1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Ano vylepšuje a pošle zásilku po týdnu někam jinam.....do úplně jiného města.....

Před 8 měsíciUpraveno

Dodnes nechápu, že Česká pošta, historický lídr doručování zásilek, tento trend velkoryse ignorovala.

Z mého pohledu jsou výdejní boxy velmi užitečný a příjemný vynález a ta klávesnice je dobrá inovace. Zásilkovna reaguje na potřeby zákazníků docela pružně.

Už to tady bylo recyklováno nejméně milionkrát, ale s chutí to zrecykluji i já, jak v porovnání s tím vypadá doručování zásilky v podání České pošty:

• Přijde oznámení Dnes vám doručíme zásilku. Jsem doma a čekám. Nedočkám se.
  • Přijde oznámení Přes veškeré úsilí se nám nepodařilo zásilku doručit, vyzvedněte si jí na poště. Jdu si ji vyzvednout.
  • Dva dny poté přijde oznámení Máte na poště uloženou zásilku. Protože v tom trochu ztrácím přehled, jdu si vyzvednout. Dozvídám se, že už je vyzvednutá, čili že je to ta samá, kterou jsem si ji vyzvedl už předevčírem.

Česká pošta končí na smetišti dějin naprosto zaslouženě.

15
Před 8 měsíci
Jan Havelka

Jste asi zaspal co? Česká pošta už hodně dlouhou dobu v rámci balíkovny doručuje zboží volitelně do Alzaboxů.

1
Před 8 měsíci

Velmi dobrý nápad, boxy Zásilkovny máme v naší vsi, ale protože mám pouze tlačítkový telefon tak musím jezdit na výdejní místa. Jelikož jsem postarší senior tak by to byla velká úleva a pomoc.

7
Před 8 měsíci
Venda Fajnová

Spíš než dobrý nápad bych to nazval konečně probuzenim se😜. S novým majitelem a vedením firma konečně pochopila, že není každý "frikulin".

Před 8 měsíci

Byla bych pro domovní boxy, které by byly dostupné všem dopravcům.

2
Před 8 měsíci
Alena Kolendová

To existuje, doručení na adresu.

Před 8 měsíci

To trvalo. Manželka měla v Z-boxu balík, ale netušila že je třeba mobilní internet na data. Nestačí Bluetooth.

2
Před 8 měsíci

Popravdě, těžké věci by bylo fajn přivézt před dveře, ale jinak s touto službou maximální spokojenost

Před 8 měsíci

No konečně

3
Před 8 měsíci

To jich napadlo až teď ?

3
Před 8 měsíci
Aneta Polášková

No konečně, ať je to všude a rychle, mám s tím velké problémy, takže, klávesnice, tam naťukat, a hurá, první balíček jsme ve 4 lidech nemohli dostat z boxu, takže to velice ráda uvítám,

2
Před 8 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 8 měsíci
Baghira

Přesně tak, potom taky zjistíte, že při registraci doma přes wifi to jde, ale u bedny potřebujete mobilní data.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt