1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Takze to se Seditou dopadne jako s Opavii... Tu pohltil Mondelez a uz se jejich produkty nedaji snad nazyvat ani jidlem... 🤮 Skoda Sedity... Horalky a Milla se jeste jakztakz drzely.

24
Před 6 měsíci
Dušan Štekl

Mě spíš zajímá, kdo tu opavii kupuje (rozuměj žere),? Asi to musí být pořád slušná grupa lidí, když je to stále na pultech.

2
Před 6 měsíci

Již nejím, změnilo se i složení, samé éčka, umělá sladidla ,palmový tuk a hodně soli.

20
Před 6 měsíci
Vlasta Zavoralova

Že se to stále ještě prodává svědčí o tom, ze lidi snědí všechno a na kvalitě jim až tak nezáleží… protože kdyby lidi preferovali kvalitu a nekvalitní prostě nekoupili, tak by to muselo zkrachovat

11
Před 6 měsíci

presne tak zbozi od opavie hame a jim podobne jizdavno nekupuji nejen ze vse je miniaturni ale ta kvalita je priserna

15
Před 6 měsíci

Ihned nahradit arašídy arašídovým aroma.Tenkrat po změně receptury u Tatranek mi po jejich sněžení zůstala v puse taková zvláštní štiplavá pachuť a od tý doby jsem si je nekoupil a přešel na Horalky.Jestli to dopadne stejně tak nevím co si budu kupovat :-/

5
Před 6 měsíci

Tak uvidime jak to s tou kvalitou mysli vazne. Snad to nedopadne jako u Mondelez. Vse znicit a zmrvit, aby se mohlo prosadit vlastni tvorba (oreo). Se asi naucim pect vlastni.

7
Před 6 měsíci
Jaroslav Benecký

Skoro do všech sušenek a cukrovinek se dnes strká jen palmáč a kakaová příchuť , hnus . Když si vzpomenu jaké byly sušenky když jsem byl dítě . Dneska se to nedá žrát .

14
Před 6 měsíci

Zvykejte si ,bude to nova moda ,prodat koupit,prodat koupit .Zlate JZD,zlati komunisti,zlata ČSSR.

3
Před 6 měsíci
Miroslav Černy

Jasně,srandisto, ještě zlatá Mototechna, zlaté výjezdní doložky, zlaté fronty na všechno možné i nemožné....

1
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Proč má pořád někdo něco měnit, prodávat. Co z toho má český národ. Co koupily Češi od zahraničí? Jen vybudovat a prodat. Po nás potopa.

5
Před 6 měsíci
Michal Eliaš

Pro upřesnění, Sedita je slovenská firma, do ní českému národu opravdu nic není. Ani v případě, když se český majitel rozhodne svojí firmu prodat, tak ji prodá tomu, komu bude on chtít a nějakej českej národ mu do toho opravdu nemá co kecat.

Před 6 měsíci

Ať to koupi kdokoliv už nebudou nikdy jako dřív. Ostatně jako vše. Např: olomoucké tvarůžky , znojemské okurky atd.atd

11
Před 6 měsíci

Další případ, kdy budu používat přísloví "A long joy ends in sorrow", jako u dětských piškot zn. Opavia (dnes Tricatel)???

5
Před 6 měsíci

Výborně, prodané, vylepšíme receptury a nebude se to dát jíst, stejně jako vylepšené cukrovinky z Opavia..

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt