To je už jen samá aplikace samej kupon atd. Minule jsem si chtěl koupit jogurty kde na regálu byla sleva.... U poklady mi naúčtovala plnou cenu říkám kde je sleva... Neaktivoval jste si kupon pane.. Všechno jsem jí nechal na pásu a šel jsem domu , oblbovat lidí to můžou ale beze mě
Takže jste za svojí chybu potrestal paní pokladní a lidi ve frontě za Vámi? Hmmmm, pan bude hrdina.
Pro mne je volba jasná. Dala jsem přednost malým prodejnám a hlavně českým prodejcům a prodavačům ,řezníkům i zelinářům
.Platba? Hotovost , je-li to nutné kartou. Mobil jsem už přestala u sebe nosit. Cítím se volněji . A věřte nebo ne, je to skvělý pocit .
Paní Musilová, já to vidím přesně opačně ! Ten Český odpad a desetkrát předražený si mohou klidně nechat !Krom toho našim zelinářům, řezníkům a dalším prodejnám se vyhýbám na dálku, protože zloděje podporovat nebudu ! Když jdete na farmářské trhy, tak se nestačíte divit co tam mají za ceny ! Všechny tyhle "české" prodejny s "českým" sortimentem si mohou strčit někam, za ty ceny co mají, tak si tam nekoupím ani žvýkačky ! Všechno co je České, tak je předražené, proto to nechci a kupovat to v životě nebudu. Mám štěstí že bydlím na hranicích s Polskem a nákupy děláme tam.
Do toho nejdu. Já si počkám až nám nainstalují čip doprostřed čela a pokladní nás u pokladny "trefí" skenerem do kebule a půjdeme i s nákupem oslepeni domů. Nějaké aplikace, skenování zboží...zdržovačka 🤗.
Nevidim v tom zadny rozdil jestli platit Lidl Pay a nebo normalne kartou. Ze by se s tim usetril cas ? Mozna, ale tech par vterin nemuze nikoho nemuze vytrhnout. Naopak shledavam nebezpecnym mit vsechno v mobilu, ktery se obcas ztrati - a co pak. Pribude kradezi mobilu a s tema pojistkama si hakeri bez problemu poradi. Chodime nakupovat do Kauflandu, ale nevidim, ze by lide pri nakupovani pospichli
Nějaký způsob placení označují za "službu"? Dělají si srandu? Choďte jen do Lidlu, protože tam mají Lidl Pay? Já tam utratím za nákup pět tisíc, a sleva ani korunu. To je ta pravá služba, nulová!
Měl by jste číst ceníky na produktech,často jsou tam uvedeny 2 ceny.a ta druhá nižší je cena za aplikaci.
Všechny tyhle jejich aplikace, členský karty a speciální platební metody je potřeba postavit mimo zákon dokud je čas a myslim to naprosto vážně, už to zašlo moc daleko. Normálně si teď vybíram obchody podle toho kde mě otravujou s kartičkama a kde ne, do Tesca už kvůli dvojím cenám ani nechodim.
no to je argument,,,už nemusíte vytahovat peněženku...protože to je pomalé. To z nás dělají fakt blázny. Je to cesta jak shromažďovat o každém člověku informace a čím více tím lépe. Zdokonalují to tím, že dávají více možnosti platby aby lidem mohli namluvit že si mohou vybrat ale jde stále jen o to jediné.
Nebuď paranoidní.. Jde jen o to, že se každé pondělí na centrále sejde tlupa kreativců, kteří musí něco vymyslet. A protože už dávno není co, tak vymýšlejí kraviny... Nic víc za tím nehledej.
At si toto placeni strčí někam.
Nikdo Vás nenutí ho používat, tak nebuďte sprostý.
A v čemže má spočívat ta úspora času? Já sice aplikaci Lidlu v mobilu mám, ale když se mě na ni kasa při placení zeptá, raději ji zapřu, protože mě to tahání mobilu z kapsy, hledání karty Lidlu a načítání QR kódu dost zdržuje.
Netaháte mobil, ale peněženku. To toho získáte?
Není to tak dávno co Kaufland byl nejlevnější ve městě a Lidl nejpříjemnější. Dnes nechodím ani do jednoho, Kaufland drahý a něco najít je umění, Lidl díky neskutečným akcím s tou či jinou aplikací neskutečně zdržuje a odrazuje od nákupu.