Ano vylepšuje a pošle zásilku po týdnu někam jinam.....do úplně jiného města.....
Dodnes nechápu, že Česká pošta, historický lídr doručování zásilek, tento trend velkoryse ignorovala.
Z mého pohledu jsou výdejní boxy velmi užitečný a příjemný vynález a ta klávesnice je dobrá inovace. Zásilkovna reaguje na potřeby zákazníků docela pružně.
Už to tady bylo recyklováno nejméně milionkrát, ale s chutí to zrecykluji i já, jak v porovnání s tím vypadá doručování zásilky v podání České pošty:
Česká pošta končí na smetišti dějin naprosto zaslouženě.
Jste asi zaspal co? Česká pošta už hodně dlouhou dobu v rámci balíkovny doručuje zboží volitelně do Alzaboxů.
Velmi dobrý nápad, boxy Zásilkovny máme v naší vsi, ale protože mám pouze tlačítkový telefon tak musím jezdit na výdejní místa. Jelikož jsem postarší senior tak by to byla velká úleva a pomoc.
Spíš než dobrý nápad bych to nazval konečně probuzenim se😜. S novým majitelem a vedením firma konečně pochopila, že není každý "frikulin".
Byla bych pro domovní boxy, které by byly dostupné všem dopravcům.
To existuje, doručení na adresu.
To trvalo. Manželka měla v Z-boxu balík, ale netušila že je třeba mobilní internet na data. Nestačí Bluetooth.
Popravdě, těžké věci by bylo fajn přivézt před dveře, ale jinak s touto službou maximální spokojenost
No konečně
To jich napadlo až teď ?
No konečně, ať je to všude a rychle, mám s tím velké problémy, takže, klávesnice, tam naťukat, a hurá, první balíček jsme ve 4 lidech nemohli dostat z boxu, takže to velice ráda uvítám,
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Přesně tak, potom taky zjistíte, že při registraci doma přes wifi to jde, ale u bedny potřebujete mobilní data.