1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Řetězce nechtějí šetřit zákazníkům čas, ale sobě peníze. Ze zákazníků dělají zaměstnance, kterým neplatí za to, že pro ně pracují.

...

"Hej, ty, jo ty, blbečku - pojď si k nám něco koupit. Za to, že u nás utratíš svoje prachy, tě tu necháme nějakou chvíli zadarmo pracovat."

13
Před 8 měsíci
Boleslav Stuchlík

nechtě by jste aby vám zboží podával i z regálu? Scan and Go čas šetří už tím že nemusím mu pokladny zboží vykládat na pás , a na čtečce i během nákupu vidím ceny a utratu...

4
Před 8 měsíci

Pravidelně nakupuji v Tescu (Kralupy). Ještě musím předeslat, že elektronikou se živím, takže k ní mám blízko. I řekl jsem si, že tedy vyzkouším skener. Zkusil jsem tak nakoupít 3 - 4x. POKAŽDÉ to na mě zavolalo "namátkovou" kontrolu, která mi pak přehrabovala vozík. Tak to si to soudruzi strčte za klobouk (původně tam mělo být něco jiného.

13
Před 8 měsíci

Tak na tuhle službu pozor ,mám velice nepříjemnou zkušenost v Kauflandu,kdy omylem při nákupu cca za 3.000 se ťuknul pouze jeden chleba místo dvou a to co jsem zažil s ochrankou bylo neuvěřitelné,až po příchodu manažera prodejny se situace vysvětlila ,ale ta ostuda opravdu nestála za pár minut času o které jsem stejně přišel při konfrontaci ochrankou,pokud si instalujete aplikaci potvrzujete různé upozornění a pravidla nákupu,které čte opravdu pouze minimum zákazníků,opravdu pozor .

3
Před 8 měsíciUpraveno

No ony řetězce k tomu nutí. Když je ve tři odpoledne otevřená jedna kasa z deseti, viz Tesco, tak lidem nic jiného nezbývá.

12
Před 8 měsíci
Jana Nováková

,...také nechápu, proč se v těchto "SUPER a HYPER" obchodech, stále staví pět a více pokladen,.....když je neustále otevřená vždy jen jedna, a to s nehoráznou frontou ? ? ? ?

3
Před 8 měsíci

A jak bude asi nakupovat stárnoucí obyvatelstvo? Už takhle je pro svět neviditelné. Chtělo by to selský rozum a trochu zmírnit to všudepřítomné pozorování a kontrolování.

7
Před 8 měsíci

Odzvonilo prodavačům? Jo? a zboží se z kamionu samo přemístí do skladu a pak do regálu?

6
Před 8 měsíci

A od nového roku si můžete dokonce i vyložit sám kamion.

16
Před 8 měsíci
Josef Schűller

Ale nebude to zadarmo

3
Před 8 měsíci

Zásadně nepoužívám od té doby,co to ne mě chtělo věk kvůli lahvi vína. 🤦A já musel čekat na pokladní.

1
Před 8 měsíci

Tak to lidi budou muset přebírat zboží rovnou od dopravce na rampě... 😄

2
Před 8 měsíci

Stále se chtějí přizpůsobit západu. Tak proč ne platově?

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt