Migréna a bolest hlavy je diametrální rozdíl. Kdo nezažil typickou migrénu,tak ví kulový co je to za bolest a se všemi ostatními příznaky, co migrénu provází. (aura- někteří migrenici ji mají, světloplachost, nausea, zvracení). A nějaké tyčinky a ještě z drogerie HA,HA,HA. Protože vím co je migréna a mám na to léky, tak vím o čem mluvím. Kéž by existovala tyčinka, kterou si koupím, zblajznu a mám po migréně. To radši zůstanu u léku u kterého vím, že mi pomůže, abych byla schopna jakž takž fungovat.
Tuhle tyčinku byste určitě “nezblajzla”. 😂
Nějakej imbecil si něco vymyslí a dá to na T.T a ještě větší imbecilove tomu uvěří, bože svět se v zádel obrací 🙏😢
To psal někdo, kdo si plete migrénu s tenzní bolestí hlavy. Tak vězte, že migréna je onemocnění nervů v mozku. Za dobu, co lidstvo na této planetě existuje, nikdo nenašel ani přesný důvod, ani lék. Nějaká vůně že by pomohla, když mě bolí půl hlavy, jako když bodá nožem, do toho se mi kroutí žaludek, střeva, dostanu průjem, pro blikání v očích nevidím a motá se hlava......myslíte, že by pomohla vůně? Chladivá tyčinka? Možná trochu hromada ledu na hlavu a břicho, to trošičku uleví. Ale nepřeji vám to zažívat několikrát v měsíci.
Chápu. Mám kolegyni, která na ni též trpí, ale proč toto nezkusit? Třeba jen jako “podpůrnou” pomoc.
To může doporučovat a věřit tomu jen někdo kdo nikdy migrénu nezažil. Možná, že pomůže při normální bolesti hlavy.
Přesně tak 🤗
Tak pokud někdo nedělá rozdíl mezi bolestí hlavy a migrénou, která trvá i několik dní, člověk při ní i zvrací, má problém s příjmem stravy, vadí mu jakékoli zvuky a nemůže fungovat při denním světle...tak to pak věřím, že naletí na podobné video. Za mě. Při bolesti hlavy udělá tu samou! službu minimální množství (na parátku a opatrně nanést) tygří masti na místa, která jsou uvedena hned na začátku článku. Trvanlivost i 5 let a cena +-30Kč😉.
Migrénu konzultoval s lékaři a zjistit příčinu.
Mne na migrénu zabírá biologická léčba. Zachránila mne. Tak asi tak no🤟😁
Zešílím jenom z toho šílení.
Ty články musí psát nějaký šílenec, to už není normální, každý nadpis začíná že někdo z někoho/něčeho šílí
Možná že si probodnes hlavu..