1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Stejně tak kdysi ,, nové studie " tvrdily, že nebezpečná jsou vejce, sádlo, máslo atd. Takže, co s tím uděláme? No, nic. Za chvíli bude libová šunka to nejlepší na světě.

16
Před 6 měsíci
Ivona Metelová

Podle nejnovějších studií, za posledních třicet let, škodí prakticky všechny potraviny. Takže asi přejdeme na fotosyntézu, na tu ještě studie nejsou. A vezmeme-li to z širšího pohledu, nejškodlivější pro život, je život sám, ještě ho totiž nikdo nepřežil. Tak šup šup, balit, končíme. A komu se nechce, ten nebude číst předražené studie, dlabat bude všechno v rozumném množství a spokojeně si užívat čas do neodvratného konce :-D

3
Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Že některé uzeniny doslova zdraví škodí, o tom žádná. Jsou přesolené, místo kvalitního masa nacpané náhražkami, silně kořeněné apod. Ale aby vadila kvalitní šunka nebo hovězí maso, to tedy slyším poprvé. Moje teta, pokud si dobře pamatuji, měla cukrovku a hlídala si hlavně sacharidy, dokonce si vážila krajíce chleba, aby nepřekročila denní dávku. Spíš mně to připadá, že bude nedostatek červeného masa. Vždyť, když bylo málo vajec, tak se taky mluvilo, že jsou nezdravá a zvyšují cholesterol. A najednou to není pravda.

9
Před 7 měsíci

Tomuhle tedy nevěřím. Mě je spíše špatně když vidím naší vládu, a její hlavní vudce. To mě přejde chut na všechno. Šunka je dietní, a lehce stravitelná, naprostý nesmysl v tomto článku. Spíše se jedná o to, aby se mohl ještě snížit chov prasat. To je celé, asi to vymysleli ekologisti. Neuvěřitelné co se děje v rámci EU.

7
Před 7 měsíci
Václav Kohout

cože má společného šunka a "ekologisti" s naší vládou prosím ?

1
Před 7 měsíci

Autorka se asi ztratila v překladu. Co vlastně vede k cukrovce? Konzervanty uzenin? Slyším poprvé. Vedou např. k rakovině, proč k diabetu? Rozveďte! Všechny uzeniny obsahují dusitany, dusičnany, a kdovíco, sůl, některé lze, jiné nikoli? Že by Cambridge?

4
Před 7 měsíci
Anna Houdková

Nedávno o tom mluvil diabetolog v televizi, že k cukrovce se člověk dopracuje konzumací uzenin. Velice to zatěžuje slinivku a následkem je diabetes II. typu. Mluvil o tom, že se to může zdát divné, ale je to tak. Spousty lidí se krmí různými uzeninami celý život, na stáří trpí cukrovkou. Můj muž sladké nikdy neměl rád, když mu zjistili cukrovku, nechápali jsme proč. Teď už víme. To obrovské množství uzeného masa a uzenin, co spořádal, se zkrátka projevilo.

1
Před 7 měsíci

Co ti diabetici tedy mají jíst? Mně to přijde jako příprava na to, že budeme chroustat broučky a červíky. To bude teprve ta správná výživa .... 🙁

24
Před 7 měsíci

Tak už i šunka je špatně. A dva plátky, což je téměř nic. Je vůbec něco co člověk dneska může jíst a pít či dýchat? V čem to proboha žijeme?

40
Před 7 měsíci

Tak si dej bůček nebo ovar z kolene a máš to..😂

2
Před 7 měsíci

Co teprve pohled na vařenou bramboru!

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt