To jsem se zase nasmál......Tak si zaplatím box aby mi do něj chodila Balíkovna ? To si ten balík vyzvednu po cestě do práce na oné poště, nebo si při nákupu zboží nebudu zadávat dopravu do Balíkovny, ale rovnou Balík do ruky, který mi pošta musí doručit domů ! Chápe někdo ty dementy ve vedení České pošty ? To si myslí že jsou lidi debilové ?
A nebylo by jednodussi, kdyby posta zacala konecne normalne dorucovat postu?
Predat PIN sousedum, znamym... to jako ze si budou objednavat zbozi na me jmeno, aby posta dorucila do konkretniho "boxu"? Nebo box bude mit sve unikatni cislo pro ČR? A jak tam doruci baliky clovek z posty ci z konkurencni prepravni sluzby, kdyz nebude znat kod pro otevreni? Ti temer nikdy nevolaji a casto hodi do schranky listek, ze nechavaji na poste. A kdyz bude volat, reknu mu PIN a pro priste jej budu menit (aby jej nesdelil komukoliv dalsimu) a sdelovat zase sousedum nove kody? A kdyz nebudu na telefonu, nereknu mu PIN, tak smula? To si tam muzu koupit cokoli, jakykoliv box s normalnim kodovacem za 2 tisice a nepotrebuji tohle za 6t+.
Ceska Posta je uz fakt mimo...
Pošta balíky domů zásadně nevozí.
Dává lístečky o nedoručení.
Máte dávat dýška
Tak to si snad koupí jenom člověk, který z nějakého záhadného důvodu potřebuje, aby si o něm sousedé mysleli, že je totálně vymaštěný 😄
Balíkovnu jste zkusil třikrát. A třikrát odvezli balík na poštu a samozřejmě, že ne na tu nejbližší. A neznám v okolí nikoho, kdo by měl zkušenost nějak zásadně jinou.
No vidíte, a já mám zase s Balikovnou nejlepší zkušenosti. Večer podám balík a druhý den dopoledne je doručeny. To se mi se Zásilkovnou nikdy nepovede. Poslední zážitek, že si zákazník musel jet pro balík 100 km. Důvod mi nebyli schopný na Zasilkovne říct ani po několika telefonatech.
Balíkovna může zapomenout že bych si zaplatila nějaký její box neboť teď jsem byla nucena zvolit přepravu balíkovnou a na balíček čekám již týden a když se snažím dovolat na jejich číslo tak to nikdo nezvedá a na e-mail vám neodpoví také takže jejich služby jsou zadarmo drahé.
Vidíte a mě chodí vždy v Praze vše a nikam nemusím
české poště se snažím vyhýbat co to jen jde. Pokud e-shop jinou možnost nenabizí, je to pro mě velmi silný důvod jít jinam ke konkurenci.
No já teď musela využít balikovnu že jiný e-shop to nenabizel to dané zboží a lituji že na balík čekam týden a balikovna na e-mail či telefon nereaguje takže budu muset řešit přes e-shop dohledání balíku a nebo vrácení peněz,fakt už ČP nikdy.
Balikovnu Česká pošta brzo prodá a pak nebude jisté zda nový majitel bude podporovat tento způsob doručení, hlavně kvůli náročnosti a snaze zlevnit službu, kvůli větší konkurenci.
Takže to je pěkný tah od české pošty, aby si namastila kapsu a ten kdo si tento box koupí, bude mít pak pěknou drahou bednu.
Koukám že to česká pošta dovede k dokonalosti
Jak dokonalé ....
Od doby, co i malé balíčky rozvážejí vozy, tak se mi nestalo, že by nezavolali a nedoručili. Že člověk není doma, a tak následně uloží na poště, už není problém pošty. Schránku na balíky časem bude mít skoro každý barák, tak jako to bylo s obyčejnou schránkou, telefonem, televizí, počítačem,...
Mám doma poštovní schránku a pro dopisy musím na poštu, neboť ČP setrvale ignoruje mou přítomnost doma a poštovní schránku také.
A teď si k tý schránce ,kterou máte zdarma,do které se vám stejně nedoručuje,kupte ještě jednu za 7000 🤣..tomu říkám kauf.