1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Vlnky, ty bych si dal, křupky se dají koupit:Odkaz, jsou i sýrové. Už se na ně chystám.

www.dremlik.cz
Křupky SECALO arašídové 60g - Dřemlík s.r.o.
Křupky SECALO arašídové 60g. Klasická chuť křupek vyráběná po celou dobu podle nezměněné receptury. Arašídové křupky jsou pro svou jedinečnou a výraznou arašídovou chuť oblíbeným výrobkem všech...
1
Před 7 měsíci

U vlnek v té petici teda moc lidí není na to kolikati lidem chybí .

1
Před 7 měsíci
Martin Zimčík

Já myslím že 90%lidi ani neví že je ...já to zjistil teď 🤣

3
Před 7 měsíci

Zrovna tak zmizely Vesny, Svěženy, Skoro úplně Kávěnky a řada dalších produktů podniku Opavia. Další problém je to že aby se nezdály tradiční výrobky moc drahé, takse snižuje jejich gramáž. Třeba u tatranek z 50 gramů na 30 gramů-

1
Před 7 měsíci

Bramborový guláš s uzeninou od Hamé

3
Před 7 měsíci
Jaroslav Kotlaba

A hovězí na divoko

Před 7 měsíci

Mezi vámi vyjmenovanými druhy brambůrek chybi ty nejlepší s příchutí bramboráku.

Před 7 měsíciUpraveno

Já měla ráda Atlasky. Ještě před pár lety je menší sámošky měly, ale také zmizely. Jinak těmto pochutinám moc nedám, není to nic, co by tělo potřebovalo. Daleko víc bych uvítala, kdyby se omezil dovoz všech těch mang, avokád, apod. a podporou místních pěstitelů bylo na pultech víc našich místních produktů. Opravdu nepotřebuji jahody v prosinci, stejně nemají žádnou chuť.

27
Před 7 měsíci

Mě velmi chybí pravá chuť lentilek, ten hnus, co se jako lentilky prodává, je obyčejný podvod na spotřebitele, kdy se jeden výrobek (smarties) vydává za výrobek jiný.

17
Před 7 měsíci

To těžko. Bývalé firmy byly prodány do zahraničí. Nikomu na bývalých produktech nezáleží. Viz Opavia.

25
Před 7 měsíci

Asi ziju v jinem vesmiru, ale nic z toho jsem nejedla , no mozna jednou za rok bohemia chipsy..

1
Před 7 měsíci

Mondelez jsou podvodníci, všechny jejich výrobky jse vyřadil z nákupních seznamů - s původní kvalitou nemá jejich zboží nic společného.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt