1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

v práci mám zhruba pět mladejch kolegů, kteří deodorant či voňavku nepoužívají a smrdí potem jak cyp...jo máte pravdu, spousta čechů páchne, ale asi s tím nic nenaděláme, říkat jim to je totiž trapný a asi i zbytečný

14
Před 7 měsíci

Nevím, jestli Češi smrdí víc než příslušníci jiných národů. Nicméně teď v těch vedrech je docela hrdinství jet tramvají bez kolíčku na nose - a to už brzy ráno - jezdím pravidelně po šesté a minimálně každý druhý den mě smrad některých pánů vyžene na druhý konec tramvaje nebo dokonce do jiného vozu.

Sakra, co se nemejou či co? Vždyť ráno by měl být každý ještě svěží a voňavý a oni smrdí na metry daleko!!!

19
Před 7 měsíci
Dagmar Ircingová

Oni se spíš oblékají do stejných propocených šatů. Fuj, fuj, fuj. No a vodou také šetří. Nejhustější je to, když přijde chlap, cítíte to neprané oblečení, mytý také není, zuby nevyčištěné a začne se svlékat, s každou vrstvou oblečení je smrad větší a větší. Musíte se ho dotýkat, mluví vám do oblečeje a nejraději byste pádila k lesu.

4
Před 7 měsíci

To je zase blábol ...

Před námi Rusko, Pákistán, Bangladéš, Německo, Francie, Indie a celá Afrika .. ale smrdíme.

Asi Němcům, Rusům, Francouzům a Indům, ne? 🤦‍♂️

28
Před 7 měsíci
Jiří Kejkrt

Zase dehonestace Čechů.

20
Před 7 měsíci

Pokud někdo opravdu smrdí, není o čem diskutovat, ALE pokud jdu, nebo stojím vedle nagelovaného frajírka, který ale taky smrdí jako když vyleze z bordelu je mi blivno stejně..

To samé se týká i leckteré dámy, která, než vyleze na veřejnost, na sebe nastříká kdeco a smrtí to, jako celá parfumerie

5
Před 7 měsíci
Jarmila Kernerová

Tomu jsme říkali ruská hygiena.

1
Před 7 měsíci

A je tady skoronové téma. To už tady dlouho nebylo. Sandály a ponožky už netáhnou, nemožně se chovjící Češi na dovolené už také né,...

Poznámka: Všelijaké ty chemické nesmysly (deodoranty, antiperspiranty a jiné s.ačkátory) jsou příčinou rozvodů. Lidi nakonec zjistí, že si vzájemně smrdí a nebo si nechutnají. To by bylo dobré téma, tomu se věnuj autore článku.

Před 7 měsíci

Vidíte, a mně smrdí afroameričané. Oni tedy ten svůj pach přelijí litry voňavky, ale pak se vedle nich člověk dusí smradem z těch drogistických výrobků.

1
Před 7 měsíci

Nemyslím, že smrdíme víc než jiné národy. Všude jsou lidé co se myjí a co se nemyjí. Podle mne článek napsala osoba co než aby se umyla mýdlem a vodou, na sebe nalije litry voňavek. Jako ve středověku.

1
Před 7 měsíci
Martin Novák

Omyl ve středověku prostě "smrděli". Baroko už není středověk.

1
Před 7 měsíci

No, Čechům hlavně smrdi z pusy. Vyčistit si zuby po obědě je nepřekonatelný problém.

10
Před 7 měsíciUpraveno
Tatana Sojková

Když jsem doma,tak to jde si vyčistit,ale co práci? Myslíte že je pauza nafukovací,a po o řeknu šéfovi, sorry,ale teď si musím vyčistit. Nehledě na to že mi zubní lékař říkal že čistit si zuby hned po jídle není dobré kvůli tomu že je narušena zubní sklovina a může to spíš ublížit.Pro tyto případy je ústní deodorant,ale mnohdy problém nevyřeší, protože zápachu z úst může být i jiným problémem.

3
Před 7 měsíci

Pořád je lepší smrdět, než se složit po požití oříšku, či z vůně buráků, nebo celý otéct po píchnutí včelou, či se začít dusit, pokud je do 100m od vás posekaná tráva. Extra čistotní rodiče, kteří malé děti drží v přehnané čistotě jim připravují peklo do života.

Před 7 měsíci

Tak mi smrdíme a ti, co to o nás říkají svůj smrad přebijí voňavkami. Tak to mají co říkat, vyvoněný smraďoši.....😄

9
Před 7 měsíci
Boris Grötzbach

To jsou většinou Rusky které rády přebíjejí smrad voňavkou

6
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt