1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Jo jo, kdeže jsou ty časy, když jsme si natočili vanu až po krk plnou teplé voděnky a nikoho ani nenapadlo dumat nad její cenou, neb ta bývala zcela bezvýznamná. Dnes se namísto každý den koupeme jen 2x v týdnu, v loužice, která je bezpodmínečně nutná na umytí :-(

Před 4 měsíci

Díky za neocenitelnou radu. Hned si do koupelny postavím 2 kbelíky, jeden na studenou a jeden na teplou. Tu teplou můžu ještě použít na vykloktávání při čištění zubů. A místo toalety také postavím jeden kbelík. Víte co peněz ušetřím, když nebudu splachovat, ale jednou za týden vynesu kbelík moči a výkalů přímo do kanálu před dům ? Paráda, já budu tak moc eko a ještě bohatá 😂

29
Před 4 měsíci
Martina Buňkova

autor je nejspíš placen za propagaci středověku. Fakt, už jste se autoři těchto debilit zbláznili? A to nejsem proti šetření, ale toto je moc a ještě se najde zoufalec, co mu za tento článek zaplatí. Chce to psychiatra, jak sůl!!

14
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Neskutečná kravina. Jednak obsahem a jednak tím, čím si autor zřejmě krátí čas. Pokud se potřebuji namydlit, nebo použít šampon, jednoduše sprchu zastavím a nepotřebuji k tomu ani termostatickou baterii, protože za tu chvilku zastavená voda nevystydne!

25
Před 4 měsíci

Jsem sic starší ročník,vody si velice vážím a hlavně v suchých měsících ,když je vody na zalévání nedostatek a rostlinky žadoní-mám v sudech asi 5000 l vody-dešťovky .Vodu na odpuštění sprchy nachytám asi 10 l než teče teplá a tou spláchnu wc-je to i trochu sportu a ostatní v článku je hova..na.nemusím chytat malinký trošek ,ale stopnu si ji.

6
Před 4 měsíci

Toto už praktikoval můj tatínek, sice ne při sprchování, ale po koupání naplnil 2 kyblíky a splachovadlo se s tím. Vždy mě to rozčilovalo, kýble v koupelně, ale postupem času člověk zmoudří a dnes to děláme také, protože sice máme vodovod, ale kanalizací už bohužel ne, a vyvážení septiku dnes není za pár korun. Snažíme se přírodě trochu ulehčit tříděním odpadu a šetřením vody a energie.

12
Před 4 měsíci
Renata Rejčová

Tohle mi vyprávěl manžel o jednom kolegovi, že se celá rodina vykoupala v jedné vaně, tu pak vykýblovali a pak s tou vodou splachovali. Nevěřila jsem, že tak vážně ještě někdo žije mimo romskou osadu 😂

14
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 měsíci

A co takhle zpátky do jeskyně? Ale napřed by mě zajímalo,jak se při sprchování dá zachytit voda do kbelíku,když x počtem trysek stříká voda v šírším proudu.No nic,asi nejsem schopná tak velké myšlenky.

18
Před 4 měsíci

Při mydlení a šamponování vodu stopnu. Je to problém? 🤦‍♀️

25
Před 4 měsíci

Dřív jsem si každý den napustila vanu horké vody-nikdy jsem nic nedoplácela.Zlí komunisti .Dnes se myji v louži a ještě s tím jdu umýt předsíň.

18
Před 4 měsíci
Eva Korotvičková

V dnešní době existuje něco jako sprcha.

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 4 měsíci

Ok no 😀. A pak jsem tu já který je klidně 45 minut ve sprše ze stále zapnutou vodou. Když používám mýdlo, natočím ji na stranu a caka na stranu sprcháče. Nějak to doma absolutně neresime a máme pořád přeplatky

1
Před 4 měsíci

Stačí vždy zastavit vodu. Nepotřebuji kyblík.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt