1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Pokud chcete plastová brčka, stačí si z Fatry koupit trubičky a potřebnou délku si odstřihnout. Můžete si vybrat libovolný průměr i tloušťku stěny. Polypropylen Odkaz nebo polyethylen Odkaz

Jsem rád, že jsme v EU, výhody určitě převažují, ale občas se v EU jako všude jinde najde pár tupounů, kteří škodí. Abych parafrázoval staré rčení - vyhodili nás s brčky dveřmi, tak vlezeme dovnitř se stejnými trubičkami oknem 🙂

www.fatra-profily.cz
Trubičky z polyethylenu
Trubičky z polyetylenu slouží k dopravě kapalných, plynných a sypkých médií nebo k ochraně např. sněhových řetězů.
Před 6 měsíci

Papírová brčka prosadil nějaký dement, je to úplně nepoužitelné a jestli si myslí, že se tím zachrání svět tak je 🤡🤡🤡🤡🤡

16
Před 6 měsíci
Tomáš Urban

Třeba jim projde plastové brčko pevně připevněné k obalu. 😉

Před 6 měsíciUpraveno

Co my ? Tak například já nepotřebovala nikdy žádná. Ani v dětství. Celkem brzy mě naučili napít ze sklenice. A jsem ráda, přijde mi to estetičtější.

Hana Stojanová

A vy chodíte po ulicí, v parcích, na túry apod. se sklenicí?

Nebo chodíte jen doma, do kaváren a restaurací, kde je sklenice běžná věc?

Mě taky naučili pít ze sklenice a hrnku, ale na hřiště jsme měli vždy nějakou dětskou lahev, ovocný krabičký nápoj apod. 🤷‍♀️

Před 6 měsíci

Už jen propíchnout papírovým brčkem hliníkový sáček je skoro nemožné.Je to stejné,jako bych chtěl hliníkovým vrtákem vrtat ocel.Evropo,zkus získat kdysi nabytý rozum zpět.Evropa,Amerika,Austrálie třídí jako o život a Asie a Afrika jede po svém.Moře plná plastů.

11
Před 6 měsíci

Capri-Sun nás štve papírovými brčky už dlouho. To je takový nesmyl, protože děti si samy tím brčkem obal nepropíchnou a celý nápoj nevypijí najednou. Dřív jsem to dávala do školy na svačinu, což nyní nemůžu. No nic, podepíšeme petici, třeba to pomůže.

5
Před 6 měsíci

Papírová brčka a uchošťoury. Mám pocit, že jsem se vrátil o 40 let zpět, kdy jsem opět začal namotávat vatu na špejli, jak to dělala moje babička. Inu pokrok prostě nezastavíš.

3
Před 6 měsíci

To je nápad dát detičkam papírové brčko když to nevypiji hned tak brčko je v prdi celé nacucane a už se to může tak akorát vyhodit

9
Před 6 měsíci

No pokud to nevypijete rychle pak není šance to z papírového brcka vypít.Zmekne přilepi a pak je k ničemu.

2
Před 6 měsíci

Vezměte si s sebou vodu ve skleněné láhvi. :)

3
Dana Šťastná

A pak řešit, že je na hřišti, kde se pohybují děti, rozbité sklo?

Bohužel jsem se osobně setkala s tím, že předchozí návštěvníci nechali rozbité sklo v trávě a když o něm nevíte, tak si ho nevšimnete...

Pak jsem už jen řešila, pořezanou dlaň dítěte mé sestřenice - nic příjemného...

Bohužel mám pocit, že nezodpovědných lidí, co po sobě na veřejnosti nechávají odpadky, přibývá a u těch bych radši viděla plast než sklo...

Před 6 měsíci

Proč nenapíšou, kde mohu tu petici podepsat?

1
Před 6 měsíci
Iason Urban

Odkaz

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt