No,mě osobně tyto praktiky vadí .Co mě vadí ale snad ještě víc,je praktika "Vše za polovic".To je až nehorázná lež,kterou denně slyším minimálně třikrát až pětkrát.Úplně vzorová ukázka klamavé reklamy.☹️👎
Tak obchody obvykle večer zavírají... A 4.červenec jistě nebyl výjimkou... Nebo snad měli mít otevřeno nonstop? 🤔😉😂
Jenže jsi to asi nečetl s brýlemi na nose, psali toto : Na svých webových stránkách oznámila v létě 2024 firma konec provozu všech prodejen a skladů ke 4. červenci 2024 a velký výprodej zboží.[9]
Osobně se divím, že těch stížností není víc v Americe by na nich lidé vysoudili miliony. My Češi si bohužel necháme vše líbit. Já bych tam nakupovat nešel už jen z principu, že takto obelhávají lidi.
Nejsou pitomi a ten text dopředu konzultovali s právníky ...takže ne, nevysoudite na nich nic. Ostatně nenabadejte jiné, zkuste si to sám ...
Tyhle "marketingové kampaně" jasně vyvolávají pocit v lidech, že daný prodejce/výrobce/firma bude končit. Pokud použijí ještě spojení "likvidační ceny" tak to ještě umocní.
Samozřejmě, že to je klamání zákazníka, stejně jako u Tlustého. Jediná možnost je u takových nenakupovat ať vidí jaké to je opravdu krachovat.
Tak když může hnutí miliardáře před eurovolbami říkat, že Unie nás donutí jíst brouky místo masa, a je to vše O K., tak proč by nemohli lhát i Okay elektro?
Moc ostrá tužka nejsi, že ?
Není nic jednoduššího než tento kontroverzní obchod nenavštěvovat. Bohužel tady u nás je SLEVA doslova hypnotické slovo a když jí duchem slabší vidí nebo slyší hned mají černo před očima, nekoukají v pravo vlevo, hlavně že mají slevu a pak pláčou na vejdělkem no nekupte to když je to tak levný.
Vemte si Mountfield -ten má vše za polovic pořád. Vemte si obchodní řetězce - pivo v akcije vždy se stejnou slevou všude. Lidi, neblázněte. Používejte selský rozum.
ČOIka? Buzeruje, když máte konkrétní problém, tak Vás pálkuje jinam, pouze konstatuje, že máte právo.
Vraceli jsme poštou do eshopu zboží, došlo jim poškozené, oni převzali poškozený balík a nám napsali, že nám peníze kvůli poškození nedají. Všichni se dušují, že za to nemůžou a odkazují nás všude jinde. Už na to kašleme. 1800 Kč.
No z Okaye bych nekoupila uz ani baterku. Takze muzou si delat jakou akci chteji ale ten zlodejum neverim ani nos mezi ocima. Znam jejich praktiky uz dlouhe roky. Takze tento obchod je pro mne “zrusen” uz davno. Jen mne fascinuje jako drzost stale ma.
Akce např. v Mountfieldu už končí několik let 🙂 ... Lidé jsou prostě hloupí a stačí udělat správnou kampaň a je to doma... A pak si jdou stěžovat... Spíše by se měl zastydět a poučit...
Mountfield svými akcemi nikdy nevyvolaval pocit, že končí svůj provoz. To je trochu velký rozdíl