No jo! Oni už ti "Slovani" nesnědí všechno, co přijde ze Západu, jako to bylo po 89., kdy snědli všechny staré konzervy z vojenských skladů. A kdy použitý suchý záchod stál 4500 Kč. Oni už ti Slovani leccos prokoukli a začali být vybíraví. Ostatně si už i mohou dupnout. 300 až 500 miliard čistá ruka zahraničním firmám jen tak každý rok je dost peněz, že. Když ty peníze je třeba vytlouci z ubohé montovny, někdy uměle udržované...Dotace byl úžasný výmysl - jako donucovací prostředek.
Tohle by se mělo trestat jako ublížení na zdraví.Kdyz už se to prodá,je dost pozdě říkat ,nejezte to!!!Jak si vůbec dovolí tohle prodávat!!!!!
Jim se vyplatí omluva,malá pokutička a slíbit zářivé zítřky...A zítra zas na novo.S náma si tu každý vytře...opačný konec těla...👎
Co prosím dělá ČOI sedí na zadku a pobírají pěkné peníze za nic.Až se objeví nějaký šmejd a prodá se tak se někdo z ČOIKY vzbudí a slavnostně v médiich ohlásí že je něco špatného. Do naší republiky se poslední dobu dováží jen odpad.
A kolik lidí se to vůbec nedozví.Za hodně peněz ,závadné zboží.Tak to nemá chybu.
Kvalita výrobků kupovanych v tuzemských obchodech. Asi si říkají dobré prase všechno spase. To je další bonus od těchto "demokratů" co nás táhnou již pěknou řádku let na mrchoviste a jen se to neustále stupňuje..
A že i v Delmartu? To je přece "luxusní obchod" s potravinami. Vlezla jsem tam jednou (omylem) a "luxusní" byly jen ceny. Zelenina a ovoce značně "unavené" a "trhané maso" v regálu mělo zelenošedou barvu. Kupující žádní, jen jedna znuděná pokladní.
Západní Evropa si nás stále plete s odpadkovým košem a přez to se tu najdou ňoumové co kritizují kvalitu potravin za sociku a to v té době ani nežili.
Přesně,to je největší problém.Neříkám,že bylo vše OK,ale to,co tu je dnes -ty "kvality"to je ...něco.Hlavně téměř vlastní produkce a ještě vývoz.Sice žádný velký výběr,ale to,co bylo aspoň za něco stálo.
To je furt něco,prostě Česko a jeho legislativa jak víno..Pak se člověk nemůže divit,že tu máme takový nárůst rakovin a dalšího.Do velkých už nelezem na odíračky,radši si ušlapu podrážky a obejdeme 10 drobných místních.Nacpe se sem kdejaký klump.Vrácené peníze nikomu nalomené zdraví nevrátily.
Takové věci by se neměli vůbec dostat do obchodu. Je vidět jaký tu máme bordel, neustále se něco stahuje z obchodů a bohužel někteří tyto sajrajty už požili
Však ano,české zdravotnictví,farmakoprůmysl a důchodový systém potřebuje nemocné pacienty.
Klauni... Sýr, který jste koupili před 14 dny nejezde... Docela by mě zajímalo, po jaké době jí potraviny autoři podobných článků, po 1/2 roce? Fakt klauniáda tohle! Články o tom, že bylo např. nadměrné množství pesticidů v rýži, nejlépe sdělené x měsíců po nákupu, jsou slušně řečeno pendrek platné! CUI PRODEST?!
Ono stačí do Makra jen vstoupit a člověk hned ucítí ten odér čerstvosti.
Hnus hnus a zase hnus.
Jen by mě zajímalo, když už tam nakupují někteří hospůdkaři/restauratéři, co nám je předkládáno v restauracích na talíři?
To bude asi šmakulóda 🤮
To není jen Makro,u nás v Albertu můžete byt slepy a při vstupu víte kde je pult s uzeninami.Už jsem tam nic takového nekoupil několik let
Zrovna jsem vyhodila Goudu den po otevření. Zelená plíseň patří k jinému sýru.