Jak se stalo zvykem v našich lékárnách, léky nejsou, a nebo jsou zdraví závadné. Co taky čekat od této vlastizrádné vlády, vše jde do kopru. Na Ukrajinu směřují miliardy, a na České občany peníze nejsou. I to je vizitka dnešní vlády a politiky. A hlavně všude vládne zisk peníze, a normální občan je až na posledním místě. No hlavně že je v uvozovkách svoboda že.
V minulosti jednoduše výpadky nebyly.Je mi 71,diabetik na inzulínu od sedmi let ale" nemáme "jsem v lékarně prvně slyšel před dvěma lety.Řeč je o inzulínu.Ano už je to spíš lekárna.Ať žije Válek a Fiala.Tomu měl pan Fiala zavolat
Už aby měl výpadek pan Válek, Fiala a vedení SUKLu. Nikomu chybět nebudou !!!
Jak si udělat zásoby na tři měsíce, když diabetolog oredepisuje jen na měsíc? Musí předepsat na víc, nebo se jedná jen o doporučení?
U nás lékaři předepisují léky na tři měsíce bežně. Zkuste si říct.
Co tam proboha na ministersvu zdravotnictví ještě ti úředníci a ten komik Válek ještě dělají ???
společně s důchodovou reformou to nejlepší pro ,,dožití"
Já nedokážu pochopit,jak může být lék závadný?Jak probíhal jeho vývoj,ověřování účinnosti i vedlejších účinků?To se všechny ty nutné postupy vypustily a tento ,,lék" šel rovnou do distribuce?Nejsem lékař a ani lékárník,ale selský rozum mi to nebere.To si daná faurmaceutická firma klidně zahrává se zdravím pacientů?Připadá mi to jako s vakcínami proti Covidu.Tolik vychvalované a ,,ověřené" a po čase se dozvíme o jejich negativních účincích na naše zdraví.Nakonec přiznali, že byly distribuovány mezi lidi na nátlak farmaceutických firem, které do jejich výroby vložily peníze.
To Válek není schopný, ani po 3 letech, zadat do objednávky léků správnou adresu příjemce ? Nebo opět je mu to fuk a nic nezajistí?
Na to, aby se mohly objednat kvalitní léky v dostatečném množství, musí být penize. Jenže tato vláda všechny vybrané prachy vyházela do kanálu
Dnes se budou muset lidi naučit žrát peníze. Protože za všemi lumpárnami jsou prachy a nehledí se na kvalitu, či nezávadnost. Hrozná doba, když už i v lékárnách si nejsme jistí.
Vyhodit Válka a celou jeho neschopnou bandu...
Co jiného mohou čekat nemocní od vlády pracující pro ruskou komunitu?
Koukám, že těch neschopných ministrů je víc - samej odborník 🙂