Nechutnaji. Uz od detstvi mi hodne chutnala spousta "normalnich" bezmasych jidel, takze nevidim duvod, proc kupovat tohle. Myslim, ze je to spis otazka "modnich trendu", nez zdrave stravy. Pokud ja drzim zrovna z nejakeho duvodu vegetarianskou dietu, tak jim spoustu cerstveho ovoce (ananas, papaja, vodni meloun, banany, hrozny, mandarinky...) a jidla typu smazeny syr (pripadne kvetak, zampiony, cuketa), hrachova kase, ryze se zeleninou, cocka na kyselo, fazole, prazena yuca atd.
Potrebu konzumovat neco jako "veggie burger" jsem opravdu nikdy necitil. Kvetakove placicky, syrove placicky, kapustove karbanatky, bramboraky apod., to jsou vsechno vynikajici jidla, nepotrebuji zadne "vylepsovani", aby to chutove pripominalo maso.
Umím si tuto surovinu připravit ,je z ní výborné a zdravé,lehké jídlo, maso ,je pro starší lidi těžké jídlo, jím ho ,ale libové a co nejméně, a když tak králíčí, kuřecí, ještě méně hovězí, ...cítím se mnohem lépe, žádné zdrav.,problémy.Co nejvíce zeleniny,obiloviny, umíte-li ,jsou z toho vynikající meny.Neumíte-li,nekritizujte.
Já se konkrétně těmto tzv. zdravým vymoženostem vyhýbám ! A zatím úspěšně ...
Jj, podcenili jste je. Mě vychází 95 %. Proč se, ale tvoří fronty v maso, uzenina? Asi Ufoni!!
Asi jim taky ze všech jogurtů nejvíc chutná řízek a když zeleninu ,tak propasírovanou přes prase.
Nechutnají. Hlavně proto,že maso vůbec nepřipomínají. Ještě jste vynechali Šmakouna,to je taky nepoživatelné.
Nikdy a to si pamatujte nikdy
To ať si žerou v Bruselu!