1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

právo na svobodnou volbu má nejen zákazník, ale i obchodník. Takže i on si můžete určovat, ke které pokladně kdo půjde. No a komu se to nelíbí, má svobodnou volbu chodit nakupovat jinam.

124
Před 1 měsícem
Sylva Šporková

Jdu do obchodu utratit své vydělané peníze. Nehodlám se učit jejich sortiment pečiva, zeleniny apod. Pokud mě neobslouzi jdu jinam. Taky nejdu k holiči abych se ostříhala sama a někomu ještě za to zaplatila.

144
Před 1 měsícem

Prosim o napovedu:

¿ktera samoobsluzna pokladna bere aura¿

14
Před 1 měsícem
Hana Jeřábková

Ta na Auroře 😀

10
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 1 měsícemUpraveno

Snažit se klidně mohou, vůbec mě to nevzrušuje, ignoruji je. Dělám, co chci já. Moje obchodování bude probíhat s tou pokladní, kterou si zvolím, protože je mi nejsympatičtější. A nebo vůbec. Ale oni mě zase moc neotravují, vybírají si submisivní typy. Jen jednou jsem byla nucena říct: "kdybych od vás potřebovala nějakou radu, přijdu se zeptat - zatím dobrý".

84
Před 1 měsícem
Hana Stojanová

No a co když tam nebude sedět žádná sympatická pokladní? Tak přijdete jindy? Nebo bude otevřena jenom jedna pokladna, takže nebudete mít na výběr.

28
Před 1 měsícem

Tak jsem nad tím přemýšlel. U normální pokladny musím zboží vyskládat z vozíku/košíku na pás, pokladní mi ho projede skenerem a pak si ho zase naskládám do tašky nebo vozíku. U samoobslužné pokladny taky musím vyskládat zboží z vozíku/košíku, jen ho nedávám na pás, ale mávnu jím nad skenerem a položím ho rovnou do "taškové zóny". Pak pípnu platební kartou a zboží si naskládám do tašky nebo vozíku.

.

Celý rozdíl je v tom, že u normální poklady si většinou musím vystát několikačlennou frontu, u té samoobslužné čekám málokdy. K normálním pokladnám chodím jen v nouzi, na čekání nemám čas 😉.

103
Před 1 měsícem
Martin Bílý

Nesmysl, na pás zboží vyložím mnohem rychleji, neboť to tam dávám po vícero položkách a navíc si to mohu rovnou roztřídit, aby šly nejprve na řadu tvrdé a těžké věci. Ani nemusím hledat v seznamech ovoce a pečivo (u normálních pokladen to většinou znají, pokud nejde o nováčky). A u normálních ani nemusím čekat na obsluhu, když beru pivo, u samoobslužných většinou stojí jeden maník a blikají mu tam 3-4 majáčky červeně, že mají lidi s něčím problémy...

182
Před 1 měsícem

Pokud mě nějaký prodavač začne nahánět k samoobslužné pokladně, odkážu ho velmi rychle do příslušných mezí. Se mnou nehne. Oni si pokladní neuvědomují, že až budou všichni chodit na samoobslužné pokladny, stanou se pak zbytečnými a dostanou padáka.

31
Před 1 měsícem
Petr Štěpán

Asi ani nemáte ponětí, co všechno prodavač v obchodě dělá. Práce na pokladně je jen jedna z prací, kterou během dne dělá.

5
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícem

Osobně nesnáším samoobslužné pokladny. A nejsem sám. Při procesu nákupu si chci odpočinout a ne ještě řešit způsob platby a zabývat se samoobslužnou pokladnou . Kromě toho obchody mají ve svých maržích kompletní servis, tedy i zaplacení nákupu přes pokladní. Samoobslužnými pokladnami si tedy snižuje náklady za uvedenou pokladní. Bylo by fér, kdyby svým zákazníkům, kteří se u samoobslužných pokladnách odbaví sami, poskytl při platbě slevu. Ostatně v USA, odkud samoobslužný systém pokladen pochází, již od tohoto ustupují.

187
Před 1 měsícemUpraveno
Stanislav Kubíček

Pro mě mají samoobslužky několik výhod: 1) načítám zboží rychlostí jakou já chci, abych stihl sledovat naúčtované částky. 2) Nejsem tlačený frontou za sebou, v klidu si před pípnutím zkontroluji dobu trvanlivosti, pokud jsem to už neudělal dřív, či neporušenost obalu (zejména u jogurtů). 3) Nikam nespěchám, po zaplacení si ukládám do tašek nákup jak dlouho chci bez pocitu, že někoho zdržuji.

75
Před 1 měsícem

To ať na mě někdo zkusí. Pojede jak blesk, prasečím krokem. Nákup dotyčnému naházím na hlavu.

5
Před 1 měsícem

150 clanek majicí vyvolat nenavistnou debatu o tom, jestli samoobslužky ano, nebo ne. Za me problem nemám, mam je rad, jsou rychle a bez nervozniho drcaní vozíkem. Ale jeste se mi nikdy nestalo, že bych nekde prisel a nahaneli lidi na samoobsluzky. Ale bez urážky - už si proboha najdete jine tema a nerecyklujte furt jedno a totéž.

45
Před 1 měsícem
Tomáš Lutonský

Přesně to mě napadlo _ kde ti lidé bydlí? NIKDY jsem nezažila, že by mě pokladní nutila jít k jiné pokladně, než já chci. Nabidla, to ano, ale když nechci, nic se neděje.

Obdobně jako nepotkávám staré lidi, kteří mlátí mladé holemi a nevychovaná děcka, běhající v restauraci po stolech a ječící jak siréna v mlze.

Fakt, kde ti stěžovatelé žijí?

36
Před 1 měsícem

Jednoduchá odpověď: “mám stravenky”. S těmi si samopokladna neporadí. Jinak kde to jde volím samopokladnu z jednoduchého důvodu…bez fronty u pokladny,..

Před 1 měsícem

Již léta neplatí: "Náš zákazník, náš pán."

Já takové "pokrokové" jednání supermarketů neschvalují, jelikož mi to připomíná doby minulé, ke kterým se vracíme. Prostě nás někdo stále někam směřuje.

Když mám měsíční nákup a to se provádí povětšinou v týdnu, po výplatě, tak očekávám ze strany vedení obchodních řetězců, že posílí stav pokladen.

Když se mám ale obsluhovat s takovým velkým nákupem sám a nemám z toho slevu, tak proč to dělat.

Nechce se mi stát ve frontě u jediné pokladny a tak tam ponechám vozík s plánovaným nákupem a odcházím z prodejny. Je to můj nesouhlas se systémem prodeje...

Šetří na pokladních, tak ať si to neprodané zboží, díky úsporám uklidí manažeři!!!

Když to tak udělá za hodinu alespoň 5 zákazníků, pokladní se vrátí.

91
Před 1 měsícem
Pavel Ondriaš

Zkuste dělat měsíční nákup o týden později. 🙂 Tak jako já nechodím do Penny ve čtvrtek, protože by mě tam lidé utloukli, kolik jich tam je.

12
Zobrazit další 4 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt