Co to je za blbost? To víčko jde lehkým trhnutím nebo zakroucením uvolnit z jedné strany a zůstane viset jen na jedné "šňůrce" dlouhé asi 3 cm. Není účelem to pít tak, jak ukazuje na začátku.
.
To už Evropané skutečně potřebují návod i na víčko od nápoje, aby ho uměli používat?
Pokud pijete přímo z láhve máte pravdu,akorát musíte dávat bacha abyste si nepořezal rty ,při nalévání do sklenice je to jiná, víčko se vždy natočí dolů a pobryndáte vše okolo,takže potřebujete obě ruce-držet láhev a držet víčko
Pevná víčka je největší pitomost co kdo v poslední době vymyslel. Doufám,že za to dostal ještě zaplaceno. Všechny víčka utrhnu,zbytek odloupnu,aby byla láhev "čistá" a pak teprv používám. Nějaký ,musel jsem to přepsat,vyšinutý člověk nám jen ztrpčuje život.
To je otázka...Dle mého jsou největším problémem PET lahve jako celek... Nyní brečet, že je víčko napevno, je málo... Zrušit KOMPLET... 🙂
Ach bože ... Inteligent nepije z lahve, ale ze skleničky.
Sklenička není vždy kdispozici... vy máte v tašce skleničku, když dostanete třeba v létě žízeň při cestě busem nebo třeba vlakem?
Vždy když jsem dopil, zmačkl jsem lahev a zašrouboval víčkrm aby držela zmačknutá…nikdy by mne nenapadlo někam vyhazovat víčko zvlášť… to dělalo zřejmě jen pár těch primitivů co víčka prosadili nesmyslně přidělat… nakopat je do zadků…
Přesně,děláme to tak asi všichni.Toto opatření je k ničemu a musel to vymyslet pěkný v.l
Mě víčka na pet lahvi taky trochu štvou, ale v autě mi naopak vyhovují protože mnohokrát se mi stalo, že mi při jízdě víčko upadlo někam na podlahu nebo ještě lépe pod sedačku takže trochu toho nekomfortu při pití mi v tomto případě nevadí. Taková vštečná otázka-řekl už někdo odpůrcům, co píšou plamenné příspěvky do diskuse a rozčilují se od běla, že to víčko se dá lehce odtrhnout?
Už tě chci vidět jak za jízdy takhle manipuluješ d víčkem aby ses napil s potom zase zavřel láhev.
Zkuste to s krabicí od mlíka, fešáci. Víčko se otáčí podle gravitace.
Krom toho problémem je, že se víčka špatně šroubují zpátky, protože závit nabíhá šikmo, kvůli úchytům.
Bez problému to urvu i krabicových mléčných výrobků. Mléko v krabici nekupuju, ostatní vypiju hned. Zavřít se to totiž nedá, aby to neteklo.
Pokrok 21. století - víčka 😄 Jinak, kultivovaný člověk si obsah láhve nalije do sklenice.
Samozřejmě, jak jinak za volantem za jízdy v autě. Na horských tůrách mám s sebou nejen skleničku, ale také příbor a porcelánový talíř, jak jinak.
Jako kultivovaný ynteligent po horách chodím v lakýrkách s koženou podrážkou a moje noblesní manželka řídí v podpatcích nejméně 6 cm.
Za totality se vymýšlely různé hlouposti ale zlatí komunisté a RVHP kteří nevymýšleli za obrovské platy jak zlikvidovat logické myšlení což se děje od začátku tohoto pofidérního spolku odsouzeného časem k zániku tak jak dopadla každá diktetura a světová velmoc.
Za totality se vymýšlely různé hlouposti ale zlatí komunisté a RVHP...
*
Wow!!!
Taky mám trik... Škub a je po problému. zabere to asi 50ms a nemusím nikde hledat zázračné triky.
Někdy však ty vztyčené kšandy brání v napití a také překážejí při zpětné montáži víčka. Raději to stříhám. k tomu účelu mám v autě nůžky na nehty. Hodí se vždy. Ekolgu s cizí vlajkou.
Další z chyb, které EU kupí. Každodenně naštve touto malou hloupostí milióny lidí, kteří pak nevidí dobré věci, které EU přináší, ale nejsou komunikovány. Taky mě to štve. Vidím to jako hloupou snahu řešit problém, který problémem není. Proč třeba není sjednocená povinná výbava auta, proč už konečně není zakázaná dvojí kvalita potravin? Zatímco Němci pro nás vyrábějí podřadnější zboží, někdy i za vyšší cenu, my jim v hotelu nemůžeme naúčtovat vyšší taxu. A pak se EU diví, že jsme euroskeptičtí. A je to právě kvůli každodenním maličkostem, které když se nastřádají...
Tech plastu co se zbytecne vyhazuje je takove mnozstvi ze nejake vicko je minimum.Treba nahradni naplne do propisek atech prikladu jsou stovky.