… my brambory už léta zaváříme jen s čekankou, mají výraznější chuť, výborný je také bramborový kompot, teď v parném létě doma babička dělá dětem nanuky z brambor a můžou se po něm utlouct, divím se, že to velcí výrobci nanuků ještě nedělají …. 😆 co za ptákovinu tam máte dál… Výborný jsou také steaky z melounů, rádi sušíme melouny jako rajčata, trvá to déle, ale ten výsledek stojí za to, a docela hitovka jsou u nás řízky z tlačenky, ale to je opravdu pro mlsné jazýčky, super delikatesa 😂
👍
Autor srovnává nesrovnatelné.
Dělala moje babička co si pamatuji a nebylo to špatné, ale viděla jsem i v Rakousku v Zell am See v potravinách, kde je používají pak na studený salát k řízkům i v restauracích - nakládané s cibulí. Právě jsem na to hledala recept u nás a vyskočilo mi i tady. Autor se asi nechal inspirovat, vyzkouším.
Vidíte, a já, kdyby bylo 1. dubna, tak jsem přesvědčená, že je to apríl:)
Nic nového, nechápu, že se tomu tady někdo tak diví v momentech. Takto zavařujeme roky a používáme na studený bramborový salát s cibulí. V německu naprostá samozřejmost k řízku. Stačí si dát do googlu NĚMECKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT.
díky za příspěvek a posíláme klíčenku
Takový hit si můžete pisálku nechat!! Okurek je okurek.A to teprve bramborové kvašáky to je hit!😎
A okurka je ještě lepší!😉😁
Michelinská hvězda za hloupost
..... "zalijeme horkým nálevem a dolijeme vodou". Holt není nad kvalitní recept!
A já zavařují vodu pisálku, víš jak dlouho vydrží 😉.
Tak toto je pro mě novinka.
Zavařit metrák brambor to nechceš 🙄
To ne radši br. kašu tu já ráda, ale doma ne. A na salát si umím uvařit den dopředu. Zbytečná práce