1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíciUpraveno

Nestačím se divit těm komentářům, které tu zatím jsou. Za mě je to naopak článek, který má hlavu a patu. Trochu mi připomněl naše stěhování před 9 lety z pražského paneláku do domu na vesnici. Tehdy jsme si s manželkou uvědomili, kolik zbytečností, které nepoužíváme (a nejspíš bychom je nikdy nepoužili), vlastně doma máme. Od té doby kupujeme jen to, co opravdu potřebujeme, a ve výsledku i slušně ušetříme, a můžeme si dovolit nakupovat kvalitní zboží za odpovídající cenu.

2
Před 11 měsíci

Radíte nenakupovat zásoby jídla, když je tu potencionální válka? Víte, že začátkem války na UA dost lidí v odříznutých městech mělo problém, že najednou neměli co jíst a pít? Btw. to, že jsem i v ČR udělala na začátku války v UA zásoby trvanlivých a základních potravin mi ve finále ušetřilo více než 20.000 Kč, protože se následně vše dvojnásobně zdražilo.

8
Před 11 měsíci

Mohla by autorka používat česká slova, zejména v nadpise, snad jsme ještě v Česku...nebo ne...?!!!

8
Před 11 měsíciUpraveno
Ludmila Kořínková

Když už jste u té češtiny: v nadpise? V Česku? Tři vykřičníky? Žádná mezera za třemi tečkami? 👎

(Lukáš 6:41)

2
Před 11 měsíci

Slatanina a ještě ty slova. Paráda.

4
Před 11 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 11 měsíci
Jane Westfare

Přeci nekoupím 5 balení bezvaječných nudlí jen proto, že jsou v akci, když vím, že do další akce stejně spotřebuju maximálně 3 balení. To si radši koupím 1-2 balení kvalitních vaječných, a až je budu potřebovat, tak znova.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA