Vlnky, ty bych si dal, křupky se dají koupit:Odkaz, jsou i sýrové. Už se na ně chystám.
U vlnek v té petici teda moc lidí není na to kolikati lidem chybí .
Já myslím že 90%lidi ani neví že je ...já to zjistil teď 🤣
Zrovna tak zmizely Vesny, Svěženy, Skoro úplně Kávěnky a řada dalších produktů podniku Opavia. Další problém je to že aby se nezdály tradiční výrobky moc drahé, takse snižuje jejich gramáž. Třeba u tatranek z 50 gramů na 30 gramů-
Bramborový guláš s uzeninou od Hamé
A hovězí na divoko
Mezi vámi vyjmenovanými druhy brambůrek chybi ty nejlepší s příchutí bramboráku.
Já měla ráda Atlasky. Ještě před pár lety je menší sámošky měly, ale také zmizely. Jinak těmto pochutinám moc nedám, není to nic, co by tělo potřebovalo. Daleko víc bych uvítala, kdyby se omezil dovoz všech těch mang, avokád, apod. a podporou místních pěstitelů bylo na pultech víc našich místních produktů. Opravdu nepotřebuji jahody v prosinci, stejně nemají žádnou chuť.
Mě velmi chybí pravá chuť lentilek, ten hnus, co se jako lentilky prodává, je obyčejný podvod na spotřebitele, kdy se jeden výrobek (smarties) vydává za výrobek jiný.
To těžko. Bývalé firmy byly prodány do zahraničí. Nikomu na bývalých produktech nezáleží. Viz Opavia.
Asi ziju v jinem vesmiru, ale nic z toho jsem nejedla , no mozna jednou za rok bohemia chipsy..
Mondelez jsou podvodníci, všechny jejich výrobky jse vyřadil z nákupních seznamů - s původní kvalitou nemá jejich zboží nic společného.