No nechci s vámi nijak polemizovat, ale chyba bude s velkou pravděpodobností na straně uživatele. Konektor je úplně OK a pokud to nejste schopna zapojit, tak bude chybička nejspíš u vás. Ovládání je samozřejmě u různých modelů různé, ale zase pokud to nejste schopna pobrat, tak kde asi bude chyba ? S tím odpojováním neumím posoudit, každopádně zařízení od Garmin používám několik a nikdy jsem s tím neměl problémy (ani nikdo ze přátel). Každopádně pokud jakékoli chytré / sportovní hodinky porovnáváte s něčím od Fitbit, tak to hovoří samo za sebe ...
Eva Nováková
Pokud považujete hodinky Garmin za nejlepší na trhu, tak je to hodně smutné, že se nedají koupit lepší. Před rokem jsem si koupila jako novinku VENU 3S a můžu říci, že jsem krajně nespokojená a několikrát jsem tyto hodinky za 11,5 tis. Kč chtěla vyhodit do koše. Zmíněný konektor - no hrůza - trefí se do něj jen velmi zručný uživatel a to jsem pořídila už dvě různé redukce. Mají kopec funkcí, po většinou nanic, protože fungují špatně. Ovládání je velice nepřehledné a nelogické. Ale nejhorší je to, že se od hodinek neustále odpojují, takže je třeba stále opakovat nové přihlášení do aplikace Garmin Connect jako nové zařízení i několikrát týdně. Předchozí moje hodinky Fitbit Versa 2 byly úžasné, spolehlivé, snadno a logicky ovladatelné, vzhlednější, možnost mnoha pěkných ciferníků a NFC čip umožňující placení měly už dávno. Bohužel baterie už po letech špatná bez možnosti výměny. S Garmin jsem si pěkně naběhla, co už mě stály nervů. Garmin už nikdy!!!!!!
3