1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Větší varianta, do které uložíte například kilogramový chleba, vás vyjde na 400 Kč.

No nekup to za ty prachy.

Nevím, jaké jsou výrobní náklady a detaily celého výrobního procesu. Otázkou je, jestli někdo dnes uchovává chléb na zmíněných až 9 dnů, když je v obchodě denně čerstvý a je řada prodejen nonstop, kde ho můžete pořídit i o půlnoci. Pro ty, co "neumí hospodařit s chlebem" by bylo dobré, aby se to naučili.

6
Před 6 měsíci
Štefan Zigo

Že byste si šel každý den koupit dva krajíce chleba? To nemyslíte vážně. Pečivo můžete doma jedině zmrazit,aby vydrželo déle měkké a po částech ho konzumovat.

1
Před 6 měsíci

Obdobný sáček jsem zakoupil před rokem, nebyl levný, druhý den pečivo tvrdé jak kámen, zlatý igeliťak! Plýtvání urychlil.

Penězi.

21
Před 6 měsíci
Zdeněk Červenka

Pečivo dávám normálně v igeliťaku do ledničky a jenom přihřeju v mikrovlně. Klidně i 10 dnů.

8
Před 6 měsíci

Nestačilo by dělat pečivo jak dříve,kdy se pekl chleba jednou za týden a vydržel dokud se nesedl??

21
Před 4 měsíci
Milan Krásný

Přesně tak a nemusíte vymýšlet p……y!

1
Před 6 měsíci

Pokud vím tak látky v membránách oblečení a bot by měly být dokonce zakázány pro obsah látek, které se nedokáží v přírodě rozkládat a jsou dokonce karcinogenní ! Teď si je budeme přímo dávat na jídlo! To mi nepřipadá moc rozumné! To bude asi zdravější konzumovat jídlo plesnivé ! Nakonec ho stejně jíme -sýry , antibiotika a pod.

2
Před 6 měsíci

Zabalila jsem chleba do čisté utěrky a strčila ho do mikrotenového sáčku. Neplesnivěl. Tak proč kupovat sáček za 400 Kč? Asi z nerozumu.

14
Před 6 měsíci
Miroslava Schreibová

To by se dalo vyzkoušet.

1
Před 6 měsíci

Chleba bez mrazáku dnes 9 dní nevydrží v ničem. Buď ztvrdne,nebo zplesniví. Rozhodně nezůstane "čerstvý". Jedině rozkrájet a dát zmrazit po částech.

3
Před 6 měsíciUpraveno

Keci v kleci. Vyzkoušel jsem, za 2 dny pečivo tvrdé a plesnivé dříve, než igelitovém sáčku. Jediný zázrak byla ta vysoká cena sáčku

20
Před 6 měsíci

no naštěstí nic takového nepotřebuju,peču denně čerstvé,nekoupila sem žádné pečivo skoro 6 let

7
Před 6 měsíci
Romana Staňová

Chleba pečete denně čerstvý a za ten den ho spotřebujete? Pro kolik lidí?

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 6 měsíci

On si někdo kupuje rohlík, aby ho měl doma 9 dní? :)

10
Před 6 měsíci
Miroslav Bartl

A proč ne? Nechodím do obchodu každý den a opravdu nejsem taková princezna, která musí mít čerstvé pečivo, jako někteří. Koupím 20 a beru, jak potřebuji.

11
Před 6 měsíci

Blbost. Nefunguje to. Osobně vyzkoušeno.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt