1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Také je nekupuji proto, ale protože je příjemné.

5
Před 8 měsíci

Viskóza jako taková má antibakteriální účinky ať je vyrobená z čehokoli. Toto prádlo tedy antibakteriální účinky má.

Před 8 měsíci

Bambusové prádlo je příjemné na nošení. Nejraděj mám ale merino. To je opravdu antibakteriální, v létě chladí, v zimě hřeje. Ale stačí jedno vyprání s aviváží a všechny výhody jsou pryč už napořád.

Před 8 měsíci

Kvalitní bambusové ponožky a tílka nosím spousty let a jsem spokojená - jsou jemné, příjemné na dotek.

Ponožky mohu mít na sobě celý den, v uzavřené obuvi a klidně mohu jít večer třeba na návštěvu, kde se nemusím "bát" zout se. Jsou hezky prodyšné, nemám nohy ve vlhku (jako např. u bavlněných ponožek).

Jako daleko větší podvod mi přijdou "antibakteriální ponožky se stříbrem". Protože aby tyto ponožky byly skutečně antibakteriální, tak by tam to stříbro skutečně muselo být a ne pouze ionty stříbra...

4
Před 8 měsíci

Tzv. bambusové ponožky skutečně po použití nesmrdí. Ani za 3 dny používání na vandru.

7
Před 8 měsíci
Alice Prchalová

Přesně tak. Na rozdíl od bavlněných ty z bambusových vláken nijak nesmrdí ani po týdnu nošení. Takže rozhodně něco na tom tvrzení o antibakteriálnosti bude.

Na druhou stranu nemají tak dlouhou životnost, řídnou a prodřou se už po cca 3 měsících nošení (ne nepřetržitého, ale s pravidelným praním).

Jsou relativně levné, tak dopřeju svým chodidlům komfort a zhruba jednou ročně si koupím nový balíček s několika páry.

8
Před 8 měsíci

Před pár lety jsem koupil bambusové ponožky omylem ... a od té doby nekupuji nic jiného. A můj názor nezmění ani váš článek, nesmrdící nohy mi vyhovují :)

1
Před 8 měsíci

A navíc textilie z "bambusu" nesají,... např. do ručníku se neutřete, ale šmrdláte po sobě vodu jako igelitem🙁👎

3
Před 8 měsíci

Nenosím, možná jsem neměla štěstí na kvalitní výrobky.

1
Před 8 měsíci

Prádlo je příjemné na nošení, jiné si nekupuji.

1
Před 8 měsíci

🙂 Nenápadná reklama na merino?

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt