Tyhle rady jsou hezké, ale která normální ženská má 5000 Kč na jedno obarvení vlasů ? Když se chodí tak jednou za 6 týdnů, tedy zhruba 9 x za rok, takže by za barvení dala ženská za rok 45 000 ? To asi těžko, tohle jsou rady pro horních 10 procent. Pokud vím, tak u své kadeřnice platí žena za obarvení tak 1000 -1200 Kč, což mi přijde ok. Nějaká chemie tam asi vždycky musí být, jde jen o to jaká a v jakém množství. Dámy, jak to řešíte vy a kolik tak platíte?
Doporučuji si online objednat profesionální barvu a developer. Není to žádná vyšší dívčí. Vždy je na barvách návod k použití. A vyjde to na stokoruny, nikoliv na tisíce za stejný produkt v kadeřnictví. Pět let odzkoušeno za vás 😁 Ke kadeřníkovi už chodím jen na zastřižení konečků a sám mi moje “domácí barvení” chválí.
Jsem velice alergická na barvy na vlasy. V životě jsem byla 2krát u kadeřníka. Kdysi frčela mokrá trvalá, tak jsem do toho šla a podruhé nedávno si obarvit vlasy. Kadeřnici jsem předem upozornila, že mám velkou alergii na barvy. Objednala pro alergiky. Nakonec jsem skončila u své obvodní lékařky, ležela u ní cca 2 hodiny po podání různých injekcí a s anafilaktickým šokem. Dobře to dopadlo, paní doktorka je opravdu hodná, šikovná. Obarvení mne stálo přes 1000 Kč, s tím jsem však počítala. Ale profesionálního přístupu nikoli. Proběhlo to stejně, jako by mne doma barvila má dcera. Ke kadeřníkům už nepůjdu, protože na ty drahé nemám peníze a nebo spíše mi to připadá zbytečné. Používám drahé masky byrvící, šampony, ale není to ono. Aby se vlasy obarvili, musí tam být činidlo. Chemky. A to není vůbec dobré. A henna, ktrou jsem různě zkoušela, není na začínající šedě. Vlasy nazelenalé. Tak to je moje zkušenost. Přeji všem barvícím, aby neměli alergii na barvy. Krásný den všem.
Kolok vam proboha je let? Jako kdyby vam bylo 5....
Nic takového, barvíme se 50 let a v poho, posledních 20 let stejnou barvou, stačí mi za 7 týdnů, chytá perfektně, žádná alergie, tisíce těm zlodějům nedám.Stříhám sama sebe i rodinu,umím to. Vlasy zničené nemám a žádné masky nepoužívám.Takže 1x za 2 měsíce necelou stovku, kupuji v akci do zásoby.
Musím se vráti, to podstatné jsem zapoměla. U kadeřnice barva stála stejně, jako v drogerii.