji měnit nebudu....byly časy co běžela téměř celý den v kuse...je pravdou, že teď ji zapínám tak jednou za měsíc...hraje...

10
Před 8 měsíci

Mám asi špatnou zkušenost měl jsem televizi Tcl 65 c 815 za 22000 před týdnem odešlo podsvícení obrazovky a to půl roku po dvouleté záruce.Diagnostika závady stála 1000 Kč a oprava nacenēná na 8000 kč a to nepočítám dopravu do servisu Nechal jsem ji tam a teď objednal Samsung za 22500Kč pro jistotu s pětiletou zárukou . Nezdá se mě to jako levná záležitost kde je doba kdy televize nebo pračka vydržela 15 roků?

11
Před 8 měsíci
Tomino Pazdera

diagnostika 🙂 vadný podsvit poznáte okamžitě a není potřeba to rozdělat .

2
Před 8 měsíci

To myslíte za posledních deset let? No to asi ano, ale za poslední měsíce jsou bombastické slevy u šunek co už nikdo nechce, ale u nových technologií stále marně čekám...

6
Před 8 měsíci

Není to proto že by to bylo nutné, jsme přeplnění reklamou a zbytečnými TV programy které jsou financovány z drahé reklamy. To zdražuje potom zbytečně výrobky prodávané v obchodech. Často se inzerují i podvody. Třeba TV Barrandov má snad tři programy, jeden horší než druhý, a plno reklamy ze které ty mizerné programy financuje. Ostatní na tom nejsou lépe. Ale novou TV kupujeme protože se ceny propadly na minimum. Máme přeplněné globální trhy a odbyt se propadá. Chudáci jsou ti kteří nepočkali a kupovali před Covidem, ti na to doplatili. Jsme ve velké krizi která nám přinese velká zlevňování výrobků, pokud jsme opatrní a umíme čekat na příležitost. Na druhé straně bude ale bankrotovat průmysl, bude se propouštět a budou se hledat nové perspektivní trhy které ale nikde nejsou.

13
Před 8 měsíci

No že by se dalo popsat jako cenový pád tak to určitě ne ale je pravda že už jsou cenově dostupnější a hlavně kdo v dnešní době by chtěl televizi k které musíte ještě přidat septobox asi už nikdo to je taková paráda že mám vše v jedné televizi a nemusím tahat další přístroje a kabely za tohle jsem velmi rád

7
Před 8 měsíci

8% stastnych lidi. Kdyz jsem sam tak nad tim uvazoval, tak sem zjistil, ze televize u nas bezi asi tak 2hod.denne a z toho 1hod.jako podkres. Zbylou hodinu venuji nejakemu poradu, co neni uplnou ztratiu casu a i tak je hodina asi moc. Tak si sam rikam, proc vlastne tu televizi doma mam. Evidentne jsem proste konzerva.

10
Před 8 měsíci

Panasonic, 12 let, jede denně. Proč bych jí měnil? Za větší? Nové Panasonicy např. už nemají DTS. Dokud pojede, tak nemám jediný důvod měnit.

2
Před 8 měsíci

Televize to ještě existuje ? Nebyla to ta bedna plná keců a děsných pořadů co jsem vyhodil před 25 lety ?

Tak to už naštěstí neřeším.

1
Před 8 měsíci

A nebylo by lepší "Už 8%"🤔

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt