1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíciUpraveno

Máme možnost volby? Máme. No tak ať si každý vybere to, co mu sedí a nedělá z toho “kovbojku”. Mnoho povyku pro nic. Chtít slevu za používání SP? No pro mě je slevou úspora času. Třeba minulý týden v Dubai jsme uspořili aspoň 20 min. U normálních pokladen fronty lidi, kteří tlačili neskutečně nadupané vozíky. My měli jen 5 dubajských čokolád. Do 5 minut jsme byli venku na kafi. Ti ve frontě tam stojí možná ještě teď 😂

86
Před 2 měsíci
Zdeněk Majer

Ano, máme mít možnost volby, ale dvakrát se mi stalo, že nebyla otevřena žádná normální pokladna, jen ty samoobslužné. Tak jsem jim tam nechal nákup a odešel. Hlady neumřu a nakoupím jinde.

207
Před 2 měsíci

Dělám to stejně.V Tescu na Kladně,po ránu zavřeli dokonce všechny pokladny s obsluhou,aby donutili zákazníky jít k samoobslužným.Nechal jsem košík z nákupem mezi regály a odešel.Celý účel je o tom,donutit lidi se odbavovat samotné a až se to naučí,propustit další pokladní.Její mzdu si pak přičtou k zisku,protože nikdy nemají dost.

428
Před 2 měsíci
Tomáš Sláma

Tak proc vubec lezete do obchodu, kdyz nepotrebujete nakoupit? I kdyz teda s vasi urovni samostatnosti jste tam asi mel jen cestu kolem se svym pecovatelem 😃

280
Před 2 měsíci

neexistuje... nechal bych nákup stát a odešel... tímhle přístupem si to budeme za pár let vyvážet z kamionu na paletě, jdu tam kde je full servis, už dost na to že nemají kapacity odbavit kupující v nějakém reálném čase

248
Před 2 měsíciUpraveno
Petr Plešák

V pneuservisu vám taky nedají k dispozici stroje ať si auto každý přezuje sám

188
Před 2 měsíci

Samoobslužná pokladna se vás neptá Nemáte menší?

30
Před 2 měsíci
Viliam Hanuš

Mě vyhovují.Jsou bez fronty.

98
Před 2 měsíci

Samoobslužné pokladny si možná oblíbili mladí a lidi s malými nákupy. Pro větší nákup je to značně nepraktické. Já je ráda nemám a jsem ochotná je použít jenom z nouze a to si k tom u musím vzít na rady prodavačku,jinak to nedám. A to jestli mám,nebo nemám za to použití nějakou slevu naprosto neřeším,prostě s tím jenom obtížně umím zacházet.

112
Před 2 měsíci
Irena Kvitová

rovnou skenuji pri vkladani do voziku a na konci zaplatim. Nic jednodussiho nemuze byt. U normalni i samoobsluzne pokladny stejne musite tak jako tak nakup brat znovu do rukou, nevidim zadny zasadni rozdil.

72
Před 2 měsíci

Tyhlety nesmyslné důvody si vymýšlejí hlavně ti, kteří nejsou schopni se u těchto pokladen sami obsloužit. To je vše. Vyhovovalo by mi, aby jich bylo stále co nejvíc, protože tím šetří můj čas, kdy nemusím stát frontu na pokladnu. Dokud jsou samoobslužné pokladny volné, je to pro mě ideální! ;-D

22
Před 2 měsíci
Václav Kožík

A dochází vám, že když nebudou obsluhované, tak se fronty budou dělat u samoobslužných a podstatně delší, protože vycvičená pokladní je sakra rychlejší než nějaká babka, která ovšem taky musí nakoupit?

17
Před 2 měsíci

Samoobsluzne pokladny jsou super, ale tak do 10-15 polozek. Ti co maji vic, by meli jit na kasu...

Tedy samoobsluzne povinne max. do 15 polozek a nad 15 polozek zase povinne chodit ke kase, aby to nezpomalovalo provoz.

A komu se podminky nelibi, tak samozrejme muze nechat kosik vzdy na miste a odejit bez nakupu domu. Muze si treba v klidu objednat Rohlik a ti mu to dovezou az ke dverim.

16
Před 2 měsíci
Jan Vystrcil

Na větší nákupy Košík nebo Tesco a dovezou to až do předsíně.

5
Před 2 měsíci

Za co jako slevu? Pro mě je sleva úspora času a postávání ve frontě u normální kasy a navíc tahle mašinka nemívá své dny a její chování je tak nějak konstantní. Jetě lepší je nákup ze scan and go to je úplně paráda.

15
Před 2 měsíci

Samoobslužky neřeším. Jdu k normální kase. Pokud to někomu vyhovuje, nechť si poslouží, ale dělat kvůli tomu humbuk mi připadá nesmyslné.

EDIT: Na poznámku, co bych dělal, kdyby nebyla v provozu klasická kasa odpovím: "Nechám vozík s nákupem na place, projdu ven z prostoru hytlemarketu a zajedu si nakoupit někam jinam, tam kde není management padlej na hlavu. V klidu a v pohodě.

39
Před 2 měsíci
Ladislav Strnad

No jo česká opička neumí použít pokladnu. Smutné, takhle se do té ,,europy" nedostaneme. Jinak pokud mezi regály necháte chlazené nebo mražené zboží, tak způsobujete škodu stejně jako zloděj. A na benzince taky čekáte, až ,,vám" natankují, protože některé stanice tu službu poskytují?

5
Před 2 měsíci

"Nebudu dělat práci za prodavače" is the new "Neumím použít samobslužnou pokladnu." Akorát to zní více rebelsky, nepřipadám si jako trouba a můžu za to být na sebe pyšný 😄 😄

43
Před 2 měsíci
Daniel Mikel

Kdekdo umí použít samoobslužnou pokladnu, ale prostě to nechci dělat.

28
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt