1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Tyhle rady jsou hezké, ale která normální ženská má 5000 Kč na jedno obarvení vlasů ? Když se chodí tak jednou za 6 týdnů, tedy zhruba 9 x za rok, takže by za barvení dala ženská za rok 45 000 ? To asi těžko, tohle jsou rady pro horních 10 procent. Pokud vím, tak u své kadeřnice platí žena za obarvení tak 1000 -1200 Kč, což mi přijde ok. Nějaká chemie tam asi vždycky musí být, jde jen o to jaká a v jakém množství. Dámy, jak to řešíte vy a kolik tak platíte?

2
Před 2 měsíciUpraveno
Rudolf Nendza

Doporučuji si online objednat profesionální barvu a developer. Není to žádná vyšší dívčí. Vždy je na barvách návod k použití. A vyjde to na stokoruny, nikoliv na tisíce za stejný produkt v kadeřnictví. Pět let odzkoušeno za vás 😁 Ke kadeřníkovi už chodím jen na zastřižení konečků a sám mi moje “domácí barvení” chválí.

Před 2 měsíci

Jsem velice alergická na barvy na vlasy. V životě jsem byla 2krát u kadeřníka. Kdysi frčela mokrá trvalá, tak jsem do toho šla a podruhé nedávno si obarvit vlasy. Kadeřnici jsem předem upozornila, že mám velkou alergii na barvy. Objednala pro alergiky. Nakonec jsem skončila u své obvodní lékařky, ležela u ní cca 2 hodiny po podání různých injekcí a s anafilaktickým šokem. Dobře to dopadlo, paní doktorka je opravdu hodná, šikovná. Obarvení mne stálo přes 1000 Kč, s tím jsem však počítala. Ale profesionálního přístupu nikoli. Proběhlo to stejně, jako by mne doma barvila má dcera. Ke kadeřníkům už nepůjdu, protože na ty drahé nemám peníze a nebo spíše mi to připadá zbytečné. Používám drahé masky byrvící, šampony, ale není to ono. Aby se vlasy obarvili, musí tam být činidlo. Chemky. A to není vůbec dobré. A henna, ktrou jsem různě zkoušela, není na začínající šedě. Vlasy nazelenalé. Tak to je moje zkušenost. Přeji všem barvícím, aby neměli alergii na barvy. Krásný den všem.

1
Před 2 měsíci
Ludmila Zábranská

Kolok vam proboha je let? Jako kdyby vam bylo 5....

1
Před 2 měsíci

Nic takového, barvíme se 50 let a v poho, posledních 20 let stejnou barvou, stačí mi za 7 týdnů, chytá perfektně, žádná alergie, tisíce těm zlodějům nedám.Stříhám sama sebe i rodinu,umím to. Vlasy zničené nemám a žádné masky nepoužívám.Takže 1x za 2 měsíce necelou stovku, kupuji v akci do zásoby.

1
Před 2 měsíci

Musím se vráti, to podstatné jsem zapoměla. U kadeřnice barva stála stejně, jako v drogerii.

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt