1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

To jsou správné bláboly, kam kdo na takové plky chodí ? Lidem je úplně jedno jestli tady bude nějaké CZC !!!! Konkurence je taková že obratem si objednám to samé zboží jinde, tak co to je za plky a nesmyslný článek o ničem ?

16
Před 8 měsíci
Petr Vlach

to co jste napsal je pravda ale zároveň strašná blbost, mám tedy výhodu že u nás je kamenné CZC,jedno z prvních, vždy suprově poradili, nabídli alternativu podle parametrů co jsem si donesl napsané na papíru,a bohužel ne každý je IT odborník který si umí sestavit PC z komponentů tak aby mu vše fachalo jak má,co se týče různých reklamací na internetových obchodech, mám hrozné zkušenosti,třeba s alzou s CZC nikdy žádný problém tam jsem řešil dvě a vždy vyřešeny do 14 dnů tedy o polovinu dřív než je zákonná lhůta,

6
Před 8 měsíci

Na CZC nakupuji téměř od jejich začátků, kdysi dávno se reklamace řešili okamžitou výměnou, kde jsou ty časy... Alegru nevěřím, hledal jsem tam jen telefon (POCO 5X Pro 5G) a našel spoustu podvodných položek, sice za nižší ceny, ale vůbec se nejednalo o tento telefon... Žena si tam objednala rolety a reklamace byla vyřízena po měsíci, až po osobním telefonátu, je to prostě asijské tržiště, u některých položek co se týče počítačových dílů nenajdete žádný popis. Zato tam najdete flash disky s kapacitou desítky! TB tj. jednoznačné fake apod... Ale co máme jiné obchody, než je také skoupí Poláci...

19
Před 8 měsíci

Jenže to co je teď je důsledek už letité politiky manažerů CZC (a jiste nejmenované dámy, která se charakterizovala jako TOP manažerka, ale její jméno je mi studno vyslovit, jako letitemu zákazníkovi, následně i zaměstnanci vyslovit). Jinými slovy jak pohřbít značku. Ale co si budeme povídat, historie... Původní majitel - zakladatel věděl když prodat CZC, které pak přešlo pod Mallgroup, kdy se z toho a.s., a tam musíte vykazovat výsledky, zodpovídat se, nemáte potom často kapitál na své sny, máte přistižena křídla. Problém nastal už ve chvíli, kdy Mall a CZC se v mnoha směrech konkurovali, měli stejné zboží, a nejlepší byli jeli brandove pobočky, kdy byli vedle sebe. Potom by bylo pro mnohé vědět pravdu o tom, že, ale o tom se jenom drbe, že Poláci Allegro při koupí Mallgroupu moc dobře nevěděli o akvizici CZC, s kterou se museli vypořádat. A do toho přijdeme odpisy, které museli Poláci udělat, když zjistili, jak byl Mallgroup nadhodnocen, že... Stačí si vyhledat články... A výsledek... Více než zřejmé...

2
Před 8 měsíci
Ladislav Kovář

Tak to většina ví, že si pořídili převoněný exkrement, ale proto investici za czc nemuseli spláchnout do toalety. I průměrnej opičák vidí, že to do toho obchodního modelu nezapadá, tak měli czc odprodat, nebo pokud je v czc v černých číslech, tak nechat fungovat samostatně, třeba s odkazem pod co to patří, ale neničit privátní značku. A spíš měli czc přelít na další trhy v it, než tohle. Infrastruktura, dobrej eshop byl hotov. Stačili jen jazykové mutace.

1
Před 8 měsíci

Pár stovek tisíc jsem u nich za elektroniku utratil. No nic, budu hledat jiného dodavatele...

Před 8 měsíci

Allegro je absolutně nedůvěryhodné....Už ten portál a jeho logika je katastrofa...Zaplať a doufej, že vůbec něco dostaneš.

24
Před 8 měsíci
Petr Pomalý

Je třeba zkusit nakoupit, než věřit strašákům. Na Allegru jsem letos nakoupil přes 40 věcí a veliká spokojenost, ušetřil jsem oproti česku několik tisíc a zboží mi dorazí do max. 3 dnů.

