právo na svobodnou volbu má nejen zákazník, ale i obchodník. Takže i on si můžete určovat, ke které pokladně kdo půjde. No a komu se to nelíbí, má svobodnou volbu chodit nakupovat jinam.
Jdu do obchodu utratit své vydělané peníze. Nehodlám se učit jejich sortiment pečiva, zeleniny apod. Pokud mě neobslouzi jdu jinam. Taky nejdu k holiči abych se ostříhala sama a někomu ještě za to zaplatila.
Prosim o napovedu:
¿ktera samoobsluzna pokladna bere aura¿
Ta na Auroře 😀
Snažit se klidně mohou, vůbec mě to nevzrušuje, ignoruji je. Dělám, co chci já. Moje obchodování bude probíhat s tou pokladní, kterou si zvolím, protože je mi nejsympatičtější. A nebo vůbec. Ale oni mě zase moc neotravují, vybírají si submisivní typy. Jen jednou jsem byla nucena říct: "kdybych od vás potřebovala nějakou radu, přijdu se zeptat - zatím dobrý".
No a co když tam nebude sedět žádná sympatická pokladní? Tak přijdete jindy? Nebo bude otevřena jenom jedna pokladna, takže nebudete mít na výběr.
Tak jsem nad tím přemýšlel. U normální pokladny musím zboží vyskládat z vozíku/košíku na pás, pokladní mi ho projede skenerem a pak si ho zase naskládám do tašky nebo vozíku. U samoobslužné pokladny taky musím vyskládat zboží z vozíku/košíku, jen ho nedávám na pás, ale mávnu jím nad skenerem a položím ho rovnou do "taškové zóny". Pak pípnu platební kartou a zboží si naskládám do tašky nebo vozíku.
.
Celý rozdíl je v tom, že u normální poklady si většinou musím vystát několikačlennou frontu, u té samoobslužné čekám málokdy. K normálním pokladnám chodím jen v nouzi, na čekání nemám čas 😉.
Nesmysl, na pás zboží vyložím mnohem rychleji, neboť to tam dávám po vícero položkách a navíc si to mohu rovnou roztřídit, aby šly nejprve na řadu tvrdé a těžké věci. Ani nemusím hledat v seznamech ovoce a pečivo (u normálních pokladen to většinou znají, pokud nejde o nováčky). A u normálních ani nemusím čekat na obsluhu, když beru pivo, u samoobslužných většinou stojí jeden maník a blikají mu tam 3-4 majáčky červeně, že mají lidi s něčím problémy...
Pokud mě nějaký prodavač začne nahánět k samoobslužné pokladně, odkážu ho velmi rychle do příslušných mezí. Se mnou nehne. Oni si pokladní neuvědomují, že až budou všichni chodit na samoobslužné pokladny, stanou se pak zbytečnými a dostanou padáka.
Asi ani nemáte ponětí, co všechno prodavač v obchodě dělá. Práce na pokladně je jen jedna z prací, kterou během dne dělá.
Osobně nesnáším samoobslužné pokladny. A nejsem sám. Při procesu nákupu si chci odpočinout a ne ještě řešit způsob platby a zabývat se samoobslužnou pokladnou . Kromě toho obchody mají ve svých maržích kompletní servis, tedy i zaplacení nákupu přes pokladní. Samoobslužnými pokladnami si tedy snižuje náklady za uvedenou pokladní. Bylo by fér, kdyby svým zákazníkům, kteří se u samoobslužných pokladnách odbaví sami, poskytl při platbě slevu. Ostatně v USA, odkud samoobslužný systém pokladen pochází, již od tohoto ustupují.
Pro mě mají samoobslužky několik výhod: 1) načítám zboží rychlostí jakou já chci, abych stihl sledovat naúčtované částky. 2) Nejsem tlačený frontou za sebou, v klidu si před pípnutím zkontroluji dobu trvanlivosti, pokud jsem to už neudělal dřív, či neporušenost obalu (zejména u jogurtů). 3) Nikam nespěchám, po zaplacení si ukládám do tašek nákup jak dlouho chci bez pocitu, že někoho zdržuji.
To ať na mě někdo zkusí. Pojede jak blesk, prasečím krokem. Nákup dotyčnému naházím na hlavu.
150 clanek majicí vyvolat nenavistnou debatu o tom, jestli samoobslužky ano, nebo ne. Za me problem nemám, mam je rad, jsou rychle a bez nervozniho drcaní vozíkem. Ale jeste se mi nikdy nestalo, že bych nekde prisel a nahaneli lidi na samoobsluzky. Ale bez urážky - už si proboha najdete jine tema a nerecyklujte furt jedno a totéž.
Přesně to mě napadlo _ kde ti lidé bydlí? NIKDY jsem nezažila, že by mě pokladní nutila jít k jiné pokladně, než já chci. Nabidla, to ano, ale když nechci, nic se neděje.
Obdobně jako nepotkávám staré lidi, kteří mlátí mladé holemi a nevychovaná děcka, běhající v restauraci po stolech a ječící jak siréna v mlze.
Fakt, kde ti stěžovatelé žijí?
Jednoduchá odpověď: “mám stravenky”. S těmi si samopokladna neporadí. Jinak kde to jde volím samopokladnu z jednoduchého důvodu…bez fronty u pokladny,..
Již léta neplatí: "Náš zákazník, náš pán."
Já takové "pokrokové" jednání supermarketů neschvalují, jelikož mi to připomíná doby minulé, ke kterým se vracíme. Prostě nás někdo stále někam směřuje.
Když mám měsíční nákup a to se provádí povětšinou v týdnu, po výplatě, tak očekávám ze strany vedení obchodních řetězců, že posílí stav pokladen.
Když se mám ale obsluhovat s takovým velkým nákupem sám a nemám z toho slevu, tak proč to dělat.
Nechce se mi stát ve frontě u jediné pokladny a tak tam ponechám vozík s plánovaným nákupem a odcházím z prodejny. Je to můj nesouhlas se systémem prodeje...
Šetří na pokladních, tak ať si to neprodané zboží, díky úsporám uklidí manažeři!!!
Když to tak udělá za hodinu alespoň 5 zákazníků, pokladní se vrátí.
Zkuste dělat měsíční nákup o týden později. 🙂 Tak jako já nechodím do Penny ve čtvrtek, protože by mě tam lidé utloukli, kolik jich tam je.