Nadávat na zahraniční řetězce umíme už 30 (slovy TŘICET) let. Ti s IQ nižším než nízkým to svedou na pana Fialu. Až si tu PRVNÍ ČECH (Slovák či polojaponec) otevře obchod který dokáže těm zahraničním konkurovat pak bude mít právo žvanit o jejich kvalitě či cenách...KECY nám jdou ČINY ne..Zatím jsme možná jedinou zemí kde je v řetězcích stejné zboží levnější než na farmářských trzích nebo v obchodech Českých...
Můžeš to zkusit, bohužel však realita je jiná než se domníváš. Nikdo nemá šanci konkurovat západním obchodním řetězcům. To jestli nechápeš tak bohužel. Není to věc Fialy, to vše už p.....i činitelé dávno před ním.
Tak já tam chodím jednou za čas nakupovat věci, které se nepoužívají denně a za tu cenu spokojenost 🤷. Třeba fotorámečky (pod kterými se pouze utírá prach 😁), ozdoby na hřbitov jako dekorace, svíčky a umělé květiny, dále čistící prostředky (obzvlášť utěrky na úklid mají za bezkonkurenční ceny a i velký výběr)...jako na jídlo a vše co se dává na tělo nebo zažívacího traktu si netroufám, ale termosku doma mám.
Já si tam koupila za 250,- sušák na prádlo a musím říct že mě kvalitou překvapil. Drogerii a cokoliv na jídlo bych tam nekupovala,ale jak píšete takovéhle věci proč ne.
Tady ani tak nejde o to jestli to jsou šmejdy nebo ne, ale jsou to z větší části klumpy který k životu nepotřebuješ a nepotřebovals...jenom prostě kupuješ a vyhazuješ...protože je to přece tak levný...pruděj nás s elektromobilama a tepelnejma čerpadlama, ale tyhle čínský krámy sem perou horem dolem..,.
Ono vlastně v celkem dost velké míře je vše z Číny.Jen ty ceny jsou rozdílné.Ve značkových prodejnách se platí značka.Stejné lze koupit podstatně levněji i těch neznačkových prodejnách.Kvalita stále stejná to podle vás šmejdy.Vydrží to stejně dlouho.To Čínský je dobře,že sem perou horem dolem.Třeba i tady jednou pochopí,že lze vyrábět i levněji ,
když to v té Číně jde proč ne u nás.
Je to velice "hrozný" obchod. Jdete koupit sáčky na odpadky a koupíte spoustu dalších věcí co ale "nutně" potřebujete.😉 Každý obchod si svého zákazníka najde, ale nejvíc kvalitu pomlouvají ti co si tam nekoupili nic. Je to snad věc každého kde a za co si utratí své peníze. Přeji příjemný nákup.😉
Občas zde nakupuji a celkem jsem spokojena. Ale co je nepochopitelné - mají e-katalog, můžete si stáhnout aplikaci a tím to končí. Vybrané zboží nelze objednat a aplikace je na ... nic. Škoda. Kvalita zboží v každém případě dobrá, sortiment celkem široký.
Několikrát jsem tam byl a za mne spokojenost s cenami a zboží, které jsem kupoval odpovídá kvalitě v ostatních obchodech, ale ceny jsou níž. Je to velký obchod kde nakoupíte cukrovinky, věci pro auto a třeba i na chatu.
Action mám ráda, protože tady konečně ty věci stojí peníze, za které stojí a na nic si nehraji. Bohužel dost často se stává, že jdete do radoby českého obchodu a tam úplně stejná vec stojí třikrát tolik... Koupila jsem tam bublinkoca Chase z tlapek za 199 korun kdyz jsem koukla na net tak úplně ten stejný stoji 798...u nás v hračkářství ho maji dokonce za 998...úplně ten stejný výraz jako výrobek
A průměrná kvalita produktu nepřesahuje pět korun 🙂
To i u našich výrobků a i u značkových prodejen.Výrobek stejný,stejná kvalita a rozdílné ceny!
Já bych byla radši, kdyby stejný počet prodejen u nás otevřel řetězec, kde nakoupíme kvalitní věci, které jsou skutečně potřeba a vydrží! Nejlépe pár let až desítek let a nebudou obsahovat jedovatosti.
Kvalitní věci už se tady neprodávají min 30 let🫣☝️
Tak o kvalitě máme asi každý jiné představy. Většina zde koupených věci, převážně hračky, nevydrží déle jak pár minut. Pastelky nemalují atd...takže tam už nic. Maximálně plastová zvířátka.
Zajímavé, nám pastelky malovaly, korálky se daly navlékat, prostěradlo drží na posteli a nezdá se mi horší než z jiných obchodů, květináč funguje jako květináč...