Před 8 měsíci

CZC bylo fajn ještě jako czechcomputer... pak už to šlo jen dolu s tim jak se snažili přímo konkurovat alze, museli i zdražit aby zaplatili spoustu těch dalších služeb, který ne vždy odpovídali kvalitě. Po tom co czc ovládl mall group to šlo uplně do kopru.

Upřímně jsem CZC oplakal vlastně už dávno a dlouho nakupuju jinde.

9
Před 8 měsíci

Pro nás, co jsme znali CZC od úplného začátku je tohle trochu bolestivé, ale takový je prostě život. Od super obchodu pro nadšence po brzy zaniklou značku, tak to prostě je. CZC RIP.

21
Před 8 měsíci
Jan Hrdina

Mam to stejne. Nakupoval jsem tam pres dve dekady, byla to moje srdcovka.

Dokonce jsem tam rok a pul pracoval pred 20ti lety. Pod Mall groupem jsem to jeste zkousnul, ale Allegro fakt ne. Dal jsem zadost na zruseni zpracovani udaju, ktera po par dnech byla zpracovana. Je to skoda. Mironet uz ma ted reklamu, ze jsou dvojky...tomu rikam, rychla reakce na trh.

7
Před 8 měsíci

Od kohokoliv, kdo ještě reprezentuje CZC nebo Allegro a vyjadřuje se k tomu, jsou to jenom neuvěřitelně nesmyslný kecy… Ty indicie jsou evidentní. Platforma bude pryč a zkusej to aspoň jakž takž hasit na Allegru. Problém je, že Allegro je fejková polská tržnice překupovanejch cetek z AliExpressu, Wishe, Temu a podobnejch odpadů, nic víc.

Funkčně i informačně je Allegro platforma úplně zoufalá a kvality „profi“ shopů, který se snaží držet nějakou jasnou hierarchii, produkt a kvalitu všech funkcí, co dali dohromady, se nemají nárok na CZC, Alzu a podobně dosáhnout. Allegru jde o kvantitu a chrlit obraty – takhle se kvalitní obchody nikdy nebudovaly, ty fungovaly zespod – vzaly si jeden segment (CZC u něj dost zůstalo, Alza pomalu expanduje dál) a ten jednou profesionálně.

Ten průser je vidět na všem, na co u nás Allegro šáhlo. Pamatujeme si Aukro? CZC mělo hodně unikátních vlastností, komunity a lidí, co s platformou dýchaly. To se na Allegru nikdy uplácat nepovede… Mohli si vybrat čest a expandovat skvělej českej elektro e-shop na víc trhů, kde by nabídli daleko větší parádu i kdyby to měli do polštiny překládat strojově – což je nakonec maximum toho, co od toho odpadu jménem Allegro do budoucna dostaneme. Místo toho skliděj hanbu a zabijou něco, co jen těžko hledalo konkurenci.

Dámi a páni od Allegra, negratulujeme, neděkujeme.

20
Před 8 měsíci

Allegro mi nevyhovuje. Ale ani CZC nabyl kdovíjaký.. Reklamace mobilu až třicátý den, i když dle protokolu se to v servisu vyřídilo před 14 dni.. A ještě SMS v 16 hod (30 den) aby jsem to náhodou nestihl... před CZC to bylo OK Computer a to bylo jednání.. Vše na počkání...

2
Před 8 měsíci
Sejček Kamil

Jenže ne každy CZC, to zaleží na pobočce kdo to zrovna vede u nás CZC vždy bez problému,

Před 8 měsíci

Já pořád nechápu to, že to zákazníci nemohou zkousnout.

Je to jejich volba. Komu se to nelíbí ať nakupuje jinde.

Všichni volají po svobodě, tak tohle je přesně ono. Mohu dělat co chci pakliže je to v mezích zákona.

16
Před 8 měsíciUpraveno
Hubert Mikoláš

Protože CZC byl nejlepší obchod v branži. Ono jinde moc nakupovat nejde. Na Allegru určitě ne a Alza teď vlastně zbyla jako jediná. To není volba, to je jediná možnost.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt