1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Téhle paní, která dovedla jen před celým národem zesměšňovat a urážet lidi pro jejich (mnohdy zdravotní indispozicí zaviněnou) nadváhu nevěřím ani pozdravení ! Ať se nejdříve sama na sebe podívá do zrcadla, potom si může nastudovat něco o slušnosti, zdvořilosti a empatii... a teprve potom ať radí.

75
Před 5 měsíci
Pavel Večeřílek

Byla to její úloha, kterou jí předepisoval scénář , bylo to tak ve všech verzích tohoto pořadu, občas jsem to viděla v Německu . Nemohla tam hrát hodnou a laskavou doktorku.

8
Před 5 měsíci

Poprvé vidím, že je to Kateřina Terezie. Samotná Kateřina jí už asi připadalo nudně jednoduché. Je to směšné. Ale je mi to jedno, je to jen takový postřeh, co mě napadl. Není mi sympatická. Nicméně, hotovku bych taky nikdy nekoupila.

23
Před 5 měsíci
Lucie Fořtová

naprostý souhlas , jen na rozhovor (co , jak , kdy koupit ) opravdu nepotřebuji rady MUDr.

1
Před 5 měsíci

S paní doktorkou Cajthamlovou mám osobní zkušenost z její poradny na Žižkově.

Silná kuřačka, obézní, hysterická a velmi arogantní, která pacienta přede mnou vyhnala s křikem: .. bez peněz k Cajthamlové nelez. Hrůza. Tahle ženská, která sama sobě neumí poradit a nemá silnou vůli, někomu radí? Směšný článek.

96
Před 5 měsíci

Proboha lidi neblázněte.... tato rádoby hvězdy ... vidíte tlustá Cajhalmka, žere jak zjednaná a moralizuje, Kašpárek, dobrý kuchař a teď je z něj magor, Babica "kuchař", který jedním tahem otrávil zásahovou jednotku v Kataru... prostě rádoby celebrity, kteří radí ostatním a nemají na to. Vybodněte se na ně!!!!

10
Před 5 měsíci
Bohumír Kabelka

Vy si ten hnůj taky kupujete?

3
Před 5 měsíci

Co ta reklama v článku na Penny a Lidl ?? Já myslela, že nám chce jenom poradit, jak nakupovat. Doufám, že byla dobře zaplacená

17
Před 5 měsíci

Před deseti lety jsem navštívila její ordinaci, nepříjemná, arogantní jedubaba, když člověk nešustí penězi, tak ho přesune k asistence.

24
Před 5 měsíci

Radit umí. Sama je dost tučná. Jak to dokázala?

20
Před 5 měsíci
Jan Skarka

spíš jak to nezvládla ani sama u sebe-a bude radit ostatním

3
Před 5 měsíci

Od této paní na hubnutí i tloustnutí. Bych si radit nenechal.

45
Před 5 měsíci

Píše, že nenakupuje hotovky a kupuje hotové knedlíky ? To bych u ní nečekala.

20
Před 5 měsíci
Jana Pokorná

Ta by se při její postavě na knedlík neměla ani podívat!

13
Před 5 měsíci

Taková kulajda z Kauflandu je dobrá. Někdy se hodí,vždycky není čas a chuť si uvařit.Když vstanu po čtvrté ráno a domů se vrátím kolem 19 hodiny tak je milá.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt