Prima. Ale hlavně, ať se starají i o zákazníky, kteří chtějí kvalitní a čerstvé zboží - aby to podle toho vypadalo. Třeba ta zelenina, to je někdy katastrofa.
Ještě jsem tu PR novinku nikde neviděl
Já v Ostravě také ne.
Při nakupování vás neustále informují,že jejich ceny jsou nejlepší,nejlepší a nejlepší.
Samozřejmě je to dobře,pokuse někomu celý ten obsah tašky zrovna hodí. Nelze si z toho vybrat jenom něco. v Penny jsme už několikrát koupili takto rohlíky za polovičku,hodí se na ledacos,dají se rozpéct a nakonec příp. na strouhanku
Včerejší na strouhanku prodává i Jednota.
Šaškárna, stačí prodávat potraviny za normální ceny. Zákazník je vykoupí a druhý den dostane čerstvé, jak jednoduché. Nemusí se kolem toho dělat žádný velký humbuk, ale to musí managoři neustále buzerovat už tak přetížený personál. Neustále buzerují i zákazníky nějakými elektronickými nákupy a platbami. Z nákupu se kolikrát stává horor bez kartičky i dvakrát předražený.
Prodáváme předražené zboží v akci, a když to nikdo nechce, tak to nabídneme oschlé a zvadlé za "sníženou" cenu. Lidi nám utrhají ruce a my ušetříme za svoz odpadu.
Ano, v poslední době K. levnéý, reklamovaný výrobek (pravděpodobně dotovaný) v poledne není a pojďme na drahé zboží, když už je zákazník zde.
Hurá, fronty důchodců jsou 35 let poté stále nezničitelné!
Stále o tom dokola hovoří, ale v reálu jsem v Lidlu nic moc zlevněného neviděla. Stojany mají, ale prázdné. Takže mlácení prázdné slámy.
V LIDLu jsme takové bedýnky viděli,ale musíte si za tu cenu vzít celý obsah té bedýnky i když se vám to zrovna třeba nehodí. Jinak dobré samozřejmě.
V akci se to vyplatí víc, než kupovat v Kauflandu oschlé balíčky. I s 30% slevou je to kolikrat drazsi, než to zboží v akci. 😀