1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíciUpraveno

Nízké ceny zaručeny ? Ono mělo někdy Tesco nízké ceny ?😄 Mně to bylo jedno, chodila jsem tam, protože tam bylo takové sofistikovanější prostředí, než v jiných hypáčích. Kartu jsem si udělala kvůli mému kafi, rozdíl v ceně byl opravdu velký. Ale to už v akci nebylo pěkně dlouho. A také proto, že je tam podstatně méně lačných sarančat, co vás klidně umlátí v uličce holí, aby byli dřív u zlevněné mouky. Ale už to také upadá - maso cizí, naše vůbec žádné, personál to samé, a ty regály opravdu někdy poloprázdné jsou. Vadí mi, že když se vyprodá něco, co potřebuji, protože to bylo v akci, že nemají další várku, už třeba bez akce - mně je to fuk, že je dražší, ale chci to prostě koupit, protože to teď potřebuji a teď tu jsem.

Před 5 měsíci

proti Tescu nic nemam, kartu jsem si poridil uz pred asi 15ti lety, hned jak ji zavedli, vyplati se. Solidni sortiment a taky plus za samoobsluzne kasy, ktere v nekterych retezcich chybi!!!

Před 5 měsíci

kdyby Lidl radeji obsadil vice pokladen🤣 Nechapu, proc jich tam maji tolik, kdyz bezi vzdy jedna, kdyz uz dve, tak je co rici, no a tri? Tak jednou za uhersky rok...

Před 6 měsíci

Tesco má pro ty, kteří nechtějí Club Cars, extrémně vysoké ceny. Jiné řetězce mají také své karty, ale cena pro ostatní je vyšší jen nepatrně. Od chvíle, kdy mi prodavač řekl, že Club card musím mít, jsem do Tesca nevkročila.

6
Před 6 měsíci

Tam už mě nikdo nikdy neuvidí...

7
Před 6 měsíci

Tesco je jeden z nejdražších obchodů co tu máme a jejich šikanu clubcart nehodlám podporovat. Nastavit nesmyslné ceny a nutit lidi do karet se mi těžce nelíbí… přeju jim zánik.

15
Před 6 měsíci

Tesco bývalo super. Teď už nezřídka kvůli zisku běžně riskují životy zákazníků. Dřív mi vyhovoval široký výběr, několik cenových skupin u stejného produktu a vše na jednom místě. Bývala tam výborná, nejlevnější treska... Teď je to ale už totální šunt a abnormálně předražený. Mělo by to krachnout. Nechápu proč už nemáme Carrefour... 🫤

Před 6 měsíci

Tesko je drahý jak globus , ale ten je alespoň na hodně vysoké úrovni. Kupovat v tesku o třetinu dráž to samé co mají v penny , nedává smysl.

12
Před 6 měsíci

Tak zatím Tesco mě neoslnilo. Nic levného jsem tam nenašel.

8
Před 6 měsíci

Pravda, kuřecí z UA je tam levné.

12
Před 6 měsíci
Šárka Čechová

To máte pravdu, také kuřecí nejím od války na Ukrajině.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt