Dříve jsme měli prý nejpřísnější normy na potraviny.Myslím,že kdyby platily dodnes,tak by regály v obchodech byly poloprázdné.
Vy tomu fakt verite??? Ja si nevzpominam, ze bych u babicky pred rokem 1989 (to mi bylo 9) videl narvanou lednici jogurtama, babovkama z onchodu, balenejma syrama, salamama...taky se tolik jidla nevyhazovalo...protoze se ho tolik nekupovalo...jenze my chceme konzum jako prase a hlavne levne a narvat si pupky...verte, ze jsou obchody, kde je zbozi lepsi nez v lislu a pepcu...
Koupila jsem v Kauflandu Bio čočku. Později jsem se dočetla, že je s vyšším obsahem olova a bude dobré ji vrátit. Polovinu, která mi zůstala jsem šla vrátit. Při vracení mi bylo řečeno, že o ničem nevědí, ať přijdu zítra dopoledne, nikoliv odpoledne, dopoledne bude přítomna manažerka obchodu, mimochodem říkali jí ředitelka. Víme všichni, kolik stojí čočka, a kvůli pár korunám cestovat 2x. Na druhý den měli v obchodě papír, že bio čočka obsahuje větší množství olova, a dále tam bylo uvedeno, že žádný ze zákazníků nepřišel, že by měl jakékoliv zdravotní problémy po požití, peníze vrátí, ale jinak je vše v pořádku. Na lince pro Kaufland mi řekli, že veškeré certifikáty na bio výrobky má manažerka obchodu, a že mi je na požádání předloží. Ta se mi vysmála, nejprve zhruba půl hodiny telefonovala a nechala mne čekat, poté mi řekla, že ona nic nemá, odkázala mne na stejnou infolinku, ze které mne odkázali na ni. Pro vaši informaci - nemají razítka na vejcích, kdy jedno stojí okolo 12 Kč. .
ja bych k tomu pridala Smes orechu a ovoce od Naturálie, sacek obsahuje žluklé smradlave orechy ac ma trvanlivost leden 2025 hnus za nemale penize
Kurňa, kdo nás těma sračkama krmí?
Vy, protože je kupujete.
Ty Kinder cukrovinky už bych stáhla dávno,musí to být docela hnusná hmota
To už není normální mě by zajímalo čím chtěj národ znicit
S co kdo to už snědl? Měli by vracet peníze proti účtu!!!!