1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Pokud považujete hodinky Garmin za nejlepší na trhu, tak je to hodně smutné, že se nedají koupit lepší. Před rokem jsem si koupila jako novinku VENU 3S a můžu říci, že jsem krajně nespokojená a několikrát jsem tyto hodinky za 11,5 tis. Kč chtěla vyhodit do koše. Zmíněný konektor - no hrůza - trefí se do něj jen velmi zručný uživatel a to jsem pořídila už dvě různé redukce. Mají kopec funkcí, po většinou nanic, protože fungují špatně. Ovládání je velice nepřehledné a nelogické. Ale nejhorší je to, že se od hodinek neustále odpojují, takže je třeba stále opakovat nové přihlášení do aplikace Garmin Connect jako nové zařízení i několikrát týdně. Předchozí moje hodinky Fitbit Versa 2 byly úžasné, spolehlivé, snadno a logicky ovladatelné, vzhlednější, možnost mnoha pěkných ciferníků a NFC čip umožňující placení měly už dávno. Bohužel baterie už po letech špatná bez možnosti výměny. S Garmin jsem si pěkně naběhla, co už mě stály nervů. Garmin už nikdy!!!!!!

3
Před 6 měsíci
Eva Nováková

No nechci s vámi nijak polemizovat, ale chyba bude s velkou pravděpodobností na straně uživatele. Konektor je úplně OK a pokud to nejste schopna zapojit, tak bude chybička nejspíš u vás. Ovládání je samozřejmě u různých modelů různé, ale zase pokud to nejste schopna pobrat, tak kde asi bude chyba ? S tím odpojováním neumím posoudit, každopádně zařízení od Garmin používám několik a nikdy jsem s tím neměl problémy (ani nikdo ze přátel). Každopádně pokud jakékoli chytré / sportovní hodinky porovnáváte s něčím od Fitbit, tak to hovoří samo za sebe ...

5
Zobrazit další 2 reakce
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt