1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Levárny,podvody s akcemi, dotacemi, daněmi a vším a všude od sámošky po politiku…

116
Před 4 měsíci

V Lídlu jsem byl ráno v poledne večer. Letakove zboží nebylo. Mám to 100metru. V pěny jsem byl včera náhodou. Před lidem letak. Tak jsem hledal olej. Nebyl.

54
Před 4 měsíci
Jan Nový

U Kauflandu je to běžné....některé zboží z letáku,co mělo být ve slevě , není celý týden.

Zázračně se objeví až skončí sleva.....

97
Před 4 měsíci

Nerada fronty, nerada akce. Aspoň si ušetřím nervy, čas i peníze 💰

30
Před 4 měsíci
Ivona Metelová

Nervy ušetříte, čas také, ale peníze ne.

39
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 4 měsíci

Lidi si na to celkem často stěžují. Nevím, jak a kde to tak je. Nakupovat chodím kdy se mi to hodí a skoro vždy koupím to, co potřebuji. Nestuduji nějaké jejich akce, sama jsem se vícekrát setkala s prázdným místem v reagálu a šlo ty jejich nějaké věci v akci, tak kvůli nějakým akcím nemám potřebu se tím zabývat a za něčím honit.

5
Před 4 měsíci
Petra Formanová

Správný přístup, ale přece nenecháme obchodníkům zbytečně peníze, které jsme nenašli na hnoji!? Za mne je lepší kombinace Vašeho pragmatického přístupu a vstupu do hry "nechci slevu zadarmo" s obchodními řetězci. Já osobně jim nenechám ani korunu navíc, ale určitě nebudu vzlykat, že se na mne nedostalo nebo se někde strkat ve slevových akcích🤗

1
Před 4 měsíci

Jasně že plánují dobře. Plánem je nalákat kupující do prodejny, ne je tou akcí uspokojit.

131
Před 4 měsíci
Jan Novák

Je to od nich sfiňárna.

11
Zobrazit další 2 reakce
Před 4 měsíci

Přeborníkem v téhle akcošaškárně je PENNY, první den většinou není nic, co je v týden trvající akci.

144
Před 4 měsíci
Věra Pfauserová

Souhlasím s Penny. Tam začíná "nový týden" ve čtvrtek a když jdu odpoledne třeba ve dvě ,ve tři hodiny,tak tam nic není. Nevím taky, jak u jednotlivých produktů,ale často vidím, jak v polici vyskládáno dvacet ks něčeho a člověk přijde ,veme si deset, další po něm zase deset a tímto jsme skončili s prodejem. Nedávno nějaké maso v akci, k chladaku přišel Vietnamec,vybral to skoro celé a jel. Pokud neexistuje lidská solidarita, tak by to mělo být nějak výrazněji omezeno. A ne, plánovat obchody neumí,jinak by tam zboží bylo.

91
Před 4 měsíci

Včera Kaufland Kolín, mražené rybí filé, ve čtvrt na jedenáct ani omylem, zato namrzlé a nahnilé mandarinky, no neberte to.

45
Před 4 měsíci

kecy....už se mi mnohokrát stalo a to ne v jednom obchodě-že hned ráno mne uvítalo místo kde mělo být to určité zboží ve slevě o které jsem měl zájem- prázdné...a to místo bylo tak maličké mezi ostatním zbožím že pokud tam něco bylo tak to bylo jen pár kousků-taky to dalo práce to místo najít....a obsluha mi řekla že pokud tam už nic není tak bohužel...myslím že pro kontrolní orgány není problém zjistit kolik toho určitého zboží mají...a hlavně aby vůbec nějaké měli...jenže to by někdo musel dělat svoji práci....

81
Před 4 měsíci
Karel Cernín

jasně, to by ale nějaký kontrolní orgán musel mít zájem něco řešit v zájmu občanů. Bohužel je namířený spíše proti občanům. Pkud se člověk na obchodní inspekci obrátí, dostane trapnou zprávu, že kontroly provádějí pravidelně a pokud se ukáže nějaký problém, tak ho řeší. Konkrétní situací se nikdo nezabývá. V dalším případě neodpovědí vůbec a občany pohrdají

29
Před 4 měsíci

Ale copak,v dnešní době kdy je všeho hojnost zeje regál prázdnotou jak podivná je to doba, tohle se dnes přeci nemůže stát.A rozhodně neberu že to lidé vykoupili, prostě to není, hlavně že za sociku chybělo zboží v regálech

73
Před 4 měsíci
Zdenka Hrebenova

Za socíku jsme stáli frontu na banány,na pomeranče,na košíky,na jednotlivé pulty,na pokladny atd.......

Něco se změnilo k lepšímu,ale ovoce nebylo namrzlé,nahnilé,jablka nesmrděla chemií a voskem atd.....

Fronty na pokladny stojíme dál atd.....

A někdy zrovna to,co potřebujete,taky není......

58
Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 4 měsíci

toš to nemajú ani dávat do letáka dyš zboží néni na celú délku akce, měli by tým vedúcím otpovědným za nedostatek dat pokutu a zákazníkom otškodnění

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt