1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

To je už jen samá aplikace samej kupon atd. Minule jsem si chtěl koupit jogurty kde na regálu byla sleva.... U poklady mi naúčtovala plnou cenu říkám kde je sleva... Neaktivoval jste si kupon pane.. Všechno jsem jí nechal na pásu a šel jsem domu , oblbovat lidí to můžou ale beze mě

92
Před 6 měsíci
Filip Kostka

Takže jste za svojí chybu potrestal paní pokladní a lidi ve frontě za Vámi? Hmmmm, pan bude hrdina.

28
Před 6 měsíci

Pro mne je volba jasná. Dala jsem přednost malým prodejnám a hlavně českým prodejcům a prodavačům ,řezníkům i zelinářům

.Platba? Hotovost , je-li to nutné kartou. Mobil jsem už přestala u sebe nosit. Cítím se volněji . A věřte nebo ne, je to skvělý pocit .

87
Před 6 měsíci
Anna Musilová

Paní Musilová, já to vidím přesně opačně ! Ten Český odpad a desetkrát předražený si mohou klidně nechat !Krom toho našim zelinářům, řezníkům a dalším prodejnám se vyhýbám na dálku, protože zloděje podporovat nebudu ! Když jdete na farmářské trhy, tak se nestačíte divit co tam mají za ceny ! Všechny tyhle "české" prodejny s "českým" sortimentem si mohou strčit někam, za ty ceny co mají, tak si tam nekoupím ani žvýkačky ! Všechno co je České, tak je předražené, proto to nechci a kupovat to v životě nebudu. Mám štěstí že bydlím na hranicích s Polskem a nákupy děláme tam.

33
Před 6 měsíci

Do toho nejdu. Já si počkám až nám nainstalují čip doprostřed čela a pokladní nás u pokladny "trefí" skenerem do kebule a půjdeme i s nákupem oslepeni domů. Nějaké aplikace, skenování zboží...zdržovačka 🤗.

66
Před 6 měsíci

Nevidim v tom zadny rozdil jestli platit Lidl Pay a nebo normalne kartou. Ze by se s tim usetril cas ? Mozna, ale tech par vterin nemuze nikoho nemuze vytrhnout. Naopak shledavam nebezpecnym mit vsechno v mobilu, ktery se obcas ztrati - a co pak. Pribude kradezi mobilu a s tema pojistkama si hakeri bez problemu poradi. Chodime nakupovat do Kauflandu, ale nevidim, ze by lide pri nakupovani pospichli

25
Před 6 měsíci

Nějaký způsob placení označují za "službu"? Dělají si srandu? Choďte jen do Lidlu, protože tam mají Lidl Pay? Já tam utratím za nákup pět tisíc, a sleva ani korunu. To je ta pravá služba, nulová!

43
Před 6 měsíci
Radek Kobliha

Měl by jste číst ceníky na produktech,často jsou tam uvedeny 2 ceny.a ta druhá nižší je cena za aplikaci.

15
Zobrazit dalších 50 reakcí
Před 6 měsíci

Všechny tyhle jejich aplikace, členský karty a speciální platební metody je potřeba postavit mimo zákon dokud je čas a myslim to naprosto vážně, už to zašlo moc daleko. Normálně si teď vybíram obchody podle toho kde mě otravujou s kartičkama a kde ne, do Tesca už kvůli dvojím cenám ani nechodim.

9
Před 6 měsíci

no to je argument,,,už nemusíte vytahovat peněženku...protože to je pomalé. To z nás dělají fakt blázny. Je to cesta jak shromažďovat o každém člověku informace a čím více tím lépe. Zdokonalují to tím, že dávají více možnosti platby aby lidem mohli namluvit že si mohou vybrat ale jde stále jen o to jediné.

19
Před 6 měsíci
Robert Reminius

Nebuď paranoidní.. Jde jen o to, že se každé pondělí na centrále sejde tlupa kreativců, kteří musí něco vymyslet. A protože už dávno není co, tak vymýšlejí kraviny... Nic víc za tím nehledej.

4
Před 6 měsíci

At si toto placeni strčí někam.

46
Před 6 měsíci
Jan Poustka

Nikdo Vás nenutí ho používat, tak nebuďte sprostý.

22
Zobrazit další 3 reakce
Před 6 měsíci

A v čemže má spočívat ta úspora času? Já sice aplikaci Lidlu v mobilu mám, ale když se mě na ni kasa při placení zeptá, raději ji zapřu, protože mě to tahání mobilu z kapsy, hledání karty Lidlu a načítání QR kódu dost zdržuje.

24
Před 6 měsíci
Jarda Krocil

Netaháte mobil, ale peněženku. To toho získáte?

3
Před 6 měsíci

Není to tak dávno co Kaufland byl nejlevnější ve městě a Lidl nejpříjemnější. Dnes nechodím ani do jednoho, Kaufland drahý a něco najít je umění, Lidl díky neskutečným akcím s tou či jinou aplikací neskutečně zdržuje a odrazuje od nákupu.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt