1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíciUpraveno

Co ten Prouza mele, že by neměla šanci však je tam prý levno pokud by nasadila stejné ceny klientelu si najde.

7
Před 7 měsíci

Je fakt ten, že jsem v Polské Biedronce přímo nebyla, protože i když jsme se tam chtěli podívat a viděli kolik je na parkovišti aut a jak tam lidi tahali vrchovaté koše nás odradilo tam jít.

Ale když u nás otevřeli pobočku kde jejich potraviny lze koupit a i když také jsou fronty, přece jen ne takové co by se nedalo vyčkat. Mají tam všechno možné a pokud to zrovna nemají, tak objednají a dovezou.

Ráda tam zajdu, co jsem vždy koupila nám všem chutnalo.

7
Před 7 měsíci

Pokud ignorant Prouza rekne,ze Biedronka u nas nema sanci,je to ta nejlepsi vyzva zde ji otevrit.A pokud mozno,v mire co nejvetsi,at si ten demagog a zlodej Prouza,klidne hodi masli !!!

31
Před 7 měsíci

Zase lže při těch maržích českých marketů by je za půl roku zlikvidovali

13
Před 7 měsíci

Byl jsem v Pilsku a bylo to vetešnictví, docela špinavý obchod s otřesným sortimentem. Raději kupuju u nás nebo v Německu v Edece.

12
Před 7 měsíci
Karel Surma

Některé Biedronky jsou malé a je to opravdu spíše pro zlost. Pokud je ten obchod větší rozlohy, tak nemá chybu........

7
Před 7 měsíci

Tak v naší Biedronce ( pokud u nás bude) bude stejně o hodně dráž než v polské. Takže zase hurá do Polska.

1
Před 6 měsíci
Marie Šemberová

U nas by se jmenovala Beruška a na Slovensku jak. ?Lienka?

Před 7 měsíci

Čím to je, že jsou vždy o krok před námi ?

21
Před 7 měsíci
Ludvík Svoboda

A myslíte, že to bude stačit ? 🙂

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíciUpraveno

Kdy u nás?nebo to nepůjde zase ze specifických důvodu

8
Před 7 měsíci
Josef Kubik

Si se zbláznil, řekli přece , že u nás pro ně není místo, proč asi.

1
Před 7 měsíci

V Biedronce jsem byl . Žádný zázrak , ceny jako u nás v Penny .

7
Před 7 měsíci

Tak pojedu na Slovensko 😁😮‍💨

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt