No tak kdyby mě řekl zákazník u pokladny že to dnes bude zadarmo,přejdu to s mlčením a úsměvem. Pracovala jsem z lidmi 40 let. Ale protože jsem práci v pohostinství i portavinách měla ráda tak jsem leccos přešla a byla vždy slušná. To ale musíte mít tu práci s lidmi rádi a ne tam chodit naštvaní. A co třeba dnes vadí mě? Pouze to že když pokladní markuje zboží tak mě to tak háže že to sbírám mnohdy až na zemi.
Víte, ono to bude asi tím (alespoň někde, bohužel nemohu jmenovat), že jsou pokladní hodnoceny či hodnoceni podle počtu skenů zboží za minutu. Na nějaké čekání na zákazníka nebo se s ním ještě zdržovat zkrátka nemají čas. Když je sken dlouhodobě pod 30 za minutu, mají problém (dokonce i hrozba vyhazovem). Takže asi tak!
Jsem 70+ a jako zákazníka ve frontě u pokladny mě štvou:
1) důchodkyně, které si dělají z nákupu rituál
2) chlapi důchodci se svými rádoby vtipnými žoviálními poznámkami
Kurňa, to je tak těžké přijít do obchodu, nakoupit, u pokladny pozdravit a usmát se na pokladní, zaplatit, poděkovat, pozdravit a odejít?
Ale jsou i lidé, kteří to rychleji sebrat neumí, i když nemají kecy a nedělají z nákupu společenskou událost.
Z opačné strany: na$raná pokladní které to nejspíš někdo blbě udělal, se vším hází jako s hnojem, jogurty, kelímky, lahve, všechno vztekle jebe na jednu hromadu. Obvykle si njak instinktivně vybere situaci kdy jsem na nákupu s dětmi a nechci dělat humbuk, jinak mi nedělá problém to tam nechat a jít s patřičným slovním doprovodem.
No, tak se dají psát nekonečné články o tom, co koho irituje. Až dojdou pokladní, tak se dá zabrousit třeba do nemocnic, kde sestry a další personál iritují hlášky pacientů a nedávno jsem dokonce četl článek od jednoho zpovědníka, kterému vadilo, že se lidé zpovídají stále z toho samého. Je to prostě práce s lidmi a komu to vadí, tak ať jde do Kolbenky k soustruhu a nemusí jednat s lidmi.
Kdo si to nevyzkouší z druhé strany tak to bere s humorem prodávala jsem v jednom řetězci který již není a to mě vyškolilo tak že bych již toto zaměstnání nedělala někteří lidé co si dovolí k pokladním a prodavačkám je hrozné 😡
ono je to asi oboustranné. Jsem vyučená prodavačka a dělala jsem to docela dost dlouho a na hloupé řeči jsem se naučila nereagovat a když jsem večer zamkla obchod, nechala jsem všechny problémy vevnitr a rozhodně jsem negativní věci netahala domů.
Tak ať se ty pokladní podívají nejdříve sami na sebe, přijdete s úsměvem na pokladnu, nahlas pozdravíte, přestože by Vás prodavačka jako zákazníka měla pozdravit první, tak ta se ale ani neobtěžuje Vám aspoň odpovědět, nahodí kyselý ksicht, jako by právě sežrala kilo citronů, žádné prosím, žádné děkuji, žádné nashledanou, kolikrát to ani neumí česky...., to se pak nemůžete divit, že k Vám někteří zákazníci chovají také tak...
A víte proč nahodí ten ksicht, protoze před vámi obsloužila pár píp, kteří jí totálně zkazili náladu a ona si zbytek směny říká, jestli má tohle zapotřebí.
Jsem už 70+ a jsem vděčná za samoobslužné pokladny. Velké nákupy tam nedělám (na to mám Košík a Rohlík), a ty dva druhy pečiva, případně ovoce, zeleninu si zapamatuji. Jen mi dělá problém tak rychle zboží od pokladní odebírat. U samoobslužné pokladny mě zatím nikdo nehoní a neháže mi zboží na druhý konec odkládacího pultu.
Tak to je výborné, aspoň nezabíráte místo u obsluhovaných pokladen pro nás, co třeba špatně vidíme a ty obrazovky samoobslužných pokladen nám dělají problémy.
Není nad samoobslužné pokladny. Těch se tyto žabomyší války, jak tu čtu v diskusi, netýkají. A vůbec nejlepší jsou skenery, kde si zboží pípnu sám a dávám rovnou do tašky, bez nutnosti několikeré manipulace (regál-vozík-pás-vozík-taška). Bohužel tato možnost je jen ve velkých hypermarketech.
A nejhorší jsou trpaslíci tj. Vietnamci. Ti dělají snad vše špatné a i něco navíc, co zde lidi popisují. Nepozdraví, tykají, telefonují když jsou obsluhováni u pokladny, ve chvíli, když je pokladní upozorní, že mají zboží více než je povoleno, dokážou být i dost zlí. A nejhorší je jejich placení stravenkami, kdy jsou schopní nákup v hodnotě přes 3 000,- Kč platit třicetikorunovými poukázkami. Samozřejmě mají mezi nimi vždy tak 10 ks neplatných (úmysl nebo omyl?). Bohužel vrchnost jim to kvůli kšeftu toleruje a ochranka se většinou kouká jinam!
Krásná pohádka.
Jo, vždycky bych nejraději řekla, že nejsem pes, aby mi to házela jak psovi.
Já dělím pokladní na chytré, těch je tak 5% a ty ostatní, jaké si lze domyslet.
Já narovnám zboží směrem od ní podle váhy a obalu. Hned k ní mléko, olej, mouku, dále třeba ovoce a jogurty. A ta blbá nána to bere opačně, abych na dně tašky měla drcené jogurty a ovoce mlékem a olejem, ideálně vylité do tašky. Potřebuji si dát to těžké dolů jako první a potřebuji stihnout její tempo, abych tam nezacláněla půl hodiny, jako chlapi, kteří mají na všechno dost času a za které si zásadně do fronty nestoupám. No nemohli by pokladní na to školit v těch obchodech?
A další specialita je Lidl. Tam Vás naštvou a rozzuří hned jak ke kase přijdete. Automaticky přešaltují přepážku tak, abyste musela oběhnout pokladnu ke vzdálenějšímu prostoru pro vykládání zboží. A tak obíháte, dáváte do tašky, pak obíháte znova k placení. To se mi hned hrne krev do hlavy a i když normálně zdravím a děkuji, tady v tomto případě ne, protože zhluboka dýchám, abych nedostala infarkt. A to dělají i když před Vámi není jiný zákazník, kdo by zabíral ten bližší prostor. Nechápu. Navíc i když jsem poměrně vysoká (173), plocha je velmi vysoko, jak z ní odebírají zboží a tašku ženské, co mají 150, opravdu nevím, musí to mít až u brady a zvednout plnou tašku zvysoka je na kýlu .