1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

… my brambory už léta zaváříme jen s čekankou, mají výraznější chuť, výborný je také bramborový kompot, teď v parném létě doma babička dělá dětem nanuky z brambor a můžou se po něm utlouct, divím se, že to velcí výrobci nanuků ještě nedělají …. 😆 co za ptákovinu tam máte dál… Výborný jsou také steaky z melounů, rádi sušíme melouny jako rajčata, trvá to déle, ale ten výsledek stojí za to, a docela hitovka jsou u nás řízky z tlačenky, ale to je opravdu pro mlsné jazýčky, super delikatesa 😂

53
Před 8 měsíci
Pavel Studenský

👍

9
Před 8 měsíci

Autor srovnává nesrovnatelné.

6
Před 8 měsíci

Dělala moje babička co si pamatuji a nebylo to špatné, ale viděla jsem i v Rakousku v Zell am See v potravinách, kde je používají pak na studený salát k řízkům i v restauracích - nakládané s cibulí. Právě jsem na to hledala recept u nás a vyskočilo mi i tady. Autor se asi nechal inspirovat, vyzkouším.

3
Před 8 měsíci
Lentilka K

Vidíte, a já, kdyby bylo 1. dubna, tak jsem přesvědčená, že je to apríl:)

27
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Nic nového, nechápu, že se tomu tady někdo tak diví v momentech. Takto zavařujeme roky a používáme na studený bramborový salát s cibulí. V německu naprostá samozřejmost k řízku. Stačí si dát do googlu NĚMECKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT.

4
Před 8 měsíci
Julie Jurčáková

díky za příspěvek a posíláme klíčenku

10
Před 8 měsíciUpraveno

Takový hit si můžete pisálku nechat!! Okurek je okurek.A to teprve bramborové kvašáky to je hit!😎

18
Před 8 měsíci
Svab Oto

A okurka je ještě lepší!😉😁

14
Před 8 měsíci

Michelinská hvězda za hloupost

7
Před 8 měsíci

..... "zalijeme horkým nálevem a dolijeme vodou". Holt není nad kvalitní recept!

10
Před 8 měsíci

A já zavařují vodu pisálku, víš jak dlouho vydrží 😉.

13
Před 8 měsíci

Tak toto je pro mě novinka.

15
Před 8 měsíci

Zavařit metrák brambor to nechceš 🙄

23
Před 8 měsíci
Otakar Letovský

To ne radši br. kašu tu já ráda, ale doma ne. A na salát si umím uvařit den dopředu. Zbytečná práce

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt