1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

No jo! Oni už ti "Slovani" nesnědí všechno, co přijde ze Západu, jako to bylo po 89., kdy snědli všechny staré konzervy z vojenských skladů. A kdy použitý suchý záchod stál 4500 Kč. Oni už ti Slovani leccos prokoukli a začali být vybíraví. Ostatně si už i mohou dupnout. 300 až 500 miliard čistá ruka zahraničním firmám jen tak každý rok je dost peněz, že. Když ty peníze je třeba vytlouci z ubohé montovny, někdy uměle udržované...Dotace byl úžasný výmysl - jako donucovací prostředek.

Před 8 měsíci

Tohle by se mělo trestat jako ublížení na zdraví.Kdyz už se to prodá,je dost pozdě říkat ,nejezte to!!!Jak si vůbec dovolí tohle prodávat!!!!!

78
Před 8 měsíci
Petr Hradecky

Jim se vyplatí omluva,malá pokutička a slíbit zářivé zítřky...A zítra zas na novo.S náma si tu každý vytře...opačný konec těla...👎

37
Před 8 měsíci

Co prosím dělá ČOI sedí na zadku a pobírají pěkné peníze za nic.Až se objeví nějaký šmejd a prodá se tak se někdo z ČOIKY vzbudí a slavnostně v médiich ohlásí že je něco špatného. Do naší republiky se poslední dobu dováží jen odpad.

69
Před 8 měsíci
Lenka Velclová

A kolik lidí se to vůbec nedozví.Za hodně peněz ,závadné zboží.Tak to nemá chybu.

36
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíciUpraveno

Kvalita výrobků kupovanych v tuzemských obchodech. Asi si říkají dobré prase všechno spase. To je další bonus od těchto "demokratů" co nás táhnou již pěknou řádku let na mrchoviste a jen se to neustále stupňuje..

49
Před 8 měsíci
Václav Pleskač

A že i v Delmartu? To je přece "luxusní obchod" s potravinami. Vlezla jsem tam jednou (omylem) a "luxusní" byly jen ceny. Zelenina a ovoce značně "unavené" a "trhané maso" v regálu mělo zelenošedou barvu. Kupující žádní, jen jedna znuděná pokladní.

1
Před 8 měsíci

Západní Evropa si nás stále plete s odpadkovým košem a přez to se tu najdou ňoumové co kritizují kvalitu potravin za sociku a to v té době ani nežili.

73
Před 8 měsíci
Vladimír Lochman

Přesně,to je největší problém.Neříkám,že bylo vše OK,ale to,co tu je dnes -ty "kvality"to je ...něco.Hlavně téměř vlastní produkce a ještě vývoz.Sice žádný velký výběr,ale to,co bylo aspoň za něco stálo.

19
Zobrazit další 3 reakce
Před 8 měsíci

To je furt něco,prostě Česko a jeho legislativa jak víno..Pak se člověk nemůže divit,že tu máme takový nárůst rakovin a dalšího.Do velkých už nelezem na odíračky,radši si ušlapu podrážky a obejdeme 10 drobných místních.Nacpe se sem kdejaký klump.Vrácené peníze nikomu nalomené zdraví nevrátily.

23
Před 8 měsíci

Takové věci by se neměli vůbec dostat do obchodu. Je vidět jaký tu máme bordel, neustále se něco stahuje z obchodů a bohužel někteří tyto sajrajty už požili

52
Před 8 měsíci
Petr Malý

Však ano,české zdravotnictví,farmakoprůmysl a důchodový systém potřebuje nemocné pacienty.

23
Před 8 měsíci

Klauni... Sýr, který jste koupili před 14 dny nejezde... Docela by mě zajímalo, po jaké době jí potraviny autoři podobných článků, po 1/2 roce? Fakt klauniáda tohle! Články o tom, že bylo např. nadměrné množství pesticidů v rýži, nejlépe sdělené x měsíců po nákupu, jsou slušně řečeno pendrek platné! CUI PRODEST?!

1
Před 8 měsíci

Ono stačí do Makra jen vstoupit a člověk hned ucítí ten odér čerstvosti.

Hnus hnus a zase hnus.

Jen by mě zajímalo, když už tam nakupují někteří hospůdkaři/restauratéři, co nám je předkládáno v restauracích na talíři?

To bude asi šmakulóda 🤮

7
Před 8 měsíci
Carbol David

To není jen Makro,u nás v Albertu můžete byt slepy a při vstupu víte kde je pult s uzeninami.Už jsem tam nic takového nekoupil několik let

1
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Zrovna jsem vyhodila Goudu den po otevření. Zelená plíseň patří k jinému sýru.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt