1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Dříve jsme měli prý nejpřísnější normy na potraviny.Myslím,že kdyby platily dodnes,tak by regály v obchodech byly poloprázdné.

22
Před 7 měsíci
Pavel Müller

Vy tomu fakt verite??? Ja si nevzpominam, ze bych u babicky pred rokem 1989 (to mi bylo 9) videl narvanou lednici jogurtama, babovkama z onchodu, balenejma syrama, salamama...taky se tolik jidla nevyhazovalo...protoze se ho tolik nekupovalo...jenze my chceme konzum jako prase a hlavne levne a narvat si pupky...verte, ze jsou obchody, kde je zbozi lepsi nez v lislu a pepcu...

4
Před 7 měsíci

Koupila jsem v Kauflandu Bio čočku. Později jsem se dočetla, že je s vyšším obsahem olova a bude dobré ji vrátit. Polovinu, která mi zůstala jsem šla vrátit. Při vracení mi bylo řečeno, že o ničem nevědí, ať přijdu zítra dopoledne, nikoliv odpoledne, dopoledne bude přítomna manažerka obchodu, mimochodem říkali jí ředitelka. Víme všichni, kolik stojí čočka, a kvůli pár korunám cestovat 2x. Na druhý den měli v obchodě papír, že bio čočka obsahuje větší množství olova, a dále tam bylo uvedeno, že žádný ze zákazníků nepřišel, že by měl jakékoliv zdravotní problémy po požití, peníze vrátí, ale jinak je vše v pořádku. Na lince pro Kaufland mi řekli, že veškeré certifikáty na bio výrobky má manažerka obchodu, a že mi je na požádání předloží. Ta se mi vysmála, nejprve zhruba půl hodiny telefonovala a nechala mne čekat, poté mi řekla, že ona nic nemá, odkázala mne na stejnou infolinku, ze které mne odkázali na ni. Pro vaši informaci - nemají razítka na vejcích, kdy jedno stojí okolo 12 Kč. .

Před 7 měsíciUpraveno

ja bych k tomu pridala Smes orechu a ovoce od Naturálie, sacek obsahuje žluklé smradlave orechy ac ma trvanlivost leden 2025 hnus za nemale penize

4
Před 7 měsíci

Kurňa, kdo nás těma sračkama krmí?

8
Před 7 měsíci
Jiří Kopecký

Vy, protože je kupujete.

Před 7 měsíci

Ty Kinder cukrovinky už bych stáhla dávno,musí to být docela hnusná hmota

1
Před 7 měsíci

To už není normální mě by zajímalo čím chtěj národ znicit

3
Před 7 měsíci

S co kdo to už snědl? Měli by vracet peníze proti účtu!!!!

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt