Takze to se Seditou dopadne jako s Opavii... Tu pohltil Mondelez a uz se jejich produkty nedaji snad nazyvat ani jidlem... 🤮 Skoda Sedity... Horalky a Milla se jeste jakztakz drzely.
Mě spíš zajímá, kdo tu opavii kupuje (rozuměj žere),? Asi to musí být pořád slušná grupa lidí, když je to stále na pultech.
Již nejím, změnilo se i složení, samé éčka, umělá sladidla ,palmový tuk a hodně soli.
Že se to stále ještě prodává svědčí o tom, ze lidi snědí všechno a na kvalitě jim až tak nezáleží… protože kdyby lidi preferovali kvalitu a nekvalitní prostě nekoupili, tak by to muselo zkrachovat
presne tak zbozi od opavie hame a jim podobne jizdavno nekupuji nejen ze vse je miniaturni ale ta kvalita je priserna
Ihned nahradit arašídy arašídovým aroma.Tenkrat po změně receptury u Tatranek mi po jejich sněžení zůstala v puse taková zvláštní štiplavá pachuť a od tý doby jsem si je nekoupil a přešel na Horalky.Jestli to dopadne stejně tak nevím co si budu kupovat :-/
Tak uvidime jak to s tou kvalitou mysli vazne. Snad to nedopadne jako u Mondelez. Vse znicit a zmrvit, aby se mohlo prosadit vlastni tvorba (oreo). Se asi naucim pect vlastni.
Skoro do všech sušenek a cukrovinek se dnes strká jen palmáč a kakaová příchuť , hnus . Když si vzpomenu jaké byly sušenky když jsem byl dítě . Dneska se to nedá žrát .
Zvykejte si ,bude to nova moda ,prodat koupit,prodat koupit .Zlate JZD,zlati komunisti,zlata ČSSR.
Jasně,srandisto, ještě zlatá Mototechna, zlaté výjezdní doložky, zlaté fronty na všechno možné i nemožné....
Proč má pořád někdo něco měnit, prodávat. Co z toho má český národ. Co koupily Češi od zahraničí? Jen vybudovat a prodat. Po nás potopa.
Pro upřesnění, Sedita je slovenská firma, do ní českému národu opravdu nic není. Ani v případě, když se český majitel rozhodne svojí firmu prodat, tak ji prodá tomu, komu bude on chtít a nějakej českej národ mu do toho opravdu nemá co kecat.
Ať to koupi kdokoliv už nebudou nikdy jako dřív. Ostatně jako vše. Např: olomoucké tvarůžky , znojemské okurky atd.atd
Další případ, kdy budu používat přísloví "A long joy ends in sorrow", jako u dětských piškot zn. Opavia (dnes Tricatel)???
Výborně, prodané, vylepšíme receptury a nebude se to dát jíst, stejně jako vylepšené cukrovinky z Opavia..