1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíciUpraveno

Jsem rád, že jsem zažil ještě pořádné hračky a hlavně ty figurky postav z různých filmů disney apod….

To co tam dávají teď je k pláči.. papírové nesmysli, které ty děti ani bavit nemohou…

24
Před 6 měsíci
Tomáš Zedník

Přesně. To snad radši ať nedávají nic.

Plyšáčky co dávali před X lety má starší dcera dodneška.

Ale ty papírový kraviny co dávají teď ta mladší ani nerozbaluje...

1
Před 6 měsíci

A lidi se budou kvůli tomu lynčovat ve frontách. Bože, čeho jsme se to dočkali :-D

7
Před 6 měsíci
Hana Stojanová

Proč by se měli lynčovat ? Máte divné představy...

To je asi to poslední místo kam bych vzal děti na jídlo. Raději jim uděláme pořádný burger z našeho masa a zeleniny.

9
Před 6 měsíci

Nikdy jsem nepochopil, co všichni na tom mekáči mají. Drahý, malý porce a ještě bez chuti....

Před 6 měsíci
Matěj Vambera

A ten bordel ! Věčně mastná podlaha , je to dost nebezpečné ,jídlo na podlaze ,umaštené stolky!zákusek oschlej jak suchar, zmrzlinu dávají menší a menší porce … na džus a hranolky čekáme pravidelně víc než 40 minut , obsluha úplně zmatená … no úplná katastrofa .. a to mluvím o zkušenostech za dva roky , ne dva měsíce … a je to horší a horší bohužel .. už nechodíme do Mekáče

Před 6 měsíci

Pak nemají být ty děcka tlusté...

2
Před 6 měsíci
Martin Barvíř

Ano a výběr katastrofa .. nápoje nuda a když tam přijde borec a holka co nic moc nejí …. Tak si nevybere ani jídlo ani nápoje vše nudné a stejné! Já mám rada jen ty jejich super hranolky jinak nic !

Před 6 měsíci

Ještě, že mám rád vepřo knedlo zelo.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt