1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

A teď si vemte, že existují lidi, co si kupují krájený chleba! Nebo máslo, místo aby si ho utloukli sami... prostě všude samí lenoši...

73
Před 8 měsíci
Michal Pinc

Tak s tim chlebem to neni o lenosti, ale o tom že ten dnešní drolicí se molitan doma prostě neukrojíte, my jsme kvůli tomu před časem kupoval kráječ a hned nakrájet a co ten den nesnim, to hned zmrazit, jinak to při dnešní kvalitě nejde. Naštěstí teď máme v krámě velkej kráječ, tak si to můžu krájet rovnou tam. Závidim lidem co bydlej třeba v Praze kde je konkurence a hodně pečiva na výběr, tady na malym městě co má 3000 obyvatel musíte brát co maj, což je většinou hodně mizerná kvalita, paradoxně Vietnamci to maj lepší protože to kupujou někde ve většim městě kde je lepší kvalita, protože Pražák by tohle nežral co tady normálně prodávaj.

1
Před 8 měsíci

Běžně si v Německu kupuju k svačině cca 200gr balíčky namíchaných kousků i krájeného ovoce, prostě mám chuť, jde o doplnění tekutin, osvěžení, vitamíny a když prostě chci mix a ne jedno celé jablko, tak prostě super. U nás takhle prodávají už roky kousky melounu, no jasně že je cena oproti klasice úplně jinde, jenže já chci prostě pár kousků a to mám kvůli tomu pak třeba 4,5kg vyhodit? Takže ne, o lenosti to rozhodně není, to podle mého ani nikoho nenapadlo, jen autor chtěl upoutat pozornost 😄

61
Před 8 měsíci
Michal Erbs

Souhlasím, když bude tato nabídka,třeba děti po ní sáhnou a nekoupí si čokoládu,to je také užitečné,nebo ne ?

31
Před 8 měsíci

stupidni clanek plny zbytecneho moralizovani...kde je vlastne ta hranice lenosti? chleba si take muzu sam upect, stejne tak kolac nebo dort...stejne tak neni nutne zivit pneuservis, vzdyt si muzu prezout kola sam a usetrit...jenom lenoch by chodil do restaurace, kdyz si muzu doma uvarit...na co kadernik, se ostriham sam u zrcadla...ale proste nemusim, na tom je zalozena cela ekonomika...i to, ze si koupim nakrajene ovoce k svacine, mi muze usetrit cas, ktery muzu venovat necemu jinemu...je to proste sluzba

40
Před 8 měsíci

to vůbec není o lenosti ale o tom, že chci k svačině v práci více druhů ovoce a tohle je super nabídka. Kupuji to již léta v Německu a vůbec mě nikdy nenapadlo, že by někdo mohl říct, že jsem lína nakrájet si jablko. Pokud je člověk sám tak stačí jeden kelímek, pokud je doma více dětí a dospělých, tak dobře, je lepší koupit ovoce v celku a doma nakrájet.

28
Před 8 měsíci
Libena Plackova

taky si chodim pro kelimek kde je vice druhu ovoce.V jinych obchodech to novinka neni nevim proc z toho delaji haloo

2
Před 8 měsíciUpraveno

Žijeme v Rakousku přes 20 let a tu je to běžná věc. A pak vidíte, jak si v Bille chlapík v monterkách koupí sekanou v housce a k tomu si koupí balíček takto nakrájeného ovoce. Běžná věc, sedne a s chutí to sní. Kde by si to v pracovním autě nakrájel no? Děti o polední přestávce si to koupí, starší lidé atd. Bože v ČR jste fakt sto let za opicemi, kdy konečně nastane ta změna?

41
Před 8 měsíci
Lada Beran

No tak to teda pozor vážená paní! Opice si ovoce určitě nekrájí a ani si pro něj nechodí do krámu. Takže nemůžeme být za opicema 😄

6
Před 8 měsíciUpraveno

Nemusí to být o lenosti, máme mezi sebou handicapovane lidi a nebo třeba seniory, co už nemají tolik síly nakrájet si třeba jablko, natož ananas.

Plus někdo jako svačinku po cestě do práce neboj školy...

39
Před 8 měsíci

Ať si prodávají, co chtějí, když to zákazník koupí. Kecat někomu do obchodu ve světle argumentace jakési pokrytecké udržitelnosti je prostě nehoráznost!

5
Před 8 měsíci

Češi jsou nenapravitelní, hned se musí vše kritizovat. Proč se mluví o lenosti? Já jsem seniorka, která žije sama a opravdu pětikilový meloun nebo celý ananas nesním! Tak si ráda připlatím za krabičku nakrájeného ovoce, které si vychutnám a nic nevyhodím. Tomu říkáte lenost?! Proč něco odsuzovat, vždyť si to nemusíte kupovat, ne?

37
Před 8 měsíci
Jana Krbcová

Já nekritizuji nakrájené ovoce ale zbytečně zvýšenou produkci plastu. Ve Španělsku byl takový debilní zvyk prodávat 12 kuliček hroznového vína na Silvestra v plastové krabičce. Naštěstí to už Španělé zakázali

5
Zobrazit další 3 reakce
Před 8 měsíci

To krájené ovoce mi taky přijde fajn. Mám ráda ananas, ale nikdo v rodině ho nejí. Takže si ukrojím plátek, druhý den druhý plátek a co se zbytkem? Takhle si jednou za čas koupím kousek v krabičce a je to... Jen ten plastový obal je peklo 🙈 Ale kdyby se ty plasty opravdu třídily... 🤷

15
Před 8 měsíci
Lucie Pokorná

Plasty se třídí. Vy ne?

2
Před 8 měsíci

Je to o pohodlnosti, ale také o možnosti si to koupit připravené. Nemá každý možnost si v práci rozkrájet ananas a pokud na něj dostane chuť, tak tohle je řešení.

33
Před 8 měsíci
Pavel Daněk

Mě to taky přijde jako fajn nápad, třeba pro děti do auta a podobně.

Ale ta čeština... předkrájené, kdo to vymyslel?

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt