Viděla jsem maminu, jak vytrhla dítěti nakousnuté jablko z ručičky, a práskla s ním o zem. V supermarketu. Měla jsem chuť ji střihnout. Maminy s kočárky jsou zvláštní sorta. Nakousnuté pečivo a rozdělané jogurtíky a různé krémečky zastrkané v regálech za jiným zbožím, jdou většinou na jejich konto.
Když mi spadne na zem jídlo, byť balené, tak ho zpátky do regálu nevracím. To je nehygienické.
Napriklad pytlik testovin nebo tabulka cokolady se padem na zem opravdu neznehodnoti, pokud tedy nehodlate olizovat obal. Ale je dobre, ze vas netrapi zda zbozi, ktere si odnasite domu, v obchode neupustil nekdo jiny, ani co se s nim delo ve skladech. 😀
Mně zase "fascinují" slečny, které se v textilu přehrabují stylem zvedne - rozloží - odhodí. Jednou jsem pozorovala jednu, ta se ani na ta trika nedívala, jen tam dělala boudel. Jestli si tím něco kompenzujou...
"Lze se tomu i vyvarovat". Prosím vás, naučte se už konečně, že v češtině se vyvaruji NĚČEHO, ne něčemu.
To by me v zivote nenapadlo neco zakopavat pod regal a ani jsem o tom neslysela.....no ale asi se to deje. Lidi jsou ruzni a divni.
Mě se stalo, že když jsem se schýbal pro nízko uložený a zasunutý tovar, dozadu nataženou nohou jsem dal jinému zákazníkovi stoličku.Jinak nezakopávám.
Jak se chová supermarket k zákazníkům,tak chovají zákazníci, u soukromníka se to nestane 😀
Vám chodí lidé ze supermarketu domů zakopávat věci pod nábytek, nebo co?
Jakože,když by to pod regálem nerozmrzlo,tak to soupnou zase zpátky do mrazáku k prodeji?
Samozřejmě, pokud to objeví během půl hodiny, tak to logicky nevyhodí a dají opět k prodeji. Např. když si koupím mražené zboží, tak s ním chodím po prodejně třeba ještě 10 minut, než dojdu k pokladně a zaplatím, tak je to dalších 5 a než to naložím do auta, dojedu domů a umístím do mrazáku, tak uběhne cca dalších 15 minut a zboží je pořád v klidu nerozmražené.
No to by jednoho nenapadlo...Hned to běžím do nejbližšího hypersuper vyzkoušet. Díky za inspiraci Sezname 😮