Od Bonduelle nekupuji vůbec nic - nejsem blázen, abych je cca 2x až 3x přeplácel oproti srovnatelným výrobkům jiných výrobců.
Jestli to nebude tim, ze ty vyrobky ma dosti predrazene jen kvuli "znacce"? Kdyz jsem jeste zil v CR, tak sterilovanou zeleninu jsme kupovali casto, ale Bonduelle nikdy.
A kde pak zijes ?
když to sype tak se hrabe... když je problém lidi vyházet a prodat....kapitááálisti
Už se to sype, inflace a dluhy končí nejen měnovou reformou, ale bankrotem. Začnou propouštět, vy přestanete splácet hypotéky, a vašeho majetku si užije zase někdo jiný. "Chceme střídat, křičeli stojící a vrhli se na sedící"!
A proc nepisete o sobe?
Hmm, lidé zjevně odmítají nakupovat zboží firem, které porušují embargo a nadále působí na ruském trhu.
V Rusku si holt rádi připlatí za kvalitu...
Bonduelle jsem přestala NAPROSTO kupovat poté, co jejich ruská dcera začala posílat balíčky ruským okupantům na frontu. Má to spoustu výhod: kupuji více domácí výrobky, vyjde mě to levněji, nestydím se za své výdavky a podporu takové firmy.
A chcimíři jen stěží kupují kvalitnější zeleninu, žejo.
Výrobky mají předražené a chuťově nic moc.Preferuji české výrobky, ale těch je tak málo, že je to náhoda na ně v obchodě narazit.
Lehce bude tato firma nahrazena novou. Nikdo už nechce platit předraženou značku a tak vznikne nová
Nejdražší hrášek, nekupuji.
A napřed si sopakujeme některá slofíčká...
Teuer... drahý
Teuer... drahý
Sehr teuer... velmi drahý.
Sehr teuer... velmi drahý.
Přijde vám plechovka za 35,- drahá ?
To děláte v práci za otruby ,nebo chcete mít vše ve srovnání z výdělkem ? 😂
V tom případě by měl být ,byt maximálně za milion ,nové auto za 300 tisíc a potom by to sedělo ..
stačí vyházet ty nenažrný manažery a hrášek může stat za půl a firma jede dál
a povedou to dělníci ne? 😄 Ono se platí za značku, ne za manažery. 😉