U nas firma Penny neni, tak jsem "nasmata". Ostatne nedavno pry ten retezec v CZ dostal pokutu za falesne slevy.
Všechny řetězce v Čechách dostaly pokutu. Při ziscích co mají to nepoznají.
Pro ty co čtou jen nadpis. Uzavírá z důvodů modernizace.
Podle příspěvků bych si myslel, že může rovnou zavřít. Nikdo tam nechodí. Ostatně jak je tomu i v jiných diskuzích o kterémkoliv řetězci prodejen. Skutečnost je poněkud jiná.
Odkaz
no to je zas titulek a přitom jde o rekonstrukci za provozu
no za provozu asi ne, když je zavřou na čas. 😄 Ale jo, Albert taky zavírá kvůli remodelingu prodejny a takhle o tom nepíšou.
Po dvou letech sem tam zavítala a připadala sem si jako v bludišti tak zase nikdy více
Penny potřebuje hlavně modernizovat personál. Z hlediska pracovníků je to asi nejhorší řetězec. Věčně na..ní prodavači, nepořádek, fronty u pokladen. Posledně jsem si nechal zavolat vedoucí a ptal se jí, na co chce ještě čekat s otevřením další pokladny, když už všichni kdo jsou v obchodě stojí věcí frontě na kasu. Místo toho, aby si sedla za kasu, šla hledat nějakou pokladní. V kontrastu s tím je zážitek z obchodu v Itálii. U pokladen se vytvořila fronta asi pěti čekajících, v tom vyběhl z kukaně manažer v obleku a kravatě, sedl za kasu a s úsměvem odbavoval zákazníky.
u nás vedoucí i zástupce vedoucí za kasu chodila (penny) (pracoval sem tam takže to vím) .. (lže to poznat podle toho že má u sebe storno klíč a na storno nemusí nikoho volat) .. pokud tedy nepočítala tržbu ranní směny - což je tak na hodinu
Mně by úplně stačilo, kdyby se u nás v Penny doplňovalo zboží tak, abych nemusela chodit kolem prázdných boxů a mohla si něco koupit, aby tam pracovníci používali deodorant, nehulakali na sebe přes celou prodejnu, aby fronta u kasy nebyla dvacet lidí a pečivo nebylo spálené....šlo by aspoň tohle?????
a ještě jedna věc ...v létě mají v prodejně jako v mrazáku ...
Je mi to fuk, Penny moc nemusím ani tam moc nechodím poněvadž mi to přijde spíš sklad než krám 🤷
U nás také proběhla modernizace,vymalovali,rozstrkali chlaďáky podle stěn,přidali i ty na stěnu,kam nikdo pro zboží nedosáhne.Jetej ovozel,nafialovělé zdechliny označující se za maso a potravu pro lidi,věčné fronty na kasách zůstaly...O bor.d.e.l.u. v cenách ani nemluvě,zkoušečku na ceny na krámě nenajdete.V čem tedy modernizace??
V plíživém zdražování !
V Novém Boru proběhla též rekonstrukce prodejny Penny. Ze světlé příjemné prodejny vznikl tmavý nepřehledný sklep se samými zákoutími a u pokladen není absolutně žádný prostor pro zákazníky s nákupními koši, kteří se tam melou jeden přes druhého. Prodejna působí dojmem upatlanosti. Nic moc, za takovou rekonstrukci pán Bůh s Vámi !!! Černé dřevěné regály ponurost vzhledu ještě umocňují.
Do JY...jsem chodil pro neco loni cely podzim,takze ty ceny znam.Po novem roce tam vysela cedule,vse se slevou,jdu dovnitr a vsechno zbozi bylo jeste drazsi !
Opravdu tam vysela jo? Tak to je bomba. Měl jste štěstí , také tam mohla viset. A to je potom mazec.