Řetězce nechtějí šetřit zákazníkům čas, ale sobě peníze. Ze zákazníků dělají zaměstnance, kterým neplatí za to, že pro ně pracují.
...
"Hej, ty, jo ty, blbečku - pojď si k nám něco koupit. Za to, že u nás utratíš svoje prachy, tě tu necháme nějakou chvíli zadarmo pracovat."
nechtě by jste aby vám zboží podával i z regálu? Scan and Go čas šetří už tím že nemusím mu pokladny zboží vykládat na pás , a na čtečce i během nákupu vidím ceny a utratu...
Pravidelně nakupuji v Tescu (Kralupy). Ještě musím předeslat, že elektronikou se živím, takže k ní mám blízko. I řekl jsem si, že tedy vyzkouším skener. Zkusil jsem tak nakoupít 3 - 4x. POKAŽDÉ to na mě zavolalo "namátkovou" kontrolu, která mi pak přehrabovala vozík. Tak to si to soudruzi strčte za klobouk (původně tam mělo být něco jiného.
Tak na tuhle službu pozor ,mám velice nepříjemnou zkušenost v Kauflandu,kdy omylem při nákupu cca za 3.000 se ťuknul pouze jeden chleba místo dvou a to co jsem zažil s ochrankou bylo neuvěřitelné,až po příchodu manažera prodejny se situace vysvětlila ,ale ta ostuda opravdu nestála za pár minut času o které jsem stejně přišel při konfrontaci ochrankou,pokud si instalujete aplikaci potvrzujete různé upozornění a pravidla nákupu,které čte opravdu pouze minimum zákazníků,opravdu pozor .
No ony řetězce k tomu nutí. Když je ve tři odpoledne otevřená jedna kasa z deseti, viz Tesco, tak lidem nic jiného nezbývá.
,...také nechápu, proč se v těchto "SUPER a HYPER" obchodech, stále staví pět a více pokladen,.....když je neustále otevřená vždy jen jedna, a to s nehoráznou frontou ? ? ? ?
A jak bude asi nakupovat stárnoucí obyvatelstvo? Už takhle je pro svět neviditelné. Chtělo by to selský rozum a trochu zmírnit to všudepřítomné pozorování a kontrolování.
Odzvonilo prodavačům? Jo? a zboží se z kamionu samo přemístí do skladu a pak do regálu?
A od nového roku si můžete dokonce i vyložit sám kamion.
Ale nebude to zadarmo
Zásadně nepoužívám od té doby,co to ne mě chtělo věk kvůli lahvi vína. 🤦A já musel čekat na pokladní.
Tak to lidi budou muset přebírat zboží rovnou od dopravce na rampě... 😄
Stále se chtějí přizpůsobit západu. Tak proč ne platově?