1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Zpočátku je to jako s každým novým a žádaným lékem - pořádně se natáhne jeho cena. A natažená zůstává zpravidla tak dlouho, než se investorům vrátí investice do výzkumu, vývoje a výroby vložené + přiměřený zisk.

Tento vzorec může narušit pouze rychlá a silná konkurence.

Však ona pojišťovna bude časem lék v indikovaných případech obézním lidem alespoň z části proplácet - tedy až někdo kompetentní přesně spočítá, jakým tempem obézních lidí ve společnosti přibývá a kolik nás všechny stojí léčba zdravotních problémů, které obezita lidem druhotně způsobuje.

Rychle si pak i manageři zdr. pojišťoven spočítají, kolik ušetří, když po světě bude chodit obézních pacientů podstatně méně, než dnes.

4
Před 2 měsíci

Pokud vám to přijde drahé tak se pletete...Kolik peněz měsíčně utratíte za jídlo a blbosti, které nepotřebujete? Rozhodně nejsem celebrita ani VIP a dovolit jsem si to mohla. Stačilo si každý měsíc odložit bokem 6t a každé 3 měsíce zaplatím. Začala jsem před více než měsícem a funguje to. Nedokážu si to vysvětlit, ale studie jsou pravdivé. Jsem svému diabetologovi vděčná za tuhle příležitost

10
Před 2 měsíci
Petra Svobodova

Já na to koukala s farmaceutkou a nedoporučila mi. Děsí nás tam výstraha o možném způsobení rakoviny štítné žlázy, je tam varování. Mela jsem Saxendu, zhubla jsem 17 kg, po vysazení nabrala 20, aniž bych cokoliv jedla navíc. Tak jsem zkusila Ozempik, Ribelsus a uz to ne mě nefunguje. Proto jsem chtěla vyzkoušet Mounjaro. Ale ne za každou cenu.

4
Před 2 měsíci

Já bych na hubnutí nikdy žádné léky nebrala.Nutnost u hubnutí je mít kaloricky deficit.

2
Před 2 měsíci

.......pro nemocné ano, pro ty, které bolí pohyb a chtějí ke štíhlosti bezpracnou cestu (před tím, než se vykrmili jak ošípané a leností), bych to zakázala.....vázala bych tyto medikamenty pouze na recept, ať už je to ozempic nebo cokoliv jiného.....

9
Před 2 měsíci
Jaroslava Vavroušková

Vy jste chytrá jako rádio.Myslite si,že všichni silní lidé to mají z vyžranosti?Měla by jste přemýšlet,než něco napíšete,ale to asi nezvladnete

16
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Omlouvám se že se zapojuji je to pro mou osobu zázrak jsem nemocny s dýcháním ujdu jen pár kroků i se spreji. Po dvou měsících mam dole šest kg a je po tom spoustu energie.

10
Před 2 měsíci

Máte pravdu, ale ne každému vyhovuje . Dostal, jsem ho na vyzkoušení a zbytek jsem vrátil doktorovi . Zvracel jsem tak že jsem nevěděl jakou díru mám strčit do záchodu

2
Před 2 měsíci

Proncip je jednoduchý. Koupíte si přípravek na hubnutí a nezbyde vám na jídlo. Tak je účinek zaručený.

28
Před 2 měsíci

20 kg za rok se snad dá shodit normální cestou, bez chemie a kdoví jakých vedlejších účinků do budoucna.

14
Před 2 měsíci

Kdo nutně potřebuje tento lék, tak si nechte vystavit papírový recept a šup s ním vyzvednout si Mounjaro do Německa....dost ušetříte!!!!!

4
Před 2 měsíci

Proč tedy vyrábí léky, které si lidé nemůžou dovolit?

9
Před 2 měsíci
Josef Benesch

Diabetici, kteří mají nastavenu léčbu a je k tomu indikace, mají lék hrazený. Pokud chcete zhubnout, musíte si lek uhradit. Ta cena tak astronomická není. Někdo takovou částku prokouří.

11
Zobrazit dalších 8 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt