1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Jako malá jsem četla pohádku o princezně, která si přála střevíčky z chleba. Když si je obula, střevíčky vzplály a princeznu si odnesl čert do pekla.

Tohle mi připadá podobné: rozežranost na entou.

Navíc, když dělám bramborový salát jako přílohu k masu, už žádná uzenina do něj nepatří.

Jez do polosyta, pij do polopita, vyjdou ti dlouhá léta. A tak by se dalo pokračovat do nekonečna.

5
Před 7 měsíci

Na sítích to sice nijaký poprask nezpůsobilo, je ale jasné, že autor článku potřebuje senzaci za každou cenu. Chlebíček na řízku jsem ochutnal v Českém Krumlově, byla to zajímavá zkušenost, dokonce ani ne drahá. Upřímně - s chlebem je řízek mnohem chutnější. Bramborový salát na řízku nedrží, polovina vám spadne.

14
Před 7 měsíci
Josef Folta

A i kdyby něco spadlo. Dnešní problém je jiný, a to nekvalita surovin. Dobrý chlebíček jen tak někde nekoupíte. To samé jsou saláty a hlavně veka. Trošku jezdím po kraji, takže vím kde co koupit. Ale jet 80 km pro dobrý chlebíček by se mi nechtělo. Jen když tam opravdu mám cestu.

5
Před 7 měsíci

Dobrý nápad.

14
Před 7 měsíci

Toto mi přinést někdo na stůl, okamžitě nechám odnést zpět.

• Kultura stolování je v háji - toto je snobská prasečinka
  • Mám rád řízek křupavý na povrchu, ne rozmočený blivajz
12
Před 7 měsíci

Není to nic jiného, než lepší a originálnější podání řízku s bramborovým salátem.

Však o Vánocích, i když převážně kapří řízek je tradiční vánoční večeře.

Takže toto je taková vytuněná verze + ozdobená šunkou a vajíčkem.

5
Před 6 měsíci

To jsem dělala už před dvaceti lety.

Proč prasárna? Na Vánoce si dá řízek se salátem skoro každý. U nás doma se salát servíroval na stůl v misce k tomu určené a zdobil se šunkou a vajíčkem. Každý si nandal od všeho..

Před 7 měsíci

Tak to je hodně vytuněné obžerství. Kult obžerství je čím dál větší fenomén, se mi zdá.

13
Před 7 měsíci
Tomáš Holášek

Taky co mi starší ještě máme za radosti než to jídlo.

7
Před 7 měsíci

Ježíši to je boží. A člověk by řekl, že na řízku nebo chlebíčku není co vylepšit. To je nápad! Spojit je.

7
Před 7 měsíci
Robert Polič

Úplně na to mám chuť.

1
Před 7 měsíci

Jakýpak Chlebíček na řízku? Je to spíš obložený řízek, ne?

20
Před 7 měsíci
Dvořák Vladimír

Jen ho strčit do bagety, i když tam dávaji kuřecí

5
Před 7 měsíci

Jako zní to šíleně, chlebíček na řízku ale vyzkouším to 😁

6
Před 7 měsíci
Jiří Dufek

Vyzkoušejte, lze udělat i malé řízečky cca 4x4 cm / vhodná je vepřová panenka/ na to salát, z plátků šunky udělat více proužků a z těch pak na zdobení malé ruličky a podávat jako takové luxusní jednohubky k pivu či vínu.

10
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